Jeg forsøgte at bestille retning af bryn og farvning af vipper. Farvning af vipper og bryn koster det samme og så var der en pakkepris ved retning og farvning af bryn. Troede så at man kun... See more
Company replied
Hun er den bedste!! Isabella laver altid både negle og brazil på mig, er selv uddannet, så er meget kræsen med behandlere! Og ikke mindst skøn atmosfære og service! Hun anbefaler altid KUN det d... See more
Company replied
Jeg har fået 6 cryo behandlinger derinde, derudover har jeg fået vokset ben også har jeg booket tid til ansigtsbehandling samt massage! Glæder mig ALTID til at komme i deres klinik. De er så sød... See more
VIDA er en stor skønhedsklinik der ligger i de tidligere danske banks lokaler i Øgaden i Aalborg og har eksisteret siden 2010. Her har vi skabt et univers af hudpleje, velvære og skønhedsbehandlinger, der alt sammen er med til at forbedre dit ydre og velvære. Vi er specialister i vores fag, så hos os er du sikker på at få den bedste behandling. Du forvente resultatskabende ansigtsbehandlinger med speciale i hudproblemer, du kan få afslappende kropsbehandlinger, smukke negle og meget mere. Vi har lang erfaring inden for skønhedsbranchen, og vi holder os nøje opdateret med kurser og de nyeste tendenser.
Bygade 24, 9000, Aalborg, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Jeg forsøgte at bestille retning af bryn og farvning af vipper.
Troede så at man kunne finde et tilbud til farvning af vipper og retning af bryn, kunne ikke finde og booke det, så bookede bare tingene separat til en meget dyre pris og ville snakke med dem når jeg kom.
Jeg nævnte det før hun gik igang, fik afvide det får vi lige lavet om og kigget på når vi er færdige.
Da behandlingen var færdig siger hun så nå ja det kan jeg ikke finde så det må du betale fuld pris for....
Derudover har jeg aldrig haft så mange smerter i øjnene før når jeg har fået farvet vipper, da hun skulle tørre farven af, blev det tværet ind i øjnene istedet for at blive tørt stille af vipperne.
Meget utilfreds med behandlingen og servicen efterfølgende var decideret så dårlig at jeg føler at mine penge faktisk blev snydt fra mig!

Reply from VIDA Klinik
Som tidligere ansat, der nu har søgt andre veje - kan jeg fortælle, at VIDA er en fantastisk arbejdsplads ❤️
Lene er en skøn og opbakkende chef, der roser hendes medarbejdere.
Som ansat føler man sig set og værdsat, samtidig med at hun har et overskud og overblik - der giver den bedst mulige oplevelse som ansat af, at der er styr på tingene. Derudover smitter hendes altid gode humør af 🥹
De andre ansatte kosmetologer/kosmetikere er søde, dygtige og en fornøjelse at arbejde sammen med - og jeg kan i hvert fald sige, at jeg savner dem alle sammen ❤️
Jeg vil altid anbefale VIDA, hvis du ønsker en kvalitetsbehandling af søde kvinder - hvor du også kan være sikker på, at de ansatte arbejder under ordentlige forhold 💫

Reply from VIDA Klinik
Kan varmt anbefale VIDA, jeg havde en tid sammen med den søde Charlotte, hun gav den BEDSTE service. hun var simpelthen bare så flink, sød og rar, og var meget informerende, man følte sig faktisk godt tilpas. 5 stjerner herfra!
Jeg var inde og fik en ansigtsbehandling og havde en mærkelig følelse under behandlingen. Jeg prøvede at forklare mine ønsker men følte at der blev snakket over hovedet på mig og der blev ikke lyttet til mine ønsker. Jeg fik anbefalet noget andet som hun så gjorde. Jeg ville ønske, at jeg fik sagt fra, fordi nu står jeg her og er dybt utilfreds med min behandling. Jeg har snakket med et par veninder, som også været der og oplevet det samme. Min behandler virkede stresset, talende meget hurtig og var nærmest kun interesseret i at sælge mig ting. Jeg hørte også hvordan min behandler snakkede til de andre efter min behandling og det var ikke pænt. Jeg har af personlige årsager valgt at være anonym da jeg følt at min behandler var ubehagelig, tror vidst det var ejeren.
Der er ekstremt meget udskiftning af personale og man kunne måske overveje hvorfor…

Reply from VIDA Klinik
Valgte for første gang at prøve at få vokset min ryg og skuldre tilbage til den 19 december og informerede om jeg havde en sart/følsom hud. Alligevel valgte de at påføre den hårde voks, og ikke den mere naturlige og følsomme voks til sart hud. Og allerede om aftenen havde jeg nærmest lign brandsår og og bylder på hele ryggen. Og var inde flere gange i butikken efterfølgende. Men hvor de ikke valgte at tage ansvar på nogen måde. Blev også lovet at få opringning fra butiksejere, hvilket heller ikke skete. Jeg står nu tilbage med meget grimme ar på ryg og skuldre, og skal nu igennem et langt forløb med binyrebarkhormon creme og laser behandling. Vil aldrig anbefale denne klinik til nogen.

Reply from VIDA Klinik
Tusind tak for perfekt behandling i dag ved ultimativ forkælelse, det er det bedste jeg længe har prøvet, roen, behandlingerne, dufte, musikken og pigen i rummet skabet bare den perfekte stemning
Havde givet min kæreste og mig selv en helkrops massage hos Michelle og Sofia, og det var som at blive født på ny.
Var faldet på job dagen før, men Sofia arbejde sig rundt omkring de blå mærker, og fik løsnet for de hårde muskler i ryggen og i benene.
vi blev begge så glade for massagen at vi bestilte en ny tid.
Hvis i gerne vil gøre noget godt for jer selv, så giv jer selv den her gave.
Jeg kan varmt anbefale helkropsmassager hos Michelle og Sofia. Behandlingerne har hjulpet mig igennem hårde tider, hvor stress har sat sig i hele kroppen, i form af smerter.
5 stjerner til denne fantastiske klinik. Kompetent og dygtige medarbejdere. Blev behandlet af Lisa, hold nu op for en fantastisk og dygtig medarbejder Vida har. Anbefaler helt klart Vida😊😊
Glæder mig ALTID til at komme i deres klinik. De er så søde og imødekommende, uanset hvem man møder dernede. Kommer til at bruge dem i MANGE år.
Kan virkelig anbefalede dem. Altid en god oplevelse
Først og fremmest kommer man ind til den dejligste rolige atmosfære, med duft og musik der får dig helt ned i gear. Der er en massagestol, en lille kaffebar med selvbetjening til kolde og varme drikke, samt lidt sødt. Salonen emmer af en slagt hjemlig ro med friske blomster og personalet i strømper.
Jeg må tilføje at jeg havde klokket i min booking, hvorfor jeg pludselig gav Vida Klinik en presset tidshorisont for min behandling, da jeg stod med en bagkant. Men de tog oplysningen med er smil og jeg følte mig aldrig “til besvær”, hvilket jeg allerede dér var helt vildt lettet og glad for.
Jeg fik en behandling af en af deres nye piger - Katrine. Det var en helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse. Hun lavede det smukkeste lash lift (inkl farve af vipper) på mig og det ligner en million. Derudover var Katrine den sødeste - hun “tog fat” på en virkelig behagelig måde, hvor jeg følte omsorg, tryghed og nærvær. Når man ligger med tvungne lukkede øjne, så er det altafgørende at behandleren skaber en relation, hvor jeg føler hun har mig. Og det skabte Katrine i det øjeblik hun hentede mig i venteområdet.
Hun var ydermere rigtig sød og hjælpsom, da jeg stillede spørgsmål vedr min hus og eventuelle udfordringer herom, så tusinde tak!
Katrine forklarede hele vejen igennem, hvad hun gjorde og jeg følte at hun havde hele tiden en hånd på mig, hvilket er rart, når man ligger på en briks i et rum med øjnene lukket. Og et bonus er at der var varme i briksen, hvilket var så lækkert!
Kæmpe anbefalinger herfra - jeg kommer helt sikkert snart igen.
Kan klart anbefale et besøg hos Vida! Jeg har fået voksbehandlinger der i et halvt år og kommer troligt tilbage gang på gang. Min behandler Alberte fortjener kæmpe ros! Hun er så sød, snakkesalig og meget god til at få en til at føle sig tryg. Generelt er personalet altid smilende og klar til at hjælpe.
Fik et øjenvippebuk og mine øjenvipper er allerede faldet ned igen på det ene øje, selvom det er mindre end en uge siden. Det er for dårligt, når man betalter så meget for det. Overholdte alle de forbehold de anbefaldte og mere til.

Reply from VIDA Klinik
Jeg har efterhånden fået en del forskellige behandlinger i Vida igennem årene og jeg har altid været mere end tilfreds.
Det er dejlige lokaler, perfekt temperatur til behandlinger (med mindre tøj på 😄da jeg normalt altid fryser) og rigtig smilende og dygtigt personale.
Jeg kan på alle måder kun anbefale Vida og jeg har allerede bestilt en tid til min næste behandling ❤️🤗
Jeg har desværre kun haft dårlig erfaring med behandlinger hos vida.
Første gang er en behandling med mesoterapi, som jeg får 3 gange. Første gang slår jeg ud og kontakter klinikken, som fortæller det er helt normal, da jeg spørger til om det kan skyldes jeg ikke kan tåle behandlingen (da jeg har sart hud i forvejen!) Jeg stoler da på kosmetologens udtalelse. Jeg får da de sidste to behandlinger og slår herefter så meget ud, at jeg må en tur til lægen og får en henvisning til hudlæge, hvilket nu har betydet at jeg intet kan tåle og nærmest intet må bruge på huden. Øv!
Jeg vælger senere at få lavet et lash lift af en anden kosmetolog, som overbehandler mine vipper. Jeg kommer igen en uge efter for at se om hun kan rette op på det. Resultatet bliver endnu værre. Mine vipper krøller og ligner direkte at de er blevet brændt. Jeg kan ikke engang bruge mascara uden det ser totalt tossst ud. Jeg kontakter klinikken og de er søde at give mig et tilgodebevis, så jeg kan få en tilsvarende eller anden behandling eller produkt, hvilket jo er god service!!!
Senere bestiller jeg tid til en farve og ret af bryn med voks af en helt tredje kosmetog. Voksen hun bruger er ALT for varm og ender ud i en forbrænding af mit øjenlåg!!!! Hun nævner intet ved behandling og jeg ser det først, da jeg kommer hjem og kigger i spejlet, at det ser helt galt ud. Fuldstændig uprofessionelt.
Jeg kontakter igen klinikken og får fat i samme kosmetolog som laver fejlen. Hun fortæller, hun er glad for jeg ringer og at jeg kan komme forbi og få noget creme til at lindre forbrændingen. Først til sidst i samtalen beklager hun. Jeg burde have fået en personlig undskyldning. Det er menneskeligt at fejle, men lige så menneskeligt og god skik, at man undskylder og erkender sin fejl! Personalet er altid søde og imødekommende. Men professionelle vil jeg ikke sige. De burde have meget bedre styr på deres behandlinger og teknikker, så resultaterne bliver derefter.
Øv øv øv.
Det er så vist også sidste gang, at jeg har sat mine ben i den klinik.

Altid god behandling.
Hvis der sker en fejl, er i super gode til at få rettet fejlen.
Man bliver altid mødt af smil 😊
Fantastisk sted og professionelle medarbejdere. Er kommet hos Vida i flere år og lige meget hvem jeg får en behandling af, er de søde og imødekommende.
Er der det mindste, så retter de op på det. Har man brug for råd og vejledning møder de én i øjenhøjde og så kommer vi frem til en fælles løsning.

Reply from VIDA Klinik
Jeg har nu været hos VIDA i flere år, og det er simpelthen så skønt at træde ind ad døren, hvor pigerne altid står med det største smil, hvor stemningen altid oser af ro, og hvor man virkelig kan lade op til en travl hverdag 👌