Kan kun anbefales!
Mit firma har igennem 2-3 år benyttet Webmaster Service. Herunder haft betydelig gevinst af Thors evne til "Spot On" at udføre vedligholdelses- og webudviklings opgaver, samt guide virtuelt - f.x. via videoer, som jeg kan gemme og gense, når jeg har behov. Thor er vitterligt en Web Maestro. Hans indsatser har betydet, at jeg har taget ejerskab overfor elementer af mit website, jeg aldrig ville have tænkt var mulige. Igennem de sidste par måneder har vi arbejdet med en mere grundlæggende ændring af website inklusiv webshop. På en måde så websitets æstetik forbliver, men hele sitet bliver SEO-optimeret og langt mere brugervenligt. Budgettet holdt og resultatet er bedre, end jeg havde kunnet forestille mig. Jeg vil også tydeliggøre værdien af Thors gejst og engagement undervejs i projektet og i alle tidligere opgaver. Her er ærlighed, f.x. hvis noget ikke kan nås, men her er også fleksibilitet og lydhørhed, når jeg har nye ideer. Jeg kan på det varmeste anbefale mindre virksomheder, uanset felt, at benytte Thors kompetencer. Det er en gave at have en højkompetent IT-ildsjæl samt et venligt menneske som éen samarbejdspartner i web.
March 15, 2021
Unprompted review