2.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Krångligt att returnera.

Krångligt att returnera.
Returprocessen tar tid och återbetalning får man vänta på.
Vid val av storlek gick jag på rekommenderat att ta 1 strl större detta behövdes inte.
Pga detta får jag nu betala för både retur samt fakturaavgift då jag inte hade lust att betala för 2 varor tills återbetalningen kommer in.
Enligt kundservice kunde man inte bara ta bort fakturan trots att det är samma belopp som jag redan betalt för den första ordern.
Det är 7 dagar sedan jag gjorde den nya ordern och varan har ännu inte kommit.

September 12, 2024
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Om jag kunde ge en 0 i betyg så hade…

Om jag kunde ge en 0 i betyg så hade jag gjort det.

Jag har lagt en order på 28 varor som jag har betalat för men vid upphämtning så låg endast 25 varor i paketet. De 3 saknade varorna har jag betalat för men alltså inte fått. Värda över 1000 kr. När jag kontaktat kundtjänst som svarar efter 2-3 dagar så får jag först massa konstiga svar som visar på att man inte ens läst mitt mejl. Det finns ju inget telefonnummer att ringa till för att diskutera med en människa och förklara utan det måste gå flera rundor via mejl tills någon faktiskt läser det som står i mejlet. Därpå får jag svar från någon som säger att de har kollat lagret och vikten och allt stämmer från deras sida och jag kan inte bli ersatt för dessa 3 artiklar. Helt sanslöst. Jag skickade återigen ett nytt mejl för att på nytt förklara att jag inte har fått dessa varor men INGET SVAR.
Tycker det är helt sanslöst att man som kund ska betala för något som jag inte ens har fått och de varken svarar eller återkopplar något. Absolut värsta bemötandet jag någonsin varit med om och jag rekommenderar ingen att handla härifrån och betala först för då får man betala för sånt man inte ens har fått!!

July 10, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig bra kundeservice😊

Utrolig bra kundeservice😊

Svarer raskt på mail, tar tak i det og er løsningsorientert. Følte meg godt tatt hånd om som kunde. Masse fine klær, så anbefaler dem på det sterkeste 👍

September 29, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Snällaste kundservicen!!

Beställde hem ett riktigt rea-kap från Wakakuus hemsida. Jag var dock bortrest när paketet anlände till postens utlämningsställe - och till min stora förtvivlan hade posten hunnit skicka tillbaka paketet till avsändaren innan jag hann plocka upp det. :(

Skrev till Wakakuus kundtjänst som svarade samma dag. Fick väldigt proffsigt bemötande av kundtjänsten som lovade att höra med lagret om det gick att skicka tillbaka plagget. Så tacksam! Jag fick svar bara någon dag senare att det självklart inte var något problem.

Dom ordnade snabbt så att paketet skickades tillbaka till mig - utan extra kostnad! Tack Wakakuu!! :)

September 15, 2022
Advertisement

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look