See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meget professionelt og virkelig god service fra start til slut. Sarah og Fhilip gjorde en fantastisk arbejde med at finde og klargør den Mercedes jeg gerne ville have.

Rated 5 out of 5 stars

Super dejlig oplevelse at handle bil med Jacob og Sarah. Ringede søndag, kom og så bilen tirsdag formiddag og kørte hjem samme dag nemt og simpelt. Et sted jeg helt sikkert kommer til at handle i... See more

Rated 3 out of 5 stars

Vi havde leaset en bil hos we lease. Selve leasing/køb af bil var så fint. Da vi efter nogle år besluttede os købe en anden, tilbød welease sælge bilen for os. Her oplevede vi der blev takket n... See more

1. Car Leasing Service
  2. Auto Market

Written by the company

Welease har mange års erfaring med handel af biler samt stor teknisk viden omkring emnet. Vi har gennem årene opbygget et stærkt netværk af forhandlere i udlandet. Vi er din tætte samarbejdspartner, når du ønsker at få din drømmebil.

4.3

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Super god oplevelse hos WeLease

Super god oplevelse hos WeLease. Jakob og Sarah var begge meget hjælpsomme, professionelle og hurtige til at svare på spørgsmål. Hele leasingprocessen var nem og overskuelig fra start til slut. Kan klart anbefales!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 13, 2026
Rated 5 out of 5 stars

God og tryg oplevelse hos Welease

Jeg kan varmt anbefale at lease bil hos Sarah, Jacob og hele teamet hos Welease.
Hele processen var super nem og professionel fra start til slut. De var meget hjælpsomme, imødekommende og sørgede for, at jeg fik den helt rigtige bil til mine behov. Alt i alt god service og kommunikation.

March 5, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig professionelt god service hos WeLease

Jeg har købt min elbil hos WeLease, for en lille mdr. siden og jeg har haft en virkelig god oplevelse hele vejen igennem.

Fra første kontakt blev jeg mødt med en utrolig imødekommende og professionel service. De tog sig god tid, svarede på alle mine spørgsmål og fik mig til at føle mig tryg i mit køb. Personalet var simpelthen så rare og hjælpsomme.

Efter et par dage opdagede jeg, at der manglede en opdatering på bilen, som ikke var blevet lavet inden levering. Jeg blev selvfølgelig lidt bekymret, men det viste sig slet ikke at være et problem. De håndterede det hurtigt og uden diskussion, og jeg fik det ordnet uden besvær.

Det betyder virkelig meget, at servicen også er i top efter handlen er afsluttet – og det var den her.

Jeg vil helt sikkert både handle hos dem igen, og jeg anbefaler WeLease til andre, der overvejer/vil til at købe bil.

February 6, 2026

Professionel og nærværende

Professionel, faglig, personlig nærværende vejledning - det er de ord jeg vil bruge om Jacob, Sarah og især Philip.
De bedste anbefalinger herfra.

February 27, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Vi havde leaset en bil hos we lease

Vi havde leaset en bil hos we lease. Selve leasing/køb af bil var så fint.
Her oplevede vi der blev takket nej til bud på vores vejne, da man mente vi kunne få mere for bilen - uden vores viden herom. Endvidere da bilen var solgt og vi fik en regning for salget, havde man skrevet maling af bagklap på fakturaen, noget vi intet kendte til, eller var informeret om. Vi kontakter welease som skriver at det var kravet fra kundes side, at det skulle males. Igen er der taget en beslutning over hovedet på os. Vi rykker flere gange for en kreditnota for målingen, da vi bestemt ikke mener man bare kan smide en regning videre uden overhovedet have informeret os. Vi ender med ringe we lease op. Efter en kort samtale med en ret sur og irriteret medarbejder, ender vi med få en kreditnota.

En blandet oplevelse af et firma vi ellers havde en god oplevelse med i starten.

February 7, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop afsluttet en bilhandel…

Jeg har netop afsluttet en bilhandel hos WeLease, og jeg er oprigtigt imponeret over forløbet. Jeg har tidligere haft mange bilhandler – alle hos mærkeforhandlere – og derfor var jeg ærligt talt lidt nervøs for, hvordan det ville være at handle hos en mindre aktør. Men den nervøsitet blev gjort fuldstændig til skamme.

Fra første kontakt var Jacob imødekommende, reel og utroligt præcis i sin kommunikation. Alt, hvad vi aftalte, blev overholdt til punkt og prikke. Det skabte en ro og en tillid, som jeg ikke altid har oplevet – heller ikke hos de store forhandlere.

Vi havde aftalt, at jeg kunne købe vinterdæk til næsten indkøbspris. Da jeg kørte hjem, opstod der en susen fra bilen, som jeg straks informerede Jacob om. Hans reaktion var hurtig og helt uden tøven: hvis lyden fortsatte, skulle jeg blot køre bilen til et autoriseret Mercedes-værksted, og han ville dække udgiften. Det var både professionelt og ansvarligt.

Min mand fandt og løste selv problemet, så der ikke blev behov for et værkstedsbesøg. Da Jacob hørte det, valgte han – helt uopfordret – at forære os både vinterdæk og fælge. Det var en gestus, jeg blev meget rørt over, og som siger alt om hans ordentlighed.

Jeg ved godt, at det kan lyde af meget, men det er præcis sådan, jeg oplevede handlen. Fra start til slut har Jacob været venlig, ærlig og utrolig behagelig at samarbejde med. Det er sjældent at møde så stor integritet i en bilhandel.

Jeg giver WeLease og Jacob mine varmeste og mest oprigtige anbefalinger. Hvis man ønsker en bilhandel med tryghed, gennemsigtighed og høj service, så er WeLease det helt rette valg.

November 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Welease. De har leveret en fantastisk service fra start til slut. Suhrab har været særdeles hjælpsom, venlig og hurtig til at svare på alle mine spørgsmål, hvilket har gjort hele processen nem og tryg.

Kommunikationen har været både professionel og imødekommende, og jeg har virkelig følt mig godt taget hånd om.
Når jeg skal lease min næste bil, bliver det uden tvivl herfra igen.

Jeg kan varmt anbefale Welease og især Suhrab til alle, der søger et pålideligt leasingfirma med høj kundeservice. ⭐⭐⭐⭐⭐

October 28, 2025
Rated 5 out of 5 stars

En helt igennem fantastisk oplevelse

En helt igennem fantastisk service. Welease hjalp mig hele vejen med at få solgt min bil videre. De var meget imødekommende og helt klart meget professionelle. Kan kun anbefale dem til andre, der ønsker at lease biler

October 31, 2025

Seriøs virksomhed!!

Har leaset flere biler ved Jacob både privat og i virksomheden og det har været dybt professionelt hver gang så det er bestemt ikke sidste gang det kommer til at ske.

July 14, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pas nu på

Jeg ville være meget påpasselig med at handle med dette firma.
For omkring 1 år siden købte jeg en Volvo af Jacob. En Volvo der, i hans ord, intet fejlede så vi købte den selvfølgelig. Vi aftaler at vi kommer og henter den hos dem, men han skulle have pengene før han kunne syne den. Efter en længere samtale, hvor han på æresord siger, at den går uden problemer igennem syn, så vi bliver enige om, at jeg betaler pengene på vejen derned efter den, så kunne han syne og få sat plader på den til vi kom. Det viser sig så at den IKKE går igennem syn, så vi er kørt 150km derned uden at kunne få en bil med retur, som vi har betalt for. Alt dette er ærgerligt, men det fandt vi en løsning på.

Vi får bilen efter omsyn og alt er godt, men den bruger ufatteligt meget olie. Vi får den tjekket på et værksted og her viser det sig, at mototblokken er flækket ved svinghjulet. Jeg kontakter Jacob og han er ærgelig og modsætter sig at det er ham som skal dække dette, da det er indenfor 3 uger siden købet. Efter en lang diskussion og en indmelding til FDM så går han med til at han selvfølgelig får den lavet. Han kender en som skal laver et motorskifte på bilen. Jeg får selv lov at kontakte firmaet og får aftalt et mødested, hvor de kan få bilen.

Få minutter inden bliver jeg ringet op af firmaet, som ville høre til betaling for motorskiftet. Der fortæller jeg dem, at det er Jacob og Welease som skal dække dette. Her ændrer tonen sig fra firmaet. De vil ikke have noget med den bil at gøre, før de har fået pengene af Jacob, da han skylder dem penge i forvejen og tidligere af været meget langsom til at betale.

Jeg kontakter Jacob og her får man rigtig at se, hvem manden er. Han beskylder mig for at lyve og det ene efter det andet. Jeg får forklaret ham med meget kraftig volumen, at hvis ikke han snart tænker sig om, så melder jeg sagen til FDM, da jeg havde været inde og undersøge ham på nettet. Det er ikke første gang at dette er sket for andre. Han ringer tilbage efter en god tænkepause og går med til at bilen skal laves på et andet værksted som ligger i Vejle. Her bliver bilen lavet, men siden køb til jeg faktisk har bilen tilbage igen går der 3 måneder+-. Jeg skal ud og låne transportmiddel for at komme på arbejde, da han under ingen omstændigheder vil give en service af at få en lånebil.

Så godt råd til alle jer. Handl aldrig med Jacob, men tag fat i de andre. Manden har svindlet i Tyskland og ejer ikke service-sindet, når det ikke går hans vej.

October 13, 2025
Welease logo

Reply from Welease

Hej Mikkel Sand Christensen,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, men vi genkender desværre ikke hele forløbet, som du beskriver det.

Handlen blev gennemført for over et år siden, og bilen blev solgt som brugt køretøj, hvor der efterfølgende opstod en teknisk fejl, som vi valgte at hjælpe med at få udbedret. Der kom en fabriksny motor i.

Vi bestrider dog påstanden om svindel og finder den både urimelig og direkte usand. Jacob har intet udestående i Tyskland, og han har på intet tidspunkt handlet i ond tro eller svindlet.

Vi bestræber os altid på at finde løsninger, også når uforudsete problemer opstår. Det gjorde vi også i dette tilfælde, hvor bilen blev repareret på vores foranledning.

Welease ApS

Rated 5 out of 5 stars

Sarah og Jacob har igen leverevet en…

Sarah og Jacob har igen leverevet en god service, jeg stod ved afslutning af min leasing på en Audi S6 og ville gerne prøve en anden V8. det endte med en Bmw 650i Grand coupe. det hele gik fejlfrit, og Welease stod også for salg af min audi.
kan varmt anbefalde Welease, jeg har i flere år brugt dem til leasing af både privat og erhvervsbiler.

March 6, 2025

Anmeldels af WeLease ⭐⭐⭐⭐⭐

Anmeldels af WeLease ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med WeLease. Servicen har været helt i top – professionel, imødekommende og utrolig hjælpsom gennem hele forløbet. Alt blev håndteret hurtigt og effektivt, og jeg følte mig tryg og godt informeret hele vejen igennem.

Teamet udstråler stor erfaring og engagement, og det mærkes tydeligt, at kundetilfredshed er en høj prioritet hos dem.
Jeg sender mine varmeste anbefalinger til WeLease – jeg vil helt sikkert vælge dem igen næste gang!

October 3, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Startede godt men endte skidt.

Startede godt men faldt på deres viden om hvad de har med at gøre. Ingen kendskab til den bil vi fik. Vi havde glædet os til en BMW med hele pakken, men fik desværre ikke den bil der stod på købsbeviset. Derfor får de kun 2 stjerner. Beskrivelsen af oplevelsen er en lang fortælling og den følger jeg op på! Men pas på hvad I går ind til.

May 1, 2025
Welease logo

Reply from Welease

Hej Dennis,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.
Vi er naturligvis kede af, at du ikke føler, at forløbet har levet op til dine forventninger, og vi vil gerne knytte et par bemærkninger til sagen.

Du kom og beså bilen hos os, hvor vi gennemgik bilen sammen og viste alt udstyr samt stand. Du havde dermed et fuldt overblik over bilens udstyr og generelle tilstand inden handlen.

Vi tilbød efterfølgende at købe bilen retur uden nogen omkostning for dig. Derudover tilbød vi også, at du kunne få den bil med Head-Up Display, som du ønskede, og som stod i butikken – ligeledes uden meromkostninger.
Dette ønskede du dog ikke, og vi fandt i fællesskab frem til en løsning med en økonomisk kompensation, som du accepterede.

Vi bestræber os altid på at give en ærlig og transparent oplevelse, og det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig trygge gennem hele processen.
Vi tager naturligvis din feedback til os, så vi fortsat kan forbedre vores service.

Welease ApS

Virklig go service

Efter flere handler med jacob og sarah og altid en super go service og åbenhed kan jeg kun gi dem 5 stjerner jeg vil til en vær tid anbefale dem

April 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse! 5+ stjerner!

Jeg havde en utrolig positiv oplevelse hos WeLease. Fra start til slut følte jeg mig tryg, godt informeret og taget seriøst. Bilsælgeren var både professionel og imødekommende, og det var tydeligt, at de havde stor viden om bilerne og en ægte interesse i at finde den helt rigtige bil til mig – ikke bare at lukke et salg.

Alt fra fremvisning til prøvekørsel og papirarbejde gik glat og uden stress. Jeg endte med at køre derfra i en bil, jeg er virkelig glad for, og det er i høj grad takket være den gode service.

Kan varmt anbefale WeLease til alle, der leder efter en bil og samtidig ønsker en god og tryg oplevelse!

December 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give en stor anbefaling…

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til WeLease, da jeg har haft en fantastisk oplevelse med dem. Jeg har netop fået en rigtig god aftale på en BMW 330e, og hele processen har været glidende og professionel.

WeLease har været utrolig hjælpsomme fra start til slut. De har guidet mig igennem hele forløbet og har altid været tilgængelige for at besvare mine spørgsmål. Deres viden om produkterne og finansieringsmulighederne har været imponerende, og jeg har følt mig tryg i deres hænder hele vejen.

Jeg vil især fremhæve deres høje niveau af professionalisme og deres evne til at finde den bedste løsning, der passede perfekt til mine behov. Jeg har virkelig følt mig værdsat som kunde, og jeg kan varmt anbefale WeLease til alle, der leder efter både god service og fleksible bilfinansieringsløsninger.

Tak til hele teamet hos WeLease for den gode oplevelse!

March 28, 2025

Take a closer look