Watchmania Reviews 34

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Uret var i perfekt stand – præcis som beskrevet – og levede fuldt op til mine forventninger. Oplevelsen har været helt i top og stor tålmodighed med alle mine spørgsmål. Handlen forløb nemt og profe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uret jeg har modtaget er i fuldstændig perfekt stand som beskrevet. Tydeligt at mærke Michael Johansen bruger lang tid på at finde ure som er i super stand. Super hurtig respons på spørgsmål (... See more

Rated 5 out of 5 stars

Når jeg investerer i min passion - en racercykel, mountainbike eller lige nu et ur - så betyder relationen til sælger rigtig meget. Jeg bor i kort afstand fra Michael og derfor fik jeg tilbud om... See more

1. Watch Store

Written by the company

Watchmania bunder ud i min egen interesse for ure gennem mange år. Glæden ved at eje et smukt ur, hvor man som oftest ikke har lagt mærke til tiden men kigger bare beundrende på det. Nogle gange skal et ur videre, for at give plads til et nyt og kontakten til mange andre urinteresserede, gav mig ideen til denne side. Jeg bruger lang tid på at finde og udvælge de ure der kommer til salg her, og går meget op i standen af dem, samt at de kommer med det rigtige udstyr, således, at når du køber et ur hos Watchmania, kan du være sikker på at det er i god stand og går som det skal.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Uret var i perfekt stand

Handlen forløb nemt og professionelt, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

January 21, 2026

Reply from Watchmania

Hej Anders. Tak for den fine anmeldelse. Jeg er glad for at du er tilfreds med uret og handlen. God weekend bh Michael/Watchmania

Rated 5 out of 5 stars

Super kompetent og hurtig levering

Super kompetent og hurtig levering af ur som Watchmania var blevet sat til at få hjem. Watchmania kan varmt anbefales herfra til dit næste urkøb!

January 11, 2026

Reply from Watchmania

Hej Peter. Tak for din anmeldelse. Det glæder mig du er glad for uret. Bh.Michael/Watchmania.dk

Service

Endnu en handel ( bytte ) hos Michael med fuld tilfredshed , altid hyggeligt at kigge forbi kontoret til en lille snak om ure 👍 , kan klart anbefales

October 7, 2025

Reply from Watchmania

Godmorgen Kim. Selv tak. Altid en fornøjelse at have besøg af dig. Bh Michael/Watchmania

God oplevelse

God og tryg oplevelse da jeg købe et Tag Heuer ur online.

August 22, 2025

Reply from Watchmania

Hej Michael. Tak for handlen, og den fine anmeldelse. Jeg håber vi skal handle igen en anden gang. bh Michael/Wachmania

Rated 5 out of 5 stars

Super oplevelse at handle med…

Super oplevelse at handle med watchmania. Rigtig god kommunikation
hurtig respons og fair at handle med også i indbytte til andet ur
Anbefales hvis du er på udkig efter dit næste brugt ur. Sælger gode ure brands i flot stand.

July 24, 2025

Reply from Watchmania

Hej Claus. Tak for anmeldelsen. Det var en fornøjelse. Håber vi ses en anden gang. bh Michael/Watchmania

Rated 5 out of 5 stars

Tak for en super god kundeoplevelse

Tak for en super god kundeoplevelse. Hurtigt og god kommunikation og et dejligt ur. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg køber noget hos Michael.

May 26, 2025

Reply from Watchmania

Hej Mads. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig du er glad for uret, og jeg ser frem til vi skal handle igen en anden gang. bh Michael/Watchmania.dk

Rated 4 out of 5 stars

Fin kommunikation og overordnet set en…

Fin kommunikation og overordnet set en god oplevelse

May 16, 2025

Reply from Watchmania

Hej Rolf. Tak for anmeldelse. - det glæder mig at du er tilfreds med dit nye Tudor. Bh Michael/Watchmania.dk

Hurtig og smidig handel

Hurtig og smidig handel. Uret lever til fulde op til forventningerne. Fint udvalg der gerne vises frem, kæmpe fordel uret kan besigtiges inden handel. Bedste anbefalinger herfra.

September 23, 2024

Reply from Watchmania

Hej Steffen. Det var en fornøjelse, og tak for den fine anbefaling. Håber vi ses en anden gang. bh Michael / Watchmania.dk

Fantastisk service fra Michael

Fantastisk service fra Michael, der svarede hurtigt, og var meget betryggende i købet af mit første “rigtige” ur. Stor anbefaling herfra!

June 16, 2024

Reply from Watchmania

Hej Oscar. Tak for den flotte anmeldelse :-) det glæder mig du er glad for uret. Håber vi ses en anden gang. bh Michael/Watchmania

Kanon Service

Super hurtig respons på spørgsmål ( selv på en søndag)
Og forsendelse kan ikke gøres hurtigere.

Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos Watchmania. De får mine varmeste anbefalinger.

April 16, 2024

Reply from Watchmania

Hej Mikael. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det glæder mig du er tilfreds med uret. Vi ses en anden gang. bh Michael Johansen/Watchmania.dk

God oplevelse

Hurtig respons... fin service... kan anbefales

December 17, 2023

Hej Ian. - godt nytår og tak for din anmeldelse. Bh Michael / Watchmania.dk

5 stjerner herfra

Hurtige svartider, god service og super behagelig mand. Bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi, når uret skal skiftes ud.

December 28, 2023

Reply from Watchmania

Hej Andreas. - tak for besøget den anden dag og tak for handlen. Det glæder mig du er tilfreds. Håber vi ses en anden gang. bh Michael/Watchmania.dk

Stor anbefaling.

Meget tilfreds med mit køb af Tudor hos Michael. God service og ur som lever fuldstændig op til billeder og beskrivelse.
Kan klar anbefales.

November 21, 2023

Reply from Watchmania

Hej Emil. Tak for din anmeldelse, og fordi du tog en tur til øen for at hente dit nye ur. God weekend. bh Michael/Watchmania.dk

God købsoplevelse

Købte et Longines Legend Diver i flot stand. Rigtig god service under hele forløbet og Michael svarer altid med det samme på mine henvendelser. Det gir tryghed igennem hele købsprocessen. Klar anbefaling herfra.

November 23, 2023

Reply from Watchmania

Hej Kim. Tak for handlen. - det glæder mig du er tilfreds med både handel og ur. Longines Legend Diver er også ret lækkert. Håber vi ses en anden gang. bh Michael/Watchmania

Rated 5 out of 5 stars

Relationen til sælger er værdifuld

Jeg bor i kort afstand fra Michael og derfor fik jeg tilbud om at kigge forbi allerede næste dag og se på uret.
Der var rigtig god kemi mellem os og vi fik en god snak om hvad vi beskæftiger os med etc.etc.
Så tak Michael for at dele din passion for ure med mig samt være nysgerrig på hvem jeg er.
Min investering - Tag Heuer Aquaracer cal. 16 - er bare fuldstændig fantastisk på alle parametre.

November 1, 2023

Reply from Watchmania

Hej Jan.- Tak for en fantastisk anmeldelse. - det var hyggeligt at møde dig og det glæder mig du er tilfreds med dit nye Tag Heuer. - God weekend bh. Michael/Watchmania

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop købt et ORIS ur af…

Jeg har netop købt et ORIS ur af Michael fra Watchmania.

Oplevelsen er meget god. Klar kommunikation, besvarer selv om aftenen, og holder præcis hvad han lover. Kan klart anbefale dem.

July 20, 2023

Reply from Watchmania

Hej Mikael. - tusind tak for din anmeldelse. Jeg håber du bliver tilfreds med dit nye Oris. Tak for handlen bh Michael / Watchmania.

Alt var super!

Jeg har lavet en handel på et Longines med Michael. Konstant har der været god tone og god service, han har gået den ekstra mil, for at alt skulle være perfekt!
Stor anbefaling herfra!

June 15, 2023

Reply from Watchmania

Hej Laurits. Tusinde tak for den flotte anmeldelse. bh Michael/Watchmania.

Et godt sted at handle.

Var på udkik efter et Longines diver bronze og det fandt jeg hos Watchmania 😊. Der var hurtig respons på min mail henvendelse og efterfølgende opringning af Michael fra Watchmania, hvor betaling og afhentning blev aftalt samt en generelt super god ure snak 👍. Sidst men ikke mindst, så stemte urets stand, overens med der der stod i annoncen.

May 22, 2023

Reply from Watchmania

Hej Per. Tak for din fine anmeldelse. - det glæder mig at du er tilfreds med ur og handel. bh Watchmania/Michael

Fantastisk oplevelse 😀

Har købt et Tag Heuer af Michael fra Watchmania, og det har bare været en super oplevelse. Uret blev sendt lynhurtigt med forsikret fragt. Uret var 110 % som beskrevet og omhyggeligt pakket. Det er ikke sidste gang jeg handler med Michael. Klar anbefaling herfra 👍🏼

April 28, 2023

Reply from Watchmania

Hej Christoffer. Tusinde tak for din anbefaling - glæder mig du er glad for dit nye Tag Heuer. Rigtig god weekend bh Michael/Watchmania.

Kan klart anbefales 😊

God kommunikation, hurtig svar, hurtig afsendelse.
Rigtig fin oplevelse 😊

March 30, 2023

Reply from Watchmania

Hej Martin. - Tak for den fine anmeldelse. - det glæder mig du er glad for uret. bh Watchmania/Michael Johansen

Take a closer look