Het schilderij is heel mooi
Het schilderij is heel mooi. De levering duurde echter lang maar na een aantal keren mailen heb ik het schilderij na onegveer 8 weken wachten ontvangen

Reply from Wandkraft
Waar design, duurzaamheid en persoonlijkheid samenkomen Bij Wandkraft geloven we dat wanddecoratie veel meer is dan alleen een mooie toevoeging aan je interieur – het is een manier om je persoonlijkheid te laten spreken. Wij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige, duurzame en op maat gemaakte wanddecoraties die niet alleen visueel verrassen, maar ook functioneel bijdragen aan een prettige leefomgeving. Wat Wandkraft uniek maakt, is onze toewijding aan kwaliteit en maatwerk. Elk product wordt speciaal voor jou gemaakt via ons print-on-demand proces. Hierdoor vermijden we overproductie en verspilling, en ben je verzekerd van een exclusief kunstwerk dat nergens anders te vinden is. Bovendien gebruiken we alleen premium materialen, waardoor jouw wanddecoratie jarenlang meegaat én zijn luxe uitstraling behoudt. Een van onze specialiteiten zijn akoestische schilderijen – kunst die niet alleen mooi oogt, maar ook de akoestiek in je ruimte verbetert. Perfect voor wie houdt van rust, sfeer en stijl. Onze collecties zijn ontworpen met diverse woonstijlen in gedachten: van modern en minimalistisch tot warm en natuurlijk. Zo vind je altijd een kunstwerk dat naadloos aansluit op jouw smaak. Bij Wandkraft staan jouw wensen centraal. Ontdek de kracht van unieke wanddecoratie die jouw huis of kantoor écht laat spreken – stijlvol, duurzaam en persoonlijk.
maybachstrasse 4, 48599, Gronau, Germany
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Wandkraft
Schilderij besteld, eerste keer was de kleur veel te donker. 2e keer zat er maar 1 bevestigings plaatje op ipv 2 vanaf 70 cm. Je wordt eerst aan het lijntje gehouden.
Op het moment dat je betaald hebt hoor je niks meer en wordt je compleet genegeerd ipv geholpen.

Bei Erstellung der Auftragsbestätigungen und
der Rechnungen wäre es hilfreich, wenn die
entsprechende Kommissions-Nr. angegeben
wäre.

Reply from Wandkraft
Prima bedrijf. Verleend goede service en houd je op de hoogte van het bestelproces en verzendproces.
Gek genoeg was dit het enige bedrijf (in Duitsland) die de afbeelding( Heritage 010) in de collectie heeft. Ook de verpakking was heel degelijk. De afbeelding was onbeschadigd.
Makkelijk te bestellen op de overzichtelijke site, mooie keuzes ! Hele snelle en aardige klantenservice, ik vroeg mijn factuur omdat het een zakelijke aankoop is en deze kreeg ik meteen op de mail! Met de vraag of ze me nog ergens mee konden helpen, echt aardige service en mooie schilderijen.
Na 6 weken ontvangen Eerste zending nooit aangekomen
De ophanghaak is van ijzer en steekt uit waardoor het schuin an de wand haakt en daar de muur beschadigd
Weinig waar voor veel geld

Reply from Wandkraft
Mooi schilderij.nadat ik contact had genomen ivm met langer duren van de levering kreeg ik direct keurig antwoord
Goede service en zijn heel blij met onze aankoop

Reply from Wandkraft
Ik kreeg op mijn mail direct een persoonlijk antwoord met feedback omtrent de levering 👍

Reply from Wandkraft
Een prachtige website met mooie kunstwerken van een hoge kwaliteit. De bezorging ging vlot en ze zijn goed bereikbaar via de mail en Instagram. Zeker een aanrader!

Reply from Wandkraft
Prachtig schilderij, ontzettend goed verpakt. Echt een eyecatcher in het interieur

Reply from Wandkraft
Erg fijn contact gehad; ik kreeg snel antwoord en werd vriendelijk te woord gestaan.
Ook het kunstwerk was goed verpakt en zag er prachtig uit. Bedankt!

Reply from Wandkraft
Ik ben erg tevreden over Wandkraft. Mooie kwaliteit en materialen, en een ruime keuze aan designs. Ik heb een paneel van akoestisch vilt besteld – prettig materiaal dat ook echt geluiddempend werkt. Snelle levering en fijne, behulpzame mensen. Aanrader!

Reply from Wandkraft
Hele fijne website met ruime keuze aan materialen. Bestelling was snel geleverd en top kwaliteit. Blij met mn kunstwerk

Reply from Wandkraft
Learn more about other kinds of reviews.