Company details

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

God oplevelse

Jeg har fået repareret min bil efter et sammenstød med anden bilist, rigtig fin service, flinkt personale, lånebil og hurtig reparation.
Nu har jeg lige fået justeret højden på forlygterne også, igen hurtig service og problemet var løst 😊

December 12, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Havde min ID.4 til reparation da…

Havde min ID.4 til reparation da højdejusteringen af venstre forlygte ikke fungerede. Da jeg afhentede bilen fik jeg besked om at det nu var lavet.
Første gang jeg kører i mørke kan jeg se at det stadig er galt og tager derfor fat i dem igen, de tager bilen ind til en kontrol og justering hvor de konstatere at den ikke kan justeres da der er noget inde i lygten der gør at motoren ikke kører rigtigt. Jeg får et tilbud på udskiftning af lygten, men hvor prisen for den kontrol og justering også fremgår, jeg spørger undrende om hvorfor jeg skal betale for noget de skulle have opdaget inden de afleverede bilen efter første reparation, det var bare sådan det var.
Har helt mistet tilliden til værkstedet og er skiftet.

March 27, 2025

Kære Kasper.
Tak for din anmeldelse, som jo er ærgerlig læsning.
Det lyder jo som minimum som om, at der er noget forventningsafstemning, der ikke har været på niveau!
Jeg vil gerne undersøge sagen internt. Har du mulighed for at sende din bils registreringsnummer samt din kontaktinfo til mig på werge@autocentralen.com, så vender jeg retur hurtigst muligt!
God dag.
Mvh Jesper fra Autocentralen.

Elendig service

Elendig service, manden jeg fik fat i var flabet, ligeglad og kold over for hans små kunder var tydelig.
Tag heller til Ribe eller Grindsted

October 10, 2024

Kære Magnus.
Tak for din anmeldelse, som jo er kedelig læsning.
Jeg kan kun beklage, at du har haft den oplevelse i vores forretning. Det er slet ikke den måde, vi ønsker at møde vores kunder på.
Du er velkommen til at sende yderligere information til mig på jw@autocentralen.com, da jeg ikke kender den eksakte sag.
Jeg håber på at høre fra dig.
God mandag til dig.

I beder om 5 stjerner

I beder om 5 stjerner - det bliver ikke herfra ! Ked af at vi ikke kan give mindre end en stjerne.
10 september 2024, begyndte vores motorlampe at lyse og motoren i vores Golf døde kort tid efter. Vi er stamkunder hos VW Vejen så derfor fik vi VW’s vejhjælp til at køre den til Autocentralen i Vejen.
Jeg ved godt at vi kom uden at have bestilt tid men at der skulle gå næsten 6 dage før i havde tid til at se på den, synes jeg er uacceptabelt.
I brugte så 2,2 time til at vurdere at motoren skulle kasseres og med en udgift på 80.000 kr. til en anden motor til følge. Der var I hurtige !!
Vi valgte en anden løsning og fik så besked om at vi ville blive opkrævet parkeringsafgift hvis ikke vi fik bilen fjernet.
I venteperioden spurgte vi til en lånebil, som det er beskrevet i VW’s vejhjælp, men det blev afvist af Autocentralen Vejen.
I har mistet en stamkunde og stjerner ? - Dem får i ingen af herfra.

September 18, 2024

Kære Tage.
Tak for din anmeldelse, som jo er ærgerlig læsning.
Jeg kender ikke sagen, men har bedt mine kolleger i Vejen om en redegørelse.
Vil du besvære dig med at sende dine kontaktoplysninger til mig på jw@autocentralen.com - så kontakter jeg dig snarest med en uddybende tilbagemelding.

Rigtig dårlig service hos Autocentralen Vejen

Jeg vil rigtig gerne støtte op om de lokale firmaer men jeg har dog aldrig fået en så dårlig service som hos Autocentralen. De er et autoriseret VW værksted men de famler lidt i blinde. Bilen du afleverer har stadig de samme fejl når man kommer for at afhente den. Der er ingen positiv kontakt mellem Autocentralen og dig som kunde. Man skriver på fakturaen at man ønsker 5 stjerne på trustpilot så skal Autocentralen vejen ændre måden de løser deres opgaver på. 0 stjerner herfra

May 23, 2024

Kære Steen.
Tak for din anmeldelse, der jo er ærgerlig læsning.
Vil du hjælpe mig med et registreringsnummer og kontaktinfo til dig, for så vil jeg lige undersøge sagen internt for at se, om der er noget, vi burde have gjort anderledes.
Vil du skrive det til mig på jw@autocentralen.com - så kontakter jeg dig snarest, når jeg har haft en dialog med mine kolleger i Vejen.
God torsdag til dig.

1 stjerne pga man ikke kan give 0

1 stjerne pga man ikke kan give 0

Aflever min bil pga dårlig lak arbejde efter en skade.

Døren bliver afmonteret og sendt til maler. Maler ringer til mig og siger at døren er bulet hvilket ikke var aftale. Da jeg siger til maleren at min dør ikke er bulet så køre jeg om til ham og kan se den er bulet hvilket den ikke var ved indlevering. Vw vejen benægter det er dem. Men bulerne var der ikke inden !

Virkelig dårlig service. Så nu venter jeg bare på de samle bilen så et andet værksted kan lave den !

April 22, 2024

Kære Patrick.
Tak for din anmeldelse, som jo er ærgerlig læsning.
Jeg har talt med mine kolleger i Vejen-bilhuset - og der er tydeligvis ret forskellige oplevelser af, hvad der er sket i den her sag.
Det er selvfølgelig en trist udgang - men opfattelsen herfra er, at vi ikke bliver enige om, hvad der er sket - og ikke sket.
Hvis du har behov for yderligere uddybning, så er du velkommen til at kontakte mig på jw@autocentralen.com.
God dag til dig.

Rated 1 out of 5 stars

De fandt ikke ud af hvad min bil…

De fandt ikke ud af hvad min bil fejlede og måtte betale for det. Generelt dårlig kommunikation. Ender med at stå i samme problem halvanden år efter og sender den til et andet værksted der finder fejlen og udbeder den til endda billigere penge. De er dog hurtig til at kigge på bilen skal dog siges.

June 11, 2023

Kære Tina.
Tak for din anmeldelse. Det er altid ærgerligt, når vi som bilkoncern ikke lever op til kundens forventning - det er heldigvis sjældent, det sker.
Jeg kender ikke din sag, men kan helt generelt sige, at hvis vi bruger tid på at fejlsøge med videre, så er det noget, vi oftest fakturerer kunden for. Men den del burde vores værksted naturligvis have forberedt dig på - og hvis det ikke er sket, så beklager jeg.
Jeg skal lige forstå dig korrekt - er det en sag, der er halvanden år gammel, som du skriver om?
Du er meget velkommen til at kontakte mig på jw@autocentralen.com med info om den pågældende bils registreringsnummer samt kontaktdata, så undersøger jeg sagen og vender tilbage. Jeg ser frem til at høre fra dig.
God søndag til dig!
Mvh Jesper fra Autocentralen,

Rated 5 out of 5 stars

Vi er yderst tilfreds med den…

Vi er yderst tilfreds med den professionelle service vi har fået fra start til slut, kun følt os båret på hænder og fødder. Vi er travle mennesker, så tak for jeres tålmodighed, og tid til os når vi endelig kunne være der. Tak for handlen, vi elsker vores nye bil.

December 15, 2023

Kære Katja.
Tusind tak for de pæne ord og de fem fine stjerner - det sætter vi stor pris på!
Rigtig glædelig jul til dig og dine - og tillykke med den nye bil.
Med venlig hilsen, Jesper fra Autocentralen.

Rated 5 out of 5 stars

Jeppe var verdens bedste sælger

Jeppe var helt outstanding som sælger. Han var behagelig, han stressede aldrig, og vigtigst for os, så var der ikke en forventning om noget.

Han var ærlig når vi sammenlignede med andre biler, og prøvede ikke kunne at spise os med Volkswagen. Vi havde også flere episoder, hvor vi spurgte om vi måtte komme hen og prøve bilen (ID. 4). Eksempelvis skulle vi se om den kunne være i vores garage, og han var så utrolig service minded. Brugte mange minutter på at besvare mails, brugte utallige minutter foran skærmen, hvor han ligesom hjalp os frem til at se hvad der var muligt for os.

Vi endte i sidste ende med at købe en Skoda, men havde der været en skoda i deres afdeling, så havde vi købt ved Jeppe, fordi det fortjente han!

Jeg har aldrig mødt en så god, dygtig og sympatisk sælger som ham.

Hvis folk vil have en volkswagen, så kør hen til Jeppe i Vejen.

September 28, 2023

Kære Johannes.
Tusind tak for den yderst sympatiske og detaljerede anmeldelse - og selvfølgelig for de fem stjerner. Det sætter vi enormt stor pris på.
Det er naturligvis ærgerligt, at vi ikke om helt i mål med salget - men jeg kan jo håbe på, at du har handlet Skoda i et af vores mange Autocentralen-bilhuse med autoriseret salg af Skoda. Og så er du jo mere end velkommen til at holde din Skoda serviceret hos Autocentralen i Vejen.
Jeg sender rosen videre til mine kolleger i Vejen.
Rigtig god dag til dig!
Mvh Jesper fra Autocentralen.

Rated 1 out of 5 stars

91km/t i en 60km/t zone ???

Pas på. De ligger og køre råddent i kunde biler!
Kunne se på “min VW” app at de havde banket min polo op på 91 km/t lige ude på den lille vej, som er en 60 km/t zone, med iskold motor. Blev spist af med en beklagelse.

March 14, 2022

Aldrig igen

Aldrig igen
Efter at ha brugt værkstedet i flere år er det helt slut.
Har i flere omgange klaget over udstødningsgas i kabinen. Fik at vide at indsug til luftsystem sidder for tæt på udstødning, så intet at gøre. Kunne dog selv betale for et "ekstrarør" som muligvis kunne løse problemet....Efter at nyt VW værksted er taget i brug, er problem løst. Der var revne i et rør og alt deromkring var sodet helt til... Det skulle de have set når jeg nævner det igen og igen.
I dag har jeg så fået mont ny radio (BT virkede ikke)
VW i Vejen skulle have 15.500 kr + mont og moms for opgaven, VW i Åbenrå skulle have 7.500 kr + mont og moms... Skam jer VW Vejen

January 21, 2021

Take a closer look