voor-ij Nederland Reviews 6

4. Electronics Store
  5. Kitchen Furniture Store
  6. Pet Store

Written by the company

Of het nu gaat om de nieuwste technologische gadgets, trendy mode-items, of praktische huishoudelijke artikelen, u vindt het allemaal bij voor-ij Nederland! Wat ons echt onderscheidt, is onze toewijding aan goede service. Ons team staat maar liefst 7 dagen in de week voor u klaar om u te helpen, te adviseren en al uw vragen te beantwoorden. Welkom bij de revolutie van online winkelen - welkom bij voor-ij Nederland!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Monaco trui

Bezorgen duurt lang, komt uit China.
Monaco trui lijkt in de verste verte niet op wat je op de foto’s zag. Heel dun, sloeberig en vreselijke kleur, voor ons nooit weer!!

June 1, 2024

Beste Rob,

Wij betreuren het ten zeerste dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en willen graag benadrukken dat onze producten niet uit China komen.

Wij waarderen uw feedback. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Lieke

Top communicatie

Top communicatie, de service is prioriteit, is zeker te zien. Beide kanten alles netjes afgehandeld zoals naar wens. Zou iedereen zeker aanraden ! Zeer betrouwbare webshop. Bedankt voor jullie service en communicatie, tot de volgende bestellingen ! :)

March 12, 2024

Hoi Mete!

Hartelijk dank voor uw fantastische vijfsterrenreview! We zijn heel blij om te horen dat u een geweldige ervaring hebt gehad met voor-ij Nederland. Uw positieve feedback is een enorme inspiratiebron voor ons team en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Bij voor-ij Nederland streven we er altijd naar om kwaliteit tegen betaalbare prijzen te bieden, samen met een uitzonderlijke klantenservice. Het is geweldig om te weten dat we hierin zijn geslaagd. We kijken ernaar uit u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte items.

Nogmaals bedankt voor uw steun en uw vriendelijke woorden. Als u in de toekomst vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om te helpen!

Rated 5 out of 5 stars

Sterke communicatie kijkt naar de…

Sterke communicatie kijkt naar de wensen en belangen van de koper en speelt hierbij in om een snelle en makkelijke deal te sluiten

February 18, 2023

Hoi Bader!

Advertisement

Top bedrijf

Top bedrijf, hele goeie service en snelle afhandeling. Zou deze webshop zeker aanraden aan mijn direct omgeving

February 11, 2024

Hoi Fouad!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look