Fik lavet en virkelig dårlig og mangelfuld vurdering af denne gut Søren Ulff Møller for 12 md siden ,da jeg klagede fik jeg ikke svar …har netop fået lavet ny vurdering og fået 140.000,- oveni den fe... See more
See what reviewers are saying
Fik lavet en virkelig dårlig og…
Fik lavet en virkelig dårlig og mangelfuld vurdering af denne gut Søren Ulff Møller for 12 md siden ,da jeg klagede fik jeg ikke svar …har netop fået lavet ny vurdering og fået 140.000,- oveni den fejlagtige..
Kan absolut ikke på nogen måde anbefale denne vurderingmand ..👎🏽👎🏽
Total spild af tid
Total spild af tid – fuldstændig uprofessionel
Helt ærligt, det her var en håbløs oplevelse fra start til slut. Vurderingsmanden dukkede op for sent uden nogen form for undskyldning. Han lovede at sende rapporten inden sin ferie, men glemte selvfølgelig at vedhæfte den – hvilket forsinkede vores boligsalg med tre uger. Det er fuldstændig uacceptabelt og vidner om total mangel på ansvarsfølelse.
Da rapporten endelig dukkede op, var den så langt fra det, vi havde aftalt, at man skulle tro, han havde vurderet en helt anden bolig. Sjusket, overfladisk og direkte ubrugelig. Jeg har sjældent oplevet ringere service – og jeg ville ikke stole på denne mand igen, uanset hvad. Hold jer væk, hvis I vil undgå frustration og spildte muligheder.
HOLD JER LANGT VÆK fra Søren Ulf-Møller...
...jeg kan ikke sige det tit nok
Søren Ulf-Møller er en dårlig vurderingsmand på alle fronter. Virker arrogant, kommer for sent til aftaler, er overfladisk, er ikke seriøs, holder ikke ord, er yderst utroværdig. Derudover giver han køb på den faglighed han burde besidde, hvilket går ud over de faglige standarder og principper, man som kunde skal kunne stole på, bliver fulgt og overholdt.
Har stiftet bekendtskab med Søren Ulf-Møller flere gange igennem de sidste 4 år og det er kun blevet mere hovedrystende. Jeg bor i en andelsforening, hvor jeg har været involveret i en vurdering af en bolig og hvor foreningen har fået renoveret for 6.000.000,00 kr. Begge sager har ”slæbt lange spor” efter sig. Foreningens renovering stod på i perioden 2021-2023 og i 2025 arbejdes der stadig på at udbedre byggefejl.
Hold jer langt væk fra Søren Ulf-Møller. Det er spild af penge og giver kun problemer.
En god oplevelse
Jeg har benyttet Vurderingsmanden 2 gange. 1. gang i 2018, og igen i november. 1. gang var der en fejl i skemaet, som hurtigt blev rettet. 2 gang uden problemer. Jeg fortalte, at jeg havde brug for vurderingen hurtigt, og modtog den 3 dage senere.
I øvrigt er prisen den samme i 2018 og nu.
Jeg har haft to gode oplevelser.
Horibel vurderingsmand
Havde vurdering 17.11.22. og fik rapporten 07.12.22. Dette til trods for at der blev sagt et par dage til vurderingen.
Omhandlende et badeværelsesgulv som han ikke mente blot skulle have et "lag silkecement" på (trods tydelige revner i gulvet og hult beton dække) på trods af uvildig undersøgelse af byggesagkyndig som bestemt ikke var enig med vurderingsmanden.dk.
Både vi og bestyrelsen har rykket Søren for at få færdiggjort rapporten - han lovede hver gang at den ville blive færdiggjort samme aften, hvilket aldrig blev overholdt.
Kan ikke anbefale Søren til nogen, overhoved.
Uprofessionel og ligeglad
Jeg kan kun støde til i kritikken af Vurderingsmanden.dk aka Søren Ulff-Møller.
Det nager mig helt ubeskriveligt meget at skulle betale manden 3.500 kr. for det stykke arbejde han (ikke) lavede. Han kom en halv time for sent til vores aftale (og virkede iøvrigt bedøvende ligeglad) og fik så fodret alle informationerne som han skulle bruge til den vurdering han så skulle udforme.
Ikke nok med det, så fejlede han i at copy-paste informationen fra den forrige vurdering til hans egen vurdering så han nær havde kostet mig 30.000 kr.
Derudover var han mere eller mindre ukontaktbar efter den initiale kontakt. Samlet set en håbløs oplevelse.
Hold jer væk!
Vi blev påduttet af vores andelsforening at bruger vurderingsmanden og havde fra første færd en dårlig fornemmelse i maven. Han overholder ikke frister, svarer ikke på mails, medtager ikke alle kvitteringer og udelader egne arbejdstimer. Hans vurdering endte 100.000 under den vi selv havde lavet. Ved at gøre indsigelse på indsigelse fik vi hævet den med ca. 50.000. Vi endte med ikke at nå vores salgsdato pga han manglende evne til at overholde frister og svare på mails, så der mistede vi en masse penge. Han er doven, virker ligeglad og ikke særlig dygtig eller professionel.
Hold jer væk!
Han fjernede blot VVS anmærkninger, da han blev gjort opmærksom på, at han havde lavet en fejl
Vi skulle købe en andel i et andelskompleks, som bruger ham. Jeg gjorde ham i forbindelse med købet opmærksom på en fejl i den vurderingsrapport, som han havde udarbejdet på andelslejligheden - at der manglede en pris på, hvad det ville koste at udbedre VVS manglerne (ulovlig ventilation på badeværelset). Da han blev gjort opmærksom på, at han manglede at indhente en pris fra en VVS'er på hvad det ville koste at udbedre, fjernede han blot (de vigtige) VVS bemærkninger, hvilket betød at vi selv har skulle betale for udbedringerne. ANBEFALER HAM VIRKELIG IKKE!
BRUG NOGLE ANDRE!
Magen til uprofessionel og ubehøvlet karakter skal man lede længe efter.
Jeg har solgt flere andelsboliger i min tid, men aldrig har jeg mødt en mere sjusket, og gennemgående langsom vurderingsmand. Det tog ham over en måned at sende min salgsopstilling/vurdering. Jeg rykkede ham i over 3 uger uden svar!!! Jeg mistede min nye bolig som jeg havde købt, samt min egen køber grundet ham. Han vurdere forkert og blander kvitteringer og forbedringer sammen med andre. Generelt vil jeg ALDRIG anbefale Søren til nogen! Han er ubehøvlet og fuldstændig ligelgad med dig og din bolig. Alle foreninger burde ophæve samarbejdet med ham! HOLD JER LANGT VÆK! I bliver snydt og bedraget. Han tager jeres penge uden at gøre sit arbejde.
Mistet køber pga. langsom og mangelfuld vurdering
Jeg fik min lejlighed vurderet for over en måned siden. Vurderingsmanden sagde der ville gå en uge. Det meddelte jeg til min køber. Da jeg endelig fik rapporten (3.5 uger efter hans besøg) manglede han en række forhold (på trods af, at han havde kvitteringer) og havde skrevet ting ned som var forkert - som han erkendte over telefonen, da vi endelig fik fat i ham. Han er nærmest umulig at få fat i over telefonen og virker generelt ligeglad.
Vi er 6 lejligheder i vores forening som har modtaget mangelfulde rapporter og som har haft en rigtig dårlig oplevelse.
Den lange ventetid har nu medført at vi har mistet køberen til vores lejlighed.
Langsom, dyr og dårlig
Dette var den 3 andel jeg sku have vurderet gennem tiden, hvorfor jeg ved hvad man kan forvente.
Efter besøget hørte jeg intet i over en uge og ringede 5 gange, da jeg havde et spørgsmål. Jeg indtalte beskeder uden at få svar.
Efter 13 dage fik jeg rapporten som var fyldt med mangler.
Han havde fx. glemt, at give timer for opsætning af et 13 m2 køkken, hvilket vi senere fik 50
timer for, hvilket svarer til ca. 8-9000 kr. (50 timer var meget lavt sat)
Han havde overset vvs regninger for 5000 kr, hvorfor han skrev der skulle udføres vvs tjek.
Vi lukkede en dobbeltdør til, hvilket vi inklusiv løn fik 1200 kr. hvilket man ikke kan få materialerne for.
Jeg foreviste ham masser af billeder af lejlighed, så han kunne se alt det arbejde vi havde foretaget.
Efter flere mails og tilrettelser fik jeg den endelige rapport efter ca. 28 dage.
Dem der købte lejligheden, så de samme billeder som vurderingsmanden og der udtalte manden (som er tømmer) at de vurderinger var helt skæve, hvilket han kun var glad for, da de jo fik den billigere.
Jeg vidste vurderingerne var lavt sat, men til sidst orkede jeg ikke at bruge mere tid.
Vurderingsmanden er omkring 60 år og efter min
mening mentalt gået på pension, hvorfor han er fuldstændig ligeglad med sine kunder.
Jeg skulle have min andelslejlighed…
Jeg skulle have min andelslejlighed vurderet. Jeg havde meddelt Vurderingsmanden at det hastede da jeg ringede om mandagen. Han kom så onsdag. Og oplyste, at han ikke kunne komme med en vurderingsrapport før end mandag, det på trods at jeg havde samlede alle kvitteringer på mine forbedringer. Nuvel, rapporten kom om mandagen sent om eftermiddagen, sammen med en faktura som ikke angik min lejlighed, men anden i den anden ende af København. Rapporten var aldeles fejlbehæftet. Jeg flyttede ind i min lejlighed i 1992. Dvs. 27 år siden. Han havde nedskrevet alle forbedringer til "NUL" kr. Jeg oplyste ham så at det kunne han ikke. Det fremgår klart at der aldrig nedskrives til "NUL". De sidste ti pct. skal ikke afskrives før end den konkrete forbedring er erstattet med en anden. Og det er jo ret logisk. Jeg havde ved indflytningen opsat HFI-relæ og nye el-installationer. Det er klart at et lejlighed med el-installationer som kun er 27 år gamle og med et hfi-relæ er bedre end en med ældre kontakter og uden hfi-relæ. Det ved Vurderingsmanden så ikke trods det klart fremgår af ABF-vejledningen...
Elendigt 😓
Elendigt 😓jeg måtte rykke flere gange for at få rapporten og fik først en fyldt med fejl
ALT for høj pris og dårlig service!
Vurderingsmanden.dk kan ikke anbefales, da servicen er dårlig, det faglige indhold ikke i orden og prisen er høj.
En stjerne er en for meget...
Hold jer væk.
Først og fremmest kom vurderingsmanden kom for sent til vores aftalte møde. Jeg skulle rykke for vurderingen efter den lovede dato, og den kom stadig meget senere end lovet. Vi havde lavet bilag for alle arbejdstimer, alle indkøbte materialer mm, som han enten ikke brugte eller opfandt egne priser. Vi lavede derfor en indsigelse efter den første vurdering, da hans vurdering ganske enkel var langt under den forventede pris. Den ville han ikke acceptere.
Han er så uprofessionel og har ikke styr på reglerne fra ABF. Han oplyser forkerte priser på eget arbejde og fortæller at man ikke får penge for alle arbejdstimer. Han har generelt bare ikke styr på diverse regler indenfor andele. Han er dyr i forhold til andre vurderingsmænd, så vi forventede en del mere.
Nu har vi fået en anden vurderingsmand på sagen, som har styr på det. Så hold jer langt væk.
Jeg tilslutter mig alle andre herinde! Hold jer væk!
Jeg tilslutter mig alle andre herinde. Vurderingsmanden.dk er på alle måder uprofessionel og ikke til at regne med. Jeg aftale med ham, at han skulle sende fakturaen til mig. Men han valgte at sende den på både mig og administrationen, så nu har han fået dobbeltbetaling. Efter ikke at have svaret på min mail, lovede han telefonisk, at jeg ville få mine penge. Jeg har stadig ikke set skyggen af de penge og kommer nok heller ikke til det. Find en anden til at vurdere din lejlighed.
Vælg en anden vurderingsmand hvis du…
Vælg en anden vurderingsmand hvis du ønsker en hurtigt og fejlfri vurdering af din andelsbolig! Vi var to lejligheder, som skulle bruge en vurdering i forbindelse med et lejlighedsbytte. Søren dukkede hurtigt op, gennemførte vurderingerne og modtog samme dag betalingen, hvorefter festen startede. Den første rapport blev modtaget til aftalt tid, men havde to skabe listet som tre – en fejl til 6.000kr. Den anden rapport var lovet klar på 4 dage, men endte med at tage 4 uger. Perioden omfattede adskillige rettelsesrunder og en uanmeldt ferie, som Søren valgte at tage midt i forløbet. Rettelserne omfattede en glemt fransk altan, en forkert pris på klædeskabe og en forkert afskrivningsperiode på badeværelset – fejl til 25.000kr. Hertil er Søren nærmest umulig at komme i kontakt med på telefon, mail og sms. Han tager ikke telefonen og ringer ikke tilbage. Vi oplevede at skulle kontakte Søren 8 gange inden han ringede tilbage. Forsinkelsen var meget tæt på at koste os det planlagte lejlighedsbytte og var, mildt sagt, ganske frustrerende da Søren dels ikke kan huske hvad man har snakket om, dels ikke overholdt sit lovede leveringstidspunkt for rapporten 4 gange i træk. Igen, vælg en anden vurderingsmand.
Vi kan bestemt IKKE anbefale …
Vi kan bestemt IKKE anbefale vurderingsmanden.dk. Vi har været igennem retssag mod vores andelsboligforening på baggrund af vurderingsmanden.dk. rapport i forbindelse med overtagelsen af andelsbolig. Nærmere bestemt et badeværelsesgulv som han ikke mente var revnet (trods tydelige revner i gulvet) på trods af uvildig undersøgelse af byggesagkyndig som bestemt ikke var enig med vurderingsmanden.dk.
Vurderingsmanden har svært ved at overholde aftaler omkring tidspunkter man aftaler med ham, såsom udfærdigelse af rapporter. Kunne vi have brugt en anden vurderingsmand havde vi helt klart gjort dette.
Ringe service og vurdering
Jeg var den uheldige andelsejer som anvendte vurderingsmanden.dk. Generelt var vurderingsmandens grundlag for vurdering uprofessionel og inkorrekt. Kommunikation og respons tider var også under alt kritik og tog desværre meget lang tid.
Fraråder på det kraftigste at anvende denne vurderingsmand.
Fejl, høj pris og dårlig service
Firmaet foretager vurderinger af forbedringer (f.eks. nyt køkken eller nyt gulv) af andelslejligheder, som er ved at blive gjort klar til salg, og det var i den forbindelse, jeg brugte firmaet.
Firmaet tog udgangspunkt i en rapport, de selv havde udarbejdet, da jeg købte lejligheden for to år siden og derfor var det nærmest copy og paste fra den gamle rapport. På trods af dette lykkedes det firmaet at lave flere fejl i rapporten.
Da jeg gjorde firmaet opmærksom på fejlene krævede det flere henvendelser, før jeg fik svar og da jeg endelig fik en opdateret rapport tilbage, var der stadig fejl i den. Endnu engang rettede jeg henvendelse til firmaet, som igen først svarede efter flere henvendelser.
Selve besigtigelsen tog mindre end tyve minutter og rapporten har taget mindre end ti minutter at lave. Alligevel forlangte firmaet 3.000 kr for rapporten, hvilket giver en meget høj timeløn. Dette, sammenholdt med den lange svartid og den fejlbehæftede rapport gør, at jeg ikke kan anbefale firmaet til andre.