Viktorias Reviews 12

3-star
2-star
1-star

Køb ikke

Ingen besked om levering. Bestilte første uge i december. Blev ikke julegave. Heller ingen ide om hvornår, hvis overskuddet varen leveres. KØB IKKE

December 29, 2025

Fup og fidus

1. Hjemmesiden på er på dansk trods øjensynligt svensk firma
2. Varerne bliver sendt fra Kina hvilket ikke fremgår af hjemmesiden
3. Bestilte en vare 2/12
4. DAO registrere pakken 6/12 men den er endnu ikke sendt fra firmaet trods at pengene er hævet
5. Har sendt mail x flere som ikke besvares

December 13, 2025

Svindel

Firmaet er ikke svensk trods det ser sådan ud.
Varen kommer ikke som lovet.

KØB IKKE VED DEM!

November 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde en meget dårlig oplevelse på…

Jeg havde en meget dårlig oplevelse på denne hjemmeside, de skriver de er fra Stockholm men alligevel kan være så lang tid om at levere. Det er tydligt at de får sent deres vare hjem fra Kina, er så skuffet😡

December 2, 2025

Det står på hjemmesiden

Det står på hjemmesiden, at firmaet er i Sverige..
fup og fidus, har lige fået en sms om at jeg kan hente min pakke som kommer fra Kina, og IKKE Sverige..!!!!
En ring der er bestilt som en gave, me. Kan sku da ikke give en fake ring til min beste veninde.. føj hvor føler jeg mig snydt 🤬🤬🤬🤬🤬

April 9, 2025
Rated 1 out of 5 stars

ENDELIG, fik jeg mine penge retur

Jeg kan ikke ikke anbefale denne hjemmeside.
Troede jeg havde styr på julegaven 2024 til min bedre halvdel, men nej.
Da jeg fik sms om jeg kunne hente en pakke fra en kinesisk leverandør, tænkte jeg What? En dansk hjemmeside, hvor varen bliver sendt direkte fra Kina, nej tak.
Derfor valgte jeg ikke at hente min pakke i pakkeshoppen, så den blev sendt retur.
Modtog beskeden om pakken var klar medio december og blev sendt retur lige inden nytår.
.. også startede kampen, jeg har først fåret mine penge retur idag d. 7/3 - 2025.
Mange mails frem og tilbage hvor de lover pengene er på vej, men intet skete - først da jeg lavede en dårlig anmeldelse herinde, så fik jeg en mail retur om jeg kunne få mine penge hvis jeg slettede den dårlige anmeldelse. Nu har jeg fået pengene retur, og derfor vil jeg advare alle jer andre - HOLD JER LANGT VÆK.

December 19, 2024
Rated 2 out of 5 stars

afpresning

Bestilte ring 9. DEC ... det skulle have været en julegave. efter utallige mails til deres kundeservice uden svar, fik jeg ringen 30. Dec.
Ved første brug knækkede ringen, så klagede jeg på mail igen, stadig ingen svar. Så fik de 1 stjerne på thrustpilot og pludselig svared de mig at de ville sende ny ring og hvis jeg trak min thrustpilot anmeldelse tilbage ville jeg også få refunderet pengene - Hvad er det for en type pirat-aktig markedsføring? afpresning?
Den enste grund til 2-stjerner er at jeg fik pengene retur, men jeg føler mig stadig snydt / afpresset.
Hold jeg fra at handle på Vikotoris.dk

December 30, 2024

Pas på

Pas på! Udgiver sig for at være en svensk virksomhed. Men sender fra Kina. Tranport tid og tracking under al kritik. Lignende eller samme smykker som kram ringen kan købes på TEMU til 10-12 kr.

December 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Meget ringe kvalitet, og umulig at komme i kontakt med ved reklamation.

Varerne kommer fra Kina. Har intet med dansk eller svensk foretagende at gøre. Du kan få samme vare til mindre end 10% af prisen, hvis du bestiller samme dårlige kvalitet på TEMU. Hæver beløbet straks ordren er afgivet. Forvent ca. 1 måneds leveringstid, og en meget dårlig kvalitet. Købte 2 "guld" ringe. Den ene ring knækkede efter 2 ugers brug, og den anden der forsvandt "guldet" fra efter 2 uger. Ved reklamation er det som en "forhindringsbane". Svarer ikke på mail. Har nu efter 2 1/2 måned fået kontakt til dem på mail. De lover at sende 70% af de indbetalte penge retur, men siden den mail, er der nu gået 8 uger, uden nogle penge eller kontakt til dem. Hold jer langt væk fra dette svindler-foretagende.

November 15, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Bestilte en ring hos dem betalte med…

Bestilte en ring hos dem betalte med appelpay, desværre var det en forkert leverings adresse der var oplyst på appelpay, har kontaktet dem for at få ændre den til den rigtige, (har skrevet 3 mails til dem) hver gang er det et autosvar der beder om et ordrenummer, det kan jeg desværre ikke finde , de kan heller ikke finde mig på navn eller mailadresse, til trods for jeg har betalt for varen
Har opgivet at få min varer

December 9, 2024

Is this your company?