Super slecht! Koop ze bij likeskopen.nl dit is pure oplichting!
See what reviewers are saying
Dit platform heeft mijn gegevens aan derden doorgegeven. Plotseling krijg ik spam van overal.
Heb hetzelfde product ergens anders voor de helft van de prijs gezien nadat ik hier besteld had. Voel me bedrogen.
Binnen een week was 20% van de gekochte volgers alweer verdwenen.
Company details
Written by the company
Vergroot je online bereik met volgerskopen.com Wil je jouw zichtbaarheid op sociale media snel en veilig vergroten? Bij volgerskopen.com ben je aan het juiste adres! Of je nu net begint of al een gevestigde influencer bent, wij helpen je groeien op platforms zoals TikTok en Instagram. TikTok volgers kopen Wil je meer bereik en engagement op TikTok? Koop eenvoudig echte en actieve TikTok volgers en zie je populariteit stijgen. Ideaal voor zowel beginnende als ervaren content creators. TikTok likes kopen Vergroot het aantal likes op je TikTok-video’s en versterk je online geloofwaardigheid. TikTok likes kopen is de perfecte manier om viraal te gaan. Instagram likes kopen Zorg voor meer interactie en een professionele uitstraling door Instagram likes te kopen. Onze snelle levering en betrouwbare service zorgen voor direct resultaat. Waarom kiezen voor volgerskopen.com? Snelle en veilige levering Geen wachtlijsten 100% privacygarantie Ideaal voor influencers, ondernemers en artiesten Wacht niet langer – geef je socialmediaprofielen een boost met volgerskopen.com en bereik sneller jouw doelen!
Contact info
Turkey
- volgerskopen.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super slecht
Super slecht! Koop ze bij likeskopen.nl dit is pure oplichting!
Vergeet het maar om het hier te kopen
Vergeet het maar om het hier te kopen. Je zult enorm teleurgesteld zijn. Koop het ergens anders.
Eén keeren nooit meer
Eén keeren nooit meer. We zullen elkaar nooit me er zien.
Een slechte plek voor volgers om hun…
Een slechte plek voor volgers om hun reis te beginnen.
Oplichterssite!
Nou, ik zal het kort houden, zodat jij het beter gebrijpt dan it.
Ik was er heel tevreden mee
Ik was er heel tevreden mee, maar uiteindelijk bleek het een oplichter te zijn.
Wie hoge verwachtingen heeft
Wie hoge verwachtingen heeft, komt hier bedrogen uit.
Ik ben niet tevreden over de gelver de…
Ik ben niet tevreden over de gelver de service
In eerste instantie dacht it
In eerste instantie dacht it: wauw, de prijzen zijn belachelijk, maar de service laat te wensen over.
Helaas heb ik niets positiefs te melden…
Helaas heb ik niets positiefs te melden over deze site. Mijn aankoopervaring was onbevredigend.
Ik ben tot nu toe echt niet tevreden
Ik ben tot nu toe echt niet tevreden. De levering was ronduit teleurstellend.
Wat een waardeloze website
Wat een waardeloze website. Trap er niet in.
Deze pagina werkte helemaal niet.
Ik ben echt niet tevreden
Ze hebben mijn account beschadigd
Binnen een week was 20% van de gekochte…
Binnen een week was 20% van de gekochte volgers alweer verdwenen.
Duurde twee dagen en toen waren de…
Duurde twee dagen en toen waren de profielen alweer verwijderd. Oplichting.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.