Viltvakten Reviews 4

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Viltvakten slutar att fungera efter en…

Viltvakten slutar att fungera efter en säsong, inget ljud dom bara blinkar. Försökt att kontakta företaget om garanti då dom ej ens var 1-år när dom slutade att fungera men dom väljer att inte svara.
Dåligt, rekommenderar inte deras viltvakt!

May 18, 2026

Köpte 4st sommar 2025

Köpte 4st sommar 2025, två gav upp efter legat på hyllan i garaget under vintern. (Inget ljud) (En helt död)
Dom två andra höll ut under hela vintern men gav upp nu. (Inget ljud)
Nöjd ändå med produkt när dom funkade. Mailat och chatta noll svar,tänkte om det fanns någon smidig lösning men tydligen är dom ej intresserade.
Köp inte om ni vill att det ska funka mer än ett halvår.

April 10, 2026
Viltvakten logo

Reply from Viltvakten

Hej Robban,

Tråkigt att höra att du haft problem med dina Viltvakter.

Vi vill gärna förtydliga att vi har haft kontakt med dig via e-post angående ärendet och att vi nu har erbjudit oss att undersöka samtliga enheter närmare. Om det visar sig att det rör sig om ett fabrikationsfel kommer vi självklart att ersätta dem.

Vi ser fram emot att få möjlighet att utreda ärendet vidare och hitta en lösning.

Vänliga hälsningar
Kundtjänst
Viltvakten

Produkten bra

Produkten bra, men dom glömmer att nämna att när man köper den så skickas den från Kina och du får lov att betala importmoms på produkten själv.
Samma produkt finns på andra ställen typ Amazon och då ingår det i priset.

September 26, 2025
Viltvakten logo

Reply from Viltvakten

Hej Torbjörn!
Tack för ditt omdöme.
Jag vill bara förtydliga en viktig sak: du ska absolut inte betala någon importmoms för Viltvakten. Alla våra kunder betalar endast det pris som står i kassan – inga extra kostnader tillkommer.
Skulle någon kund mot förmodan få en sådan avisering så löser vi det direkt och står självklart för kostnaden.
Viltvakten skickas via en fraktmetod där moms och avgifter redan är inkluderade, vilket innebär att paketet levereras helt utan extra påslag.

Vänliga hälsningar,
Caroline – Viltvakten

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look