Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Słabe opinie usuwaja

Rozpoczęłam z nimi współpracę. Na poczatku wszystko było w porządku. Prawdziwy horror rozpoczął sie kiedy odmówiłam kolejnych wpłat i chcialam odzyskać swoje pieniadze. Żądali kolejnych wpłat. Dzieki ogromnej pomocy pani Asi odzyskałam swoje oszczędności w 3 tygodnie. /|51. 9!1!54! /(4.,4’7

April 13, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ja jako laik dałem się znajomemu…

Ja jako laik dałem się znajomemu namówić i zaryzykowałem chwała Panu że nastawiony cały czas negatywnie co było w nie smak konsultantowi zainwestowałem na początek minimum tj. ok 1200 zł no i wszystko ok przez pierwszy miesiąc namowy o zwiększaniu kapitału że będą większe zyski itp. spuszczałem to po linie i zacząłem coś podejrzewać więc złożyłem po 2 miesiącach oficjalną prośbę o rezygnacji pan który był moim doradcą stwierdził że przekazuje mnie innej osobie i załatwię wszystko do końca ale to dopiero się zaczęło gostek Kamil zaczął mnie na siłę chciał mnie odwieść od rezygnacji nic to nie dało więc stwierdził że moją sprawę przenosi do starszego specjalisty i tu ok moje zdziwienie grzecznie wyrozumiale i już na samym końcu pan starszy specjalista stwierdził że mogą być problemy z przelaniem kasy na moje konto a z tego co mówił miało to być w przeliczeniu ok 100000 zł troszkę byłem zszokowany tu minimalna wpłata a tu tyle ale nic czekałem dalej co będzie więc pan stwierdził że muszę przejść przez inną firmę i otworzyć w niej konto i wpłacić 30.000 zł w takiej sytuacji od razu powiedziałem mu że żadnych pieniędzy nie przeleję i wolę stracić to 1200 zł ( z głupoty) niż 30.000 zł ( z chytrości) oczywiście zaczął mnie straszyć że i tak podatek będę musiał zapłacic itp. olałaem to wszystko a teraz kilka razy dzwonią do mnie z Wielkiej Brytanii ale nie odbieram

November 8, 2023

Oszuści vaxchange

Te kurły oszukują ludzi na duże pieniądze i nadal funkcjonują na rynku , czemu ich nikt nie zamknął, a najgorsze w tym jest fakt że wciągamy w to znajomych którzy później mają pretensje do nas , niejaką Kingę królestwa z Lublina która działa w vexchange powinno się zamknąć o naciąganie , po tym jak stanowczo powiedziałem że nie wpłacę większej kwoty , nagle kontakt się urwał, postanowiłem udostępniać wizerunek Kingi wraz z opisem na temat tego czym się zajmuję i w jaki sposób działają

October 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vexchange przyciągnął mnie swoim…

Vexchange przyciągnął mnie swoim analitykiem handlowym i gwarantowanymi udanymi transakcjami. Po zdeponowaniu większej ilości pieniędzy z powodu pozornie zwiększonych zysków, zdałem sobie sprawę, że nie mogę wypłacić swoich środków. Twierdzili, że to dlatego, że muszę zapłacić podatki, co niezwłocznie zrobiłem. Mimo to nadal odmawiali mi wypłaty, oskarżając mnie o opóźnienie w płatności i żądając dodatkowych opłat. Ich niegdyś przyjazna postawa zmieniła się w chamstwo i groźby. Na szczęście zwróciłem się o pomoc do zewnętrznej firmy 𝘹𝘱𝘳𝘦𝘴𝘴𝘢𝘴𝘴𝘦𝘵𝘴𝘩𝘦𝘭𝘱, która ostatecznie wycofała moje środki. Trzymaj się z dala od oszukańczej taktyki Vexchange polegającej na fałszywych wymówkach blokujących zysk

September 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Vexchange przyciągnął mnie swoim…

Vexchange przyciągnął mnie swoim analitykiem handlowym i gwarantowanymi udanymi transakcjami. Po zdeponowaniu większej ilości pieniędzy z powodu pozornie zwiększonych zysków, zdałem sobie sprawę, że nie mogę wypłacić swoich środków. Twierdzili, że to dlatego, że muszę zapłacić podatki, co niezwłocznie zrobiłem. Mimo to nadal odmawiali mi wypłaty, oskarżając mnie o opóźnienie w płatności i żądając dodatkowych opłat. Ich niegdyś przyjazna postawa zmieniła się w chamstwo i groźby. Na szczęście zwróciłem się o pomoc do zewnętrznej firmy xpress assets która ostatecznie wycofała moje środki. Trzymaj się z dala od oszukańczej taktyki Vexchange polegającej na fałszywych wymówkach blokujących zysk

September 22, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Uważaj na fałszywe recenzje i ich…

Uważaj na fałszywe recenzje i ich oszustwa, przekonałem się na własnej skórze, że pozytywne recenzje na temat tej platformy to nic innego jak podstęp mający na celu zwabienie niewinnych osób. Moja własna walka o odzyskanie środków popchnęła mnie do x͘p͘r͘e͘s͘s͘assets w celu uzyskania bardzo potrzebnej pomocy.

September 11, 2023
Rated 5 out of 5 stars

DALBYM JEDNA ALE USUNĄ KOMENTARZ

To jest jakies nieporozumienie. Po prostu mnóstwo pieniedzy tam wplacilem, a zyski ogromne, ALE WAZNE JEDNO! NIE WYPLACICIE TEGO! ZAPOMNIJCIE! Ciagle jakies problemy, ciagle nowe doplaty oplaty sraty... Potem rok czasu ganiania sie z nimi po sądach żeby odzyskac chociaz to co im wplacilem. Zostawiam numer do mecenasa co mi prowadził sprawę 530./969,,300. Dzwoncie i dzialajcie i sie nie poddawajcie. Na fejsbuku sa grupy osob poszkodowanych. Pododawajcie sie i zglaszajcie to gdzie mozecie!! Trzeba tepic to ile sie da!

July 15, 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look