Elendig kvalitet
Har købt to bluser, som godt nok var billige, men de var ikke engang det værd. Stoffet er så tyndt at de revner. Jeg har haft dem på henholdsvis en og to gange.
No history of asking for reviews
Virkelig god pasform. Har 2 jakkesæt. 2 skjortekjoler og 1 almindelig skjorte fra wasabi. Alt er i smukke farver og klædelige snit til min krop. Jeg bruger str. 46 og passer en M. Grunden til jeg køber igen og igen, er de gode materialer og kvalitet.
Det skønneste tøj i lækre materialer. Pasformen er super. Levering er altid hurtig. Mener altid jeg har fået det dagen efter jeg bestilte. Hurtig svar på mail om hvornår en kjole var på lager igen. Er ovenud tilfreds med det hele, så mine bedste anbefalinger herfra.
Jeg bestilte en fin kjole hos jer, nøj den var i lækker kvalitet! Skyndte mig ind på jeres webshop og bestilte 3 ting mere. Derudover var der super hurtigt levering, og det er jo et plus i denne travle juletid🎄
Handler helt sikker hos jer igen!
Købte en skjortekjole, som er virkelig lækker. Hurtig levering. Vil handle der igen.
Købte en tunika som levede op til forventningerne og den var hurtigt leveret. Jeg er fuldt tilfreds og vil handle hos Wasabiconcept igen.