Vleesje Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vakkundig advies. Onze labrador: allergieën, beetje te zwaar en voor haar leeftijd snel moe, krachteloos. Volgt een dieet op advies van Carina, al snel merkten wij dat onze labrador niet meer zo... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mijn mijn veel te zware teckel kwam ik bij hun en dankzij hun adviezen en voer is onze teckel in 2 maanden 2 kg afgevallen en voelt zich weer super fit. Ben heel blij met hun hulp én voer.

Company details

1. Pet Store
  2. Frozen Food Store
  3. Natural Foods Store
  4. Nutritionist

Written by the company

Ben je op zoek naar gezonde, natuurlijke voeding voor je huisdier? Dan ben je bij Vleesje aan het juiste adres. Wij zijn dé webshop voor vers vlees, gestoomde worsten, koudgeperste brokken en natuurlijke snacks voor honden en katten. Met een breed assortiment, snelle levering en persoonlijke service zorgen wij ervoor dat jouw viervoeter alleen het beste krijgt.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik vind Vleesje een heel fijne winkel…

Ik vind Vleesje een heel fijne winkel met zeer hoogwaardige kwaliteit voeding en vriendelijk en goed geclassificeerd personeel. Onze hond en 2 katten eten het verse vlees altijd alsof ze 5 dagen niet gegeten hebben. Ze vinden het heerlijk en laten nooit een kruimel liggen. De vacht van onze hond en poezen is prachtig glanzend en de ontlasting is ook minimaal als je dat vergelijkt met ander voer wat wij eerst hadden voor onze diertjes…

April 15, 2026

Uitstekende website en Uitmuntende vleesproducten

Uitstekende website, Solide online koopervaring, redelijk faire prijzen ondanks de verhoging, kwaliteit vlees is uitmuntend - nog nooit hun porties laten staan... Wij kopen de 30kg voordeelpkket voor onze franse bulldogjes... en die varen wel erbij. Verder is men behoorlijk flexibel met het aanpassen van de bestelling, levering en/of de aanpassing

March 31, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Mooi vlees en goed advies

Mooi vlees en goed advies. Ik heb mijn eerste bestelling gedaan en er werd even achter aan gebeld. Ik kreeg uiterst fijn advies. Ik kan ook even bellen na mijn eerste keer een vlees soort geven. Erg prettig en zeker heel kundig advies.

March 31, 2026

Helemaal top deze zaak

Altijd goede service en de beste kwaliteit voeding en snacks. Ze geven goed advies over voeding ivm allergieën en/of huidproblemen.

March 21, 2026

Geweldig

Geweldig! Wij komen hier al jaren.
Alleen de allerbeste voeding (KVV Degomeat) voor onze Bully’s.

Maar naast het complete en gevarieerde aanbod, hebben ze hier alles wat je je maar kunt bedenken: trainers, koekjes, botten, voedingssupplementen, onverwoestbaar speelgoed en ga zo maar door.

In de winkel staat een opgeleide en gecertificeerde voedingsdeskundige die, mocht je trouwe viervoeter gezondheidsproblemen zoals allergieën hebben, je uitstekend kan adviseren en meedenkt over de beste oplossing op maat.

De service is altijd vriendelijk, persoonlijk en deskundig. Je merkt echt dat ze passie hebben voor dieren en hun welzijn vooropstellen. Wij gaan hier zeker nog jaren met veel vertrouwen naartoe.

March 4, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Vleesje! Het meest veelzijdig in "echt" goede voeding!

Voor onze viervoeter niets anders dan Vleesje! Ook al woon ik een eindje uit de buurt, iedere bestelling vers vlees van Vleesje wordt keurig geleverd met diepvriestransport. De voeding is van hoge kwaliteit en zonder schadelijke toevoegingen. Hoe ik dit merk? Mijn viervoeter haar vacht is zacht, glanst en stinkt niet! En niet te vergeten en zeker ook balangrijk.. het zijn fijne,kundige mensen die weten waar ze het over hebben. Mijn advies voor alle katten/honden baasjes is "ga naar Vleesje"!!!

Rated 5 out of 5 stars

Als fokker zijnde raad ik iedereen…

Als fokker zijnde raad ik iedereen versvlees aan voor zijn hond, ik stuur mensen die dit willen of problemen hebben,door foute voeding met hun hond dan ook altijd door naar vleesje. Veel keus en goed advies.

Ruim assortiment

Ruim assortiment aan verschillende diersoorten, zowel gestoomd als vers. Ze hebben veel soorten met maar een eiwitbron, wat ideaal is bij honden die allergisch zijn. Ze eten het graag, de kwaliteit is goed en de ontlasting en vacht wordt er een stuk beter op.

Rated 4 out of 5 stars

te zware teckel

Voeding intolerantie

Toen ik vertelde over mijn hond en haar voeding intolerantie, kreeg ik advies en informatie waardoor mijn hond nu veel beter eet en minder klachten heeft.
Het is nu bijna 2 jaar dat ik vers vlees van Vleesje koop voor mijn hond.
Medewerkers altijd vriendelijk, behulpzaam.
Super!

March 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Nog nooit iemand gevonden zoals…

Nog nooit iemand gevonden zoals vleesje! Onze hond heeft veel allergieën, en vleesje was de enige waar ik me bij gehoord voelde. en die naar het welzijn van het dier kijkt. Ik zou vleesje aan iedereen aanraden want ze heeft ons ontzettend geholpen en nogsteeds❤️

March 18, 2026

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look