zobaczyłam w sieci reklame
zobaczyłam w sieci reklame, z jakąś znaną gwiazdą o łatwym zarobku i super sztuczno inteligencjo i to była moja najwienksza porażka w życiu bo assetonline to zwykli naciągacze. na początku wszyscy doradcy mieli dziwny wschodni akcent i dopóki wpłacałam pieniądze to wszystko było super. w momencie wypłaty co chwila były problemy. nagle wymyślili jakieś kosmiczne podatki opłaty za sejfy i bezczelnie wmawiali mi że niby byłam podejrzana o pranie brudnych pieniędzy. za każdym razem był jakiś problem z mojej winy bo twierdzili że źle wpisałam cyferkę a kasa uciekała z konta. jak poszłam zgłosić to na policje to mieli mnie kompletnie w dupie i nikt nic nie pomógł. byłam w totalnej rospaczy ale na szczęście trafiłam na forum zrzeszające oszukanych które mnie uratowało. tam ludzie dali mi namiar na odpowiednią ekipe. to są prawdziwi eksperci którzy znają ludzkie cierpienie i są doświadczeni w walkach z takimi złodziejami. kontakt który dostałam i mnie uratował oraz wielu innych to 7/8/3/ pisze tak bo te oszuści z assetonline masowo usuwają opinie 2/9/9/ ale ja się nie poddaje bo dzięki nim mam swoje finanse 7/6/2/ z powrotem. trzymajcie się od assetonline z daleka.