Gebruiksvriendelijke website
Gebruiksvriendelijke website, werkt snel en doet precies wat het moet doen. Het delen van lijstjes gaat eenvoudig en voorkomt dubbele cadeaus. Zeker een aanrader!
Vlijstje – het Nederlandse verlanglijstje-platform Vlijstje is het gratis online platform waarmee je in een paar minuten een mooi verlanglijstje maakt en deelt met familie en vrienden. Of het nu gaat om een verjaardag, babyshower, bruiloft, kinderfeestje, Sinterklaas of Kerst: bij Vlijstje verzamel je alle wensen op één overzichtelijke plek, zodat niemand meer hetzelfde cadeau koopt. Wat ons anders maakt Wij geloven dat een verlanglijstje gezellig én eerlijk moet zijn. Daarom werken alle kernfuncties zonder verplichte registratie voor je gasten: zij klikken op de link, bekijken je lijstje en reserveren anoniem een cadeau. Zo blijft de verrassing intact. Voor ouders is er ons unieke kinderlijstje met goedkeuring — je kind voegt wensen toe, jij keurt ze (eventueel) af voordat oma en opa ze te zien krijgen. Wat je bij Vlijstje vindt - Gratis online verlanglijstjes met sfeervolle thema's - Anoniem reserveren, zónder spam of verplichte accounts voor gasten - Samen-kopen: leg met meerdere mensen geld bij voor één groter cadeau - Online lootjes trekken (Secret Santa) met uitsluit-regels - Slim filteren op prijs, zodat iedereen iets passends vindt - Een handige browser-extensie om cadeaus van elke webshop toe te voegen - 100% mobielvriendelijk en volledig in het Nederlands We luisteren naar onze gebruikers en verbeteren Vlijstje continu. Heb je feedback of een wens? Laat het ons weten — we lezen écht mee. Ga naar vlijstje.nl en maak je eerste lijstje aan.
Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super snel een lijstje kunnen maken voor mijn verjaardag, helemaal top.
Makkelijke site met veel mogelijkheden.
Aanrader!
Erg handige app die makkelijk in gebruik is. In de nieuwe versie zitten heel veel nieuwe mogelijkheden, zoals een gezamenlijk cadeau kopen. Ook zijn er andere lijsttypes, zoals een receptenlijst, een bucketlist en een wie-neemt-wat-mee-lijst.

Reply from Vlijstje - Gratis online V(erlang)lijstje
Super makkelijk een lijstje maken en delen. Anoniem een vraag stellen over het cadeau is ook reuze handig.

Reply from Vlijstje - Gratis online V(erlang)lijstje
Gebruik het al jaren, maar is recent helemaal vernieuwd. Het was al handig, maar nu nog meer functies, meer verschillende lijstjes en super leuke thema's.

Reply from Vlijstje - Gratis online V(erlang)lijstje
Ontzettend handig. Verschillende opties en mooie functies!

Reply from Vlijstje - Gratis online V(erlang)lijstje
Gebruikt voor onze zoon die 5 werd. Erg makkelijk met de vragenfunctie en makkelijk in gebruik.

Reply from Vlijstje - Gratis online V(erlang)lijstje
Learn more about other kinds of reviews.