Vijvercentrum.nl Reviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Pond Supply Store

Written by the company

Vijvercentrum.nl is een online vijver- en koispecialist uit Drunen. We helpen vijverliefhebbers in Nederland en België aan de juiste techniek, het juiste voer en helder water. Of je nu een kleine terrasvijver hebt, een natuurvijver, een zwemvijver of een grote koivijver, bij ons vind je alles op één plek. Wat je bij ons vindt In onze webshop staan meer dan 6.000 artikelen van ruim 125 merken, zoals Oase, AquaForte, Sera, Velda, Hikari, Coppens en Superfish. Ons assortiment: • Vijverpompen, filterpompen, fonteinpompen en beeklooppompen • Vijverfilters, drukfilters, doorstroomfilters, trommelfilters en complete filtersets • UV-C units en vervanglampen tegen groen water • Luchtpompen en beluchting voor zuurstof in je vijver • Vijverfolie in EPDM en PVC, beschermdoek en vijverfolie op maat • Vijverbakken en voorgevormde vijvers • Koivoer en visvoer voor elk seizoen • Waterbehandeling, bacteriën en middelen tegen algen en draadalg • Vijverstofzuigers, schepnetten, vijvernetten en onderhoudsmateriaal • Vijververwarming, ijsvrijhouders en vijververlichting Eerlijk advies van vijverspecialisten Twijfel je welke pomp, welk filter of hoeveel folie je nodig hebt? Stuur ons een foto of een paar maten via WhatsApp op 085 77 32 409 of mail naar service@vijvercentrum.nl. Op werkdagen tussen 9:00 en 17:30 kijken we persoonlijk met je mee. We geven eerlijk advies, ook als dat betekent dat je minder nodig hebt dan je dacht. Op de site helpen rekenhulpen je bij het kiezen van het juiste pompdebiet, de filtercapaciteit en de maat van je vijverfolie. Kennis voor elke vijver Op vijvercentrum.nl vind je gratis gidsen over vijveraanleg, filtratie, waterkwaliteit, koi verzorgen en vijveronderhoud per seizoen. Zo leer je hoe je een vijver aanlegt, hoe je groen water en draadalg aanpakt en hoe je je vijver winterklaar maakt. Bestellen en bezorgen We werken volledig online, zonder winkel of showroom. Vanaf 75 euro bezorgen we gratis in Nederland en België. Je betaalt veilig met iDEAL, Bancontact, PayPal of Klarna. Vijvercentrum.nl is lid van Thuiswinkel Waarborg en heeft voor België het Shopping Secure-keurmerk. Je hebt 14 dagen bedenktijd. De opvolger van A2KOI Vijvercentrum.nl zet de vakkennis en het assortiment van A2KOI voort. Was je klant bij A2KOI? Dan helpen we je hier net zo graag verder. Jouw review telt Heb je bij ons besteld? Vertel andere vijverliefhebbers hoe het ging. We lezen elke review en reageren persoonlijk, ook als er iets misging. Zo maken we Vijvercentrum.nl samen elke dag een stukje beter. Vijvercentrum.nl is een handelsnaam van retailZ B.V., KvK 97539902, Lipsstraat 50F, 5151 RP Drunen.

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Trustpilot is assessing this review in accordance with our flagging process.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Besteld op 1 juni.

Besteld op 1 juni.
Hebben doodleuk niet wat ze verkopen. Na 1 week navraag gedaan en beloven de week erop je goederen. Na 2 weken nog niets. Ik vraag dan gewoon het equivalent in ander formaat op te sturen, maar daar reageren ze niet op. Cashen wel je geld maar product blijkt niet te krijgen voor eind juli.
TE MIJDEN!!!

June 16, 2026