Vitalisera Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Class

Written by the company

Vitalisera erbjuder kurser i personlig utveckling och inre ledarskap på Aspö i Sörmland. Tusentals deltagare har gått våra veckolånga kurser med fokus på självkännedom, resiliens, stresshantering och personligt ledarskap. Vi arbetar i små grupper om 20-25 deltagare med erfarna kursledare och en metodik som kombinerar psykologi, gruppdynamik och strukturerad reflektion. Varje kursgrupp leds av en kursledare och flera handledare som ger individuellt stöd. Vitalisera erbjuder tre kurssteg som bygger på varandra. Varje steg är en veckas heltidskurs i internatform på vår kursgård vid sjön Båven. Deltagarna bor, äter och arbetar tillsammans under veckan. Det skapar en trygg miljö där förändring kan ske på djupet. Steg 1 handlar om att upptäcka mönster och vanor som styr ditt liv. Steg 2 fördjupar arbetet med relationer och kommunikation. Steg 3 fokuserar på att integrera insikterna i vardagen och hitta sin egen riktning. Vitalisera drivs som kursverksamhet, inte retreat. Det är inte en avkopplingshelg eller en snabbkurs. Det är ett genomarbetat program för människor som vill göra verklig och varaktig förändring. Strukturerat, evidensbaserat och med fokus på resultat. Vi har ett genomsnittligt betyg på 4,97 av 5 baserat på 164 kursdeltagares utvärderingar. Det speglar den kvalitet och det engagemang som genomsyrar allt vi gör.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Bästa livsresan

Jag har gått Steg 1 och Steg 2 på Vitalisera och assisterat på 3B. Det har verkligen varit en världsomvälvande resa, in i mig själv, som skapat förståelse för mig, mina känslor och min omvärld. Den största förändringen är att jag efter steg 1 helt och hållet slutat ha panikångestattacker och jag hanterar numera motgångar och svårigheter på ett annat sätt. Rekommenderar kursen till alla vuxna människor, oavsett var de är i livet. Den bästa livsresan jag varit på!

June 30, 2025
Advertisement

En möjlighet…

En möjlighet att under en längre tid arbeta med mig själv tillsammans med professionella terapeuter i en trygg miljö. En plats som ger utrymme att ta mig tid till och för mig själv. För mig blev det en nystart mot den person jag vill vara mot mig själv och andra. Vistelsen kantades av en underbar miljö av skog, sjö och engagerad personal!

April 15, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Det bästa jag någonsin gjort

Både den häftigaste, coolaste, givande och läskigaste utmaning jag gjort och ställts inför. För mej förändrade det väldigt mycket i mitt liv till det bättre. Många nya insikter, många saker fick lämna kroppen som varit inkapslade i många år som jag äntligen är fri ifrån. Detta var det bästa jag någonsin gjort för mej själv, så funderar just DU på att gå kursen…bara gör det då allt blir bättre🙏 Jag kommer lätt fortsätta de andra stegen.

April 15, 2026

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look