Ruud is een hele aardige ondernemer. Het vloerverwarmingssysteem dat hij heeft geleverd functioneert goed en warmt snel op.
See what reviewers are saying
the team rondde de underfloor heating sneller af dan op papier stond mijn broer kwam beneden en zei huh nu al nu al beetje slordig maar lekker
Order is goed verlopen. Bedrijf houdt zich keurig aab gemaakte afspraken en het werk dat ze leveren is goed, wordt de tijd genomen om de vloerverwarming netjes te plaatsen.
Niks voelde haastig alles leek met zorg uitgewerkt.
Company details
Written by the company
Bij Vloerverwarming Utrecht geloven we in het comfort en de efficiëntie die vloerverwarming kan bieden. Als specialist in ondervloerverwarming streven we ernaar om onze klanten de beste oplossingen te bieden voor hun woning of bedrijfspand. Ons team van ervaren professionals combineert diepgaande kennis met vakmanschap om iedere installatie tot in de puntjes te verzorgen. Onze service begint met een grondige analyse van uw behoeften, gevolgd door een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij uw wensen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie, of het upgraden van een bestaand systeem, wij zorgen ervoor dat uw vloerverwarming naadloos wordt geïntegreerd in uw ruimte. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. We werken alleen met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw systeem duurzaam en energie-efficiënt is. Daarnaast bieden we uitgebreide garanties en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat u altijd tevreden bent met uw keuze voor Vloerverwarming Utrecht. Vertrouw op ons voor deskundig advies, professionele installatie en betrouwbare service. Uw comfort is onze prioriteit.
Contact info
St Jacobsstraat 123- 135, 3511 BP, Utrecht, Netherlands
- contact@vloerverwarmingutrecht.com
- vloerverwarmingutrecht.com
onlangs in huis geen koude plekken meer…
onlangs in huis geen koude plekken meer alles voelt knus
De vloerverwarming zorgt ervoor dat…
De vloerverwarming zorgt ervoor dat elke ruimte in huis dezelfde aangename temperatuur heeft.
ik ben niet handig maar hij zette de…
ik ben niet handig maar hij zette de app klaar en liet alles zien stap voor stap
Niks voelde haastig alles leek met zorg…
Niks voelde haastig alles leek met zorg uitgewerkt.
the team rondde de underfloor heating…
Zelfs de kleine roosters bij de vloer…
Zelfs de kleine roosters bij de vloer glanzen nu weer schoon
elke keer als ik loop voel ik die…
elke keer als ik loop voel ik die heerlijke warmte door huis
oude systeem werkte niet meer maar hij…
oude systeem werkte niet meer maar hij kreeg t soepel aan de gang
ik merkte dat de temperatuur mooi…
ik merkte dat de temperatuur mooi stabiel bleef zonder rare pieken
ze legden uit hoe we zuiniger kunnen…
ze legden uit hoe we zuiniger kunnen stoken met de vloerverwarming
vloer is heerlijk warm nu en ziet er…
vloer is heerlijk warm nu en ziet er nog steeds top uit, hij legde alles goed uit voor hij vertrok
interieurontwerper zei dat hij…
interieurontwerper zei dat hij betrouwbaar was en dat klopte, goede service en nette afwerking
eerder afgerond dan afgesproken
eerder afgerond dan afgesproken, heel netjes en zonder haastwerk
heel blij met hoe de vloerverwarming is…
heel blij met hoe de vloerverwarming is gelegd in ons nieuwbouwproject
prima systeem en betaalbaar gezet
Heerlijke vloerverwarming
Heerlijke vloerverwarming, snel lekker warm voelt best luxe aan!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.