WATTER Reviews

Company details

1. Water Pump Supplier
  2. Generator Shop

Written by the company

Hos WATTER tilbyder vi et stort program i entreprenør materiel, hvor vi kan hjælpe med at guide dig frem til de helt rigtige produkter for dig. WATTER er specialiseret i pumpe- og generatorløsninger, hvor vi kan hjælpe dig med at finde frem til den rigtige løsning for dig, men har naturligvis også ekspertise indenfor vore andre produkt områder. Vi har et stort program i dykpumper, entreprenørpumper, drænvandspumper, slampumper, sandpumper og specialpumper der er bygget til at klare aggressive væsker og saltvand. Indenfor generatorer, har vi et stort program som spænder fra små mobile generatorer og helt op til 2.700 kVA komplette anlæg. Vi har desuden masser af ekstraudstyr til vore generatorer, så vi kan højst sandsynligt også dække dine behov. WATTER er forhandler af en række produkter udover vores pumper og generator, hvor vi kan tilbyde kvalitets produkter til konkurrencedygige priser. Dette er produkter som affugtere, jernklippere, jernbukkere, betonskærer, bindemaskiner, boltsakse, infrarød ovne, gas varmekanoner, jordbor, kompressorer, pladevibratorer, slibere, stampere og transportere samt slanger og koblinger, som vi håber du vil få glæde af.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Hurtigt svar.

Skarpe priser. Hurtig behandling og ekspedition. Super gode til at informere om ordrens status.

October 15, 2025

Hej Jens,

Det er rigtig dejligt at høre om din gode oplevelse. Mange tak skal du have!

God pris

God pris, hurtig levering, varen var vel emballeret. Fem stjerner herfra.

May 21, 2025

Hej Chris,

Tak for anmeldelsen!

Service i top klasse

Fra købet blev bekræftet til det var leveret var en super oplevelse.

De vender tilbage at noget først kunne leveres ca en uge senere. Jeg skriver om der ikke kan levere det der var på lager og det kom dagen efter. Super service.

Da Watter ringede de havde det sidste på lager sagde de at de havde en lager arbejder der boede 3 km fra mig så de vil lige smide pakken hjem til mig. Så det er bare service i top klasse.
Watter her hele tiden fulgt op på mail med status og været meget synlig.

Der var mange andre web butikker der kunne lære noget hos Watter.
Så de får Max stjerner fra mig.

November 26, 2024

Hej Søren,

Mange tak for din rigtig gode anmeldelse. Det varmer at læse, at vores service er værdsat!

Vores lagermedarbejder fik også et ekstra stort klap på skulderen for den indsats!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg nu handlet to gange hos Watter og…

Jeg nu handlet to gange hos Watter og det har bare fungeret perfekt og hurtig levering, og endnu hurtigere hvis GLS havde leveret som de skulle. Specielt godt at der sker en proaktiv opfølgning på tingene. Kan kun anbefale at handle hos watter.dk

September 9, 2024

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse!

Jeg er meget glad for at høre, at du har haft flere gode oplevelser hos os. Håber, at GLS leverer som de skal, næste gang!

god service

god service, hurtig levering, god konsulent

August 7, 2024

Hej!

Tak for din positive feedback!

Vi er meget glade for at høre, at du fik en god service og rådgivning fra vores konsulent.

Rated 5 out of 5 stars

Fik hjælp til at vælge en Honda generator

Ringede til deres kundeservice for at få hjælp med at vælge en Honda generator til nødstrøm. De spurgte ind til mine behov og hjalp mig med at finde den der passede bedst til mig. Rigtig god oplevelse!

July 1, 2024

Hej Børge,

Tak for den gode anmeldelse.

Dejligt at høre at du fandt den helt rette generator!

Rated 1 out of 5 stars

Reservedele

Sendte bestilling af reservedele til watter.dk, men modtog aldrig et svar på denne bestilling. Maskinerne som reservedelene var til er købt ved watter.dk og disse forhandles stadig på deres hjemmeside. Efterfølgende har jeg ringet 7-8 gange uden at kunne få fat i medarbejder der kunne iværksætte ordren, men blev hver gang lovet at chefen ville ringe tilbage uden at dette skete.

Fandt igennem lidt detektivarbejde frem til producenten i Spanien og har i stedet bestilt derfra.

Lidt ærgerligt at man skulle spilde tiden på ingenting.

February 15, 2018

Take a closer look