Bytte politik/mangel på samme
Et mega dårligt firma over alle grænser. Hold jer langt væk fra dem. De vender ikke tilbage hvis du skal ha byttet.
De svarer ikke eller automatisk genereret ubrugeligt svar.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De svarer ikke eller automatisk genereret ubrugeligt svar.
Det er det værste firma jeg har handlet med. De vil ikke give en adresse hvor man kan returnere en kjole som jeg har købt.
Jeg har skrevet til Firmaet mange gange.
Det eneste jeg ønsker er at returnere kjolen og få mine penge retur.
Der blev skrevet på Facebook de sendte varer fra Danmark. Ellers havde jeg ikke bestilt men det er ikke korrekt. Bestilte 11/8. Penge trukket 12/8. På min tracking vises et Kina flag som afsendelse. Dette konfronterer jeg dem med i en mail. De påstod i deres svar at det skam var fra Danmark, at der bare var ventetid grundet ferie, at lageret havde travlt etc. I dagene efter min henvendelse til dem modtager jeg flere mails hvor de beklager ventetiden osv. De svarer aldrig på at det jo er løgn de sender fra DK. I går aftes modtager jeg så langt om længe min vare. Men det blir min sidste handel hos det firma
Levering. Ordren er påstået afsendt den16.08.2025, skulle have den senest 5 dage efter, bud delivery har endnu ikke modtaget ordren den 27.08
Lang ventetid...
Jeg har købt en badragt..til sommer..betalt og Virellimode tog pengue med det samme...men jeg stadivæk venter og venter..Men vare kommer fra China eller fra Uranus???
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.