Company replied
Minnesstunden för 80 personer. 4 damer skötte servicen, fixade kaffe, höll rent och snyggt. Självservering av smörgåstårta men allt flöt på. De fanns till hands, lyhörda och mycket trevliga.
Company replied
Vi har haft Manuel som målare hos oss. Vi är så nöjda med hans arbete. Han är noggrann och professionell. Smidig kommunikation och alltid tjänstvillig. Han gör ett jättebra arbete!
Company replied
Veterankraft erbjuder trygg och flexibel hjälp i hemmet, på arbetsplatsen och i bostadsrättsföreningar – utförd av erfarna seniorer. Vi tar tillvara den kompetens och yrkesstolthet som finns hos äldre och erbjuder tjänster inom trädgård, hantverk, städning, omsorg och bemanning. Med över 40 lokala kontor runt om i landet hjälper vi både privatpersoner, företag och BRF:er. Hos oss får du inte bara ett väl utfört arbete, utan även en hjälpande hand med hjärta, erfarenhet och omtanke. Veterankraft – erfarenhet som gör skillnad.
Sweden
Replied to 72% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra och noggrant utförd städning. Utföraren var mycket trevlig.
Snabbt, enkelt och trevligt bemötande. Trappan utförd enl önskemål. Uppstädat och snyggt. Allt till belåtenhet.

Reply from Veterankraft
Gjorde det som var beställt och lite till mycket bra jobb.

Reply from Veterankraft
Lätt och smidigt att anlita. Jobbet blev gjort och det var trevligt.

Reply from Veterankraft
Snabb återkoppling från kundtjänst! Veteran kunde hjälpa mig med min lite udda förfrågan.

Reply from Veterankraft
Anlitade företaget för trädgårdsarbete, deras beräknat tid för att utföra jobbet var ca 16 timmars jobb dvs 2 personer av 8 timmar. Deras förslag /estimerad tid och pris var 5500- 6000 kr för hela jobbet efter rotavdrag. Första dagen var på plats 2 personer som jobbade 6 timmar dvs 12 timmar och utfördes ca 15 % av hela jobbet. Försökte att prata med de och förklara att jag är missnöjd med deras tempo, väldigt långsamma med jobbet. En av dem pratade nästan hela tiden på telefon och den andra blev arg på mig eftersom jag var missnöjd med deras prestation. De bryr sig inte om min klagomål, blev otrevliga med rakt svar typ, vi tar betalt per timme, är du missnöjd angående detta ringa företaget. Till slut ringde jag företaget och avslutade samarbetet med de. Betalde till slut nästan 4000 kr med rotavdrag för deras jobb.

Äntligen är mina taklister uppe efter 20 år. tack för ett bra jobb

Reply from Veterankraft
Oseriöst. Anlitade flyttstäd. Uppdraget fullföljdes inte. Istället skickade man en extern städfirma som fakturerade korrekt. Sen kom en bluffaktura från Veterankraft på samma summa fast än de inte gjort jobbet. Helt ovilliga att lösa problemet. Aldrig mer Veterankraft,

Reply from Veterankraft
Man har aldrig behövt vänta länge på hjälpen.
Vi har haft hjälp av en fantastisk trädgårdsmästare (Micke) som var snabb och väldigt duktig!

Reply from Veterankraft
Använde Veterankraft i Linköping för hjälp med flyttstädning. De var punktliga, noggranna och höll vad de lovade! Inga problem och god kommunikation. Vi kan varmt rekommendera de och kommer framöver använda de till fler saker vi behöver hjälp med.

Reply from Veterankraft
Har använt Veterankraft under många år. Trädgårdsabonnemang, barnpassning, snöskottningsabonnemang samt diverse hantverksjobb. Mycket nöjd

Reply from Veterankraft
Mycket trevligt och omtänksamt bemötande. Rekommenderas varmt!

Reply from Veterankraft
Bra hjälp och bra företag att jobba för med stöd och tips

Reply from Veterankraft
Tydlig kostnadsförslag och uppföljning på skickad offert. Hantverkaren var punktlig och kunning. 5 av 5 för alla inblandade. Så skönt att kunna anlita proffs även för små jobb.

Reply from Veterankraft
Trevlig kontakt både med bokningen och hjälpen. Fint utfört arbete.
Kommer anlita igen :)

Reply from Veterankraft
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.