Beste service beschikbaar in regio…
Beste service beschikbaar in regio Ronse. Ik raad dit 100% aan!!
Washbak is dé mobiele reinigingsdienst in jouw buurt! Wij reinigen jouw rolcontainers – zowel GFT als Diftar – op locatie, op de dag van ophaling. Jij hoeft helemaal niets te doen: wij zorgen voor propere containers met 100% biologisch afbreekbare, ecologische producten. Zo geniet jij het hele jaar door van een hygiënische en geurvrije bak. Samen werken we aan een propere, duurzame en frisse buurt!
Belgium
Beste service beschikbaar in regio Ronse. Ik raad dit 100% aan!!
innovatief bedrijf dat zich focust op het wassen van vuilnisbakken. prachtig idee!
Heel tevreden over Washbak! Mijn container werd professioneel en milieuvriendelijk gereinigd, zonder enige moeite van mijn kant. Ruikt fris, ziet er schoon uit en de service was top. Absoluut een aanrader!
Mijn container is nu altijd proper en trekt geen ongedierte meer aan. De dienst en communicatie is uitstekend!
Heel tevreden over de diensten van Washbak. Dit is echt een aanrader. Geen onaangename geuren meer!
Het is zeer gemakkelijk, komen op dezelfde dag als de afvalophaling!
Alleen maar goede ervaringen gehad met Washbak.
Zeer toffe start-up! Heel sympathieke en enthousiaste persoon. We waren aan het spreken geraakt door zijn flyers en geven ook toe dat zeker met het zomerweer onze vuilbakken soms wat rieken. Super idee en oplossing! Veel succes
Goede ervaring met deze bedrijf. Ze weten exact wat dat ze doen. Dit is een heel innovatief idee en houd onze straten proper. Ik ben heel tevreden met hun service en zal voor een hele lang tijd met hun blijven. Dit is een 10/10 op service. Ik raad het jullie aan!
Sinds we onze vuilnisbakken laten reinigen, is het gedaan met die vieze geurtjes en vliegen in de zomer. Geurvrij en proper, zonder dat ik er nog zelf iets voor moet doen. Echt top
Super tevreden over Washbak! Mijn container is grondig en milieuvriendelijk gereinigd, zonder dat ik iets hoefde te doen. Fris, proper en geurvrij echt een topservice!
Super netjes gewerkt! Vlotte en propere service van de mannen van Wasbak! Vroeger altijd last van geurtjes en ongedierte in mijn vuilbak maar nu met de maandelijkse kuis van washbak is dat niet meer het geval
Ik kon nooit mijn vuilbak op terras laten door de geur, nu wel. Washbak is heel betaalbaar en betrouwbaar met top service. Zeker aan te raden!
Learn more about other kinds of reviews.