Company details

2. Internet Marketing Service
  3. SEO Service
  4. Video Production Service

Written by the company

Volenta hjælper danske B2B-produktions- og industrivirksomheder med at få flere kvalificerede henvendelser. Vi arbejder med virksomheder, der har komplekse produkter og lange salgsprocesser - og som ved, at generisk markedsføring ikke rykker noget. Vores arbejde spænder over LinkedIn- og Meta-annoncering, Google Ads, visuelt og videobaseret indhold, retargeting og redesign af hjemmesider. Vi hjælper også med go-to-market strategi og konkurrentanalyse - så I ved præcist, hvor I skal sætte ind, og hvad I er oppe imod. Vi bygger pipeline og revenue der kan mærkes. Vi er baseret i Aarhus.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Alt hvad man kan ønske sig af et…

Alt hvad man kan ønske sig af et marketingsbureau.
Lydhørhed overfor mine behov som kunde.
Et super flot resultat.
Et fremragende samarbejde.
Gode til at informere.
Alle aftaler bliver overholdt.
Smil og imødekommenhed og aldrig en sur mine når jeg lige skulle, have endnu ændring ind.
Mine varmeste anbefalinger til Volenta.
Tak for jeres store hjælp.

November 29, 2024

Yderst positiv oplevelse

Jeg havde en yderst positiv oplevelse med Volenta. De formåede at levere deres arbejdsopgave inden for en meget stram deadline, samtidig med at de opretholdt en løbende og klar kommunikation gennem hele processen. Resultatet blev et produkt, som jeg er meget tilfreds med.

June 24, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Volenta drenge er super dygtige

Volenta drengene er super dygtige, kan deres kram og kommer altid med gode inputs til, hvordan der kan optimeres uanset om det drejer sig om hjemmesiden eller markedsføring. Stor anbefaling herfra.

July 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte og betalt for 2 vare den…

Jeg bestilte og betalt for 2 vare den 14 . maj og har intet hørt fra dem. Pengene er trukket.

May 27, 2024
Volenta ApS logo

Reply from Volenta ApS

Hej Susanne,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, men vi kan ikke finde nogen registrering af dig som kunde hos Volenta. Vi er et marketingbureau og sælger ikke fysiske varer. Vi tror, der er sket en forveksling med Valenta Copenhagen, som er en helt anden virksomhed. Vi vil gerne hjælpe dig videre, så kontakt os venligst direkte på +45 42 68 34 88, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Med venlig hilsen,
Emil // Volenta

Professionel og hurtig

Professionel og hurtig
Skulle have lavet betalings kort løsning i vores web shop
Stor hjælp hele vejen igennem, både med ændringer i shoppen samt hjælp med kontakt til Nets og Swedbank Pay
Betalings kort var op og køre inden for 3 dage
Kan varmt anbefales, dem bruger vi fremover

January 19, 2023

Samarbejde i verdens klasse

Volenta hjalp min virksomhed med at vokse, via online markedsføring og en hjemmeside som bare sad lige i skabet. Det var transparente og havde mig med under hele processen. Den varmeste anbefaling herfra.

October 2, 2022

Super professionelt team

Volenta mødte velforberedte op til opgaven og var super professionelle hele vejen fra opstartsmøde til endelig leverance. God energi, fin lydhørhed overfor vores ønsker til filmen og masser af gode ideer og input undervejs. Kan kun give mine bedste anbefalinger.

September 28, 2022

Kanon samarbejde!

Vi samarbejde med Volenta til vores lampeforretning Bolby Design. Det var et glimrende stykke arbejde hele vejen igennem. Super gennemført af hele Volenta teamet. Både produktbilleder og videoer var i topkvalitet! Det meste af deres flotte arbejde kan i øvrigt ses på Bolbydesign.dk

November 15, 2022

Take a closer look