Kan ikke anbefales. Det er uærlige aftaler og dyrelæger
Jeg vil ikke anbefale vetplan med mindre du i forvejen ved at du ønsker at beholde dyrelægen i hele bindingsperioden, og hvis du ikke har tænkt dig at flytte eller benytte dyrelæger andre steder.
Vi købte vetplan til vores hvalp i Silkeborg, men efter kort tid måtte vi flytte til Aalborg. Her har de også vetplan, men vi kunne ikke flytte aftalen. Pga bindingsperioden har vi skulle betale for et helt års vetplan hos en dyrelæge, som vi aldrig kommer til at besøge? Plus at vi skulle lave en ny binding i Aalborg og betale for det samtidig (som vi selvfølgelig ikke gjorde).
Desuden er der «gratis konsultation» hos dyrelægen med vetplan og også delvist gratis udleveret medicin. Men de glemte lige at informere os om, at vi faktisk kun havde 3 gratis konsultationer om året, og derefter skulle vi betale. Og de var også rigtig gode til at behandle vores hund og lave diverse undersøgelser UDEN at fortælle os at det ville koste os penge. Så hver gang vi troede at vi fik en gratis konsultation hos dyrelægen, så skulle vi pludselig af med penge bag efter?
Det er noget værre fusk desværre.