Fantastisk god oplevelse med Jack og Oskar fra QWC.dk / Vinduespudser Koebenhavn idag. Rigtig god platform til at beregne pris på og en god kommunikationen inden opgaven. Jeg havde nogle høje ta... See more
See what reviewers are saying
Jeg har nu fået pudset mine vinduer 4 gange og jeg har været fuldt ud tilfreds hver gang. Fleksibel virksomhed med transparente priser og fejlfri vinduespudsning. En stor anbefaling herfra.
No history of asking for reviews
Super fin rengøring
Super fin rengøring! Kom rundt i alle hjørner og kroge. Virkelig detaljeorienteret!
Stor anbefaling
Perfekt vinduespudsning! Tog ingen tid
Perfekt vinduespudsning! Tog ingen tid, og var utrolige dygtige.
Vil helt klart anbefale dem!
Tak for godt arbejd🥰
Så happy med arbejdet de udfører. Kan varmt anbefales. Har allerede lagt ind ny aftale😍😀
En meget tilfreds kunde.…
En meget imødekommende ung mand pudsede mine vinduer tilfredsstillende.
Jeg har brugt firmaet et par gange og…
Jeg har brugt firmaet et par gange og har været fuldt ud tilfreds med det udførte arbejde.
Qwc!!!!! Effektive og super flinke
Altid til den aftalte tid. Altid flotte rene vinduer. God rimelig pris.
Jeg er SÅ glad for Qwc København. Har fået besøg af Qwc siden 14. Marts 2021
Oscar og Nino som kommer hos mig, er hurtige og effektive.
Prøv det!!!!!!!!
Elisabeth
Den bedste og sødeste vinduespudser jeg…
Den bedste og sødeste vinduespudser jeg har haft her i Valby. Super flot arbejde - kan klart anbefales.
Super professionelle
Super professionelle, glade og nemme at snakke med og gode til deres arbejde. Altid en god oplevelse at få sin udsigt igen! Vinduespudser København gør det godt!
Hurtig og effektiv
Min faste vinduespudser hos Vinduespudser København skulle starte studie, så denne gang fik jeg en ny. Og den nye var også hurtig og effektiv, som ham jeg havde tidligere. Dog ikke så snaksaglig, som den anden ( så ham savner jeg lidt), men jeg er fuldt ud tilfreds med serviceniveauet og fine vinduer bagefter 😁 Og nu trænger de snart til en tur igen med alt det regn, der har været 🙄
Tak for de fine vinduer hver gang
Top flotte vinduer.
Altid super smilende vinduespudseren 😊…
Altid super smilende vindues pudser 😊 hurtige og effektive og super flotte vinduer som resultat 😊 kan stærkt anbefales herfra.
Super rene vinduer
Super rene vinduer. Kom som aftalt. Nu skal jeg bare huske at ringe igen og bestille tid til en ny pudsning.
Altid flot resultat
Altid godt resultat. Har brugt dem jævnligt gennem de sidste to år
Altid en god oplevelse
Altid en god oplevelse, ringer hvis de er ledige før aftalt tid, og tilbyder at komme før, hvis det er OK.
Flot arbejde, professionelt udført og altid med et smil .
Super effektive medarbejdere og altid…
Super effektive medarbejdere og altid god kommunikation ved forespørgsler. Vi er meget tilfredse med den service vi får.
Rigtig god
Rigtig god, venlig og effektiv service - et godt og billigt valg, som jeg bestemt vil bruge næste gang
Superfin service fra vinduespudseren
Superfin service fra vinduespudseren. Han kom til tiden og leverede et flot stykke arbejde. Gjorde mig opmærksom på at jeg fremover kan få det billigere, hvis jeg oprettede en abonnementsaftale.
Ordholdende og dygtige
Ordholdende og dygtige. Alle! Nino har været her flest gange - og han er simpelthen en suveræn vinduespudser. Vi har en lidt bøvlet lejlighed med en høj 4. sal (uden vendebeslag). Nino klarer opgaven til perfektion!
Jeg er tilfreds med vindues pudsning…
Jeg er tilfreds med vindues pudsning både indvendig og især udvendig. Da vi har store glas partier udvendig. Flinke og hurtige vindues pudser😃😃😃
Super søde og professionelle…
Super søde og professionelle vinduespudsere!
Vinduerne står upåklageligt efter deres besøg, men derudover kan man altid regne med god service og kommunikation! 🙏🏼
Super gode anbefalinger herfra!