Company replied
Company replied
Har flere gange handlet på siden og hver eneste gang får man præcis hvad man bestiller, til tiden og altid med excellent service ved spørgsmål eller ændringer til ordren. Jeg ELSKER at handle hos wasp... See more
waspsliving.dk er en webshop med ting til dig, dit barn og din bolig. Altså kort og godt: Ting, der gør dig glad! Hos waspsliving.dk er vores 1.-prioritet god kundeservice. Det betyder for os bl.a., at vi altid er klar til at svare på dine spørgsmål og at vi til hver en tid vil gøre, hvad vi kan, for at du som kunde er glad, når du har været i kontakt med os, på den ene eller den anden måde.
Pakhusgården 28, 5000, Odense C, Denmark
No history of asking for reviews
Levede fuldstændig op til billed på hjemmesiden. Købte en gave. Kranie i sort og guld til juletræ. Så fint og forsvarligt pakket ind og hurtig levering.

Reply from Wasps Living
Jeg modtog en plakat med lidt fejl på fra Wasps Living og henvendte mig derfor telefonisk til firmaet, som på ganske få sekunder fik afsendt en ny plakat, hvormed jeg blot kunne beholde den plakat, jeg modtog i første omgang.
Den slags service skal man lede længe efter! Tak skal I have.

Reply from Wasps Living
Hurtig levering. Varen var pakket godt ind, så den ikke gik i stykker undervejs.

Reply from Wasps Living
Superhurtig levering, fint pakket forsendelse, endda med en lille “tak fordi du handlede hos os” hilsen i pakken. De leverede varer levede flot op til forventningerne. Tak😊

Reply from Wasps Living
Jeg bestilte 8 varer under en kampagne med "spar 25% på alt". Grundet kampagnen kunne man måske forvente, at der var forlænget leveringstid, men alle mine varer kom ganske kort efter. Varerne var rigtig fine og jeg handler her gerne igen 😊
Har flere gange handlet på siden og hver eneste gang får man præcis hvad man bestiller, til tiden og altid med excellent service ved spørgsmål eller ændringer til ordren. Jeg ELSKER at handle hos wasps Living !
Altid den bedste service! Har udelukkende haft gode oplevelser i en af mine yndlings-indretnings-butikker :)
Dejlig nem og problemfri handel - tak for det :)
Skøn service! Hurtig levering, allerede 1 dag efter bestilling. Kanon! Kan varmt anbefales
Har handlet flere gange hos Waspsliving, hver gang med stor tilfredshed. De er altid søde til at hjælpe, har alle de lækre varer til hjemmet og et godt udvalg af delikatesser. Altid hurtig levering, har kun godt at sige og om denne webshop!