2.6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Uprofessionel og subjektiv vurdering.

Uprofessionel og subjektiv vurdering.
Hun er generelt ubehagelig og ubehøvlet i sin måde at møde mennesker. Vurderingen er helt på månen, og hun opfinder ting der slet ikke er der - som man skal betale for.
Der udover tager hun penge hvis man har spørgsmål til den helt skæve vurdering der er blevet udarbejdet, som i øvrigt også tog længere tid end lovet.

October 1, 2025
Advertisement

Tilfældig og uprofessionelt

Forkert vurdering og involvering i ting uden for Vurderingshusets reelle ansvar.

Herunder fx badeværelse, som personen fra vurderingshuset sagde skulle totalrenoveres førend lejligheden kunne sælges. Dette er åbenlyst ikke hans beslutning, men andelsboligforeningens bestyrelses beslutning.

Ugennemsigtig proces, og forkerte vurderinger, svære at komme i kontakt med.

Hertil tydelig mangel på forståelse for/indsigt i, hvad deres beføjelser reelt er.

Alt i alt fremstår deres vurdering noget tilfældig og uprofessionel.

August 11, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vi havde læst anmeldesr og blevet…

Vi havde læst anmeldesr og blevet frarådet at benytte VuHu v. Isabella Yde. Men ejendomsadministrationen bad os direkte om kun at benytte VuHu v. Isabella Yde. Uden valg mulighed og med positivt tilgang benyttede vi derfor VuHu. Det har vi fortrudt og det har kostet os dyrt i tid, penge, spilte muligheder, unødvendige fustrationer oven på den iforvejen krævende håndtering af min nu afdøde bonusmors andelsbolig der betingede kontakten til VuHu. Jeg er selv uddannet håndværker og har arbejdet med nybyg og renovering. I en del år. Jeg har det personligt svært ved at skrive negative anmeldelser der kan skade nogens forretning, men når VuHu både taler nedladende og arrogant, kræver kunden fremskaffer dokumentation på urimelig minutiøst niveau for forbedringer der ikke kan findes dokumentation for i dødsboet men modsat når mangel listen bliver opgjort laver en fejlagtig sammenblandet mangelliste med en samlet pris for flere del opgaver udregnet uden hold i virkelighedens priser. Med VuHu prisliste og langsomme ekspeditions tid på en simpel rapport der blev udfyldt allerede på vores møde men først bliver afleveret 14 dage efter kostede os dyrt. Alt for høje gebyrer men ingen garanti for VuHu's arbejde. Alle mails bliver svaret pr tlf og VuHu nægter at svare pr mail på simple spørgsmål men ringer hellere virker gennerelt til at undgå at forpligte skriftligt men holder modsat ikke igen med frækt at anklage en for chikane ved simple spørgsmål. Allerede ved få opkald bliver man beskyldt for at man
har bombarderet med spørgsmål. At der som standard er sat gebyr for svar dagen efter og få dage efter er efter min vurdering bare et synlig bevis for at der er tale om en gebyr rytter da der må være dage hvor der ikke er kø. VuHu kunne fx komme og vurdere lejligheden med super kort frist medvidende det hastede men da vi af økonomiske grunde og pga en i vores øjne i forvejen urimelig høj vurderings pris fra VuHu ikke bestilte en haster (pga stort ekstra tillæg) følte vi at vi blev syltet i hele 14 dage og efter flere rykkere modtog den simple og fra VuHus side total ansvarsfraskrevet rapport. Hvorfor skal et så uproffesionelt stykke arbejde og uden nogen form for ansvarstillelse kræve en timeløn der i mit regnestykke bliver tæt på 4-5000,- kr Det gør mig lidt harm. Derfor denne negative anmeldelse af VuHu for at skåne andre kunder. beklager!

January 11, 2025

Uprofessionel og partisk vurderingshus

Jeg har desværre haft en ekstremt skuffende oplevelse med Vuhu.dk (Vurderingshuset v. Isabella Yde), som skulle vurdere min lejlighed. Deres mangel på professionalisme og partiske tilgang gjorde hele processen frustrerende og ufordøjelig.

For det første var de slet ikke i stand til at foretage en retfærdig vurdering af min ejendom. De kunne ikke vurdere forbedringer eller håndværksmæssigt arbejde tilstrækkeligt, hvilket er helt uacceptabelt for et vurderingsfirma. Derudover var deres påtrængende adfærd omkring privatlivets fred ubehagelig og unødvendig.

Det mest foruroligende var dog deres totale mangel på objektivitet. De lod deres forudindtagelse farve deres vurdering og blev personlige, på en meget ubehagelig måde. Det virkede som om de gik langt ud over deres arbejdsområde, idet de legede både advokat, revisor og skattekyndig, hvor de kun skulle fokusere på det håndværksmæssige arbejde. Det var uprofessionelt og helt uacceptabelt.

Derudover var jeg dybt skuffet over (Vurderingshuset v. Isabella Yde) langsommelige og ineffektive kommunikation. Deres responstid var ekstremt langsom og overskred deres egne angivne retningslinjer. Trods utallige telefoniske og skriftlige henvendelser var der ingen respons fra deres side. Dette manglende engagement og mangel på ansvarlighed over for deres kunder er uacceptabelt og yderligere bekræfter det deres manglende professionalisme.

Jeg kan kun stærkt fraråde alle at bruge Vuhu.dk (Vurderingshuset v. Isabella Yde). Der er ingen tvivl om, at der er langt mere kompetente og professionelle vurderingsfirmaer derude, som fortjener ens forretning langt mere end dette.

January 1, 2024

Is this your company?