Wellness of Steel Reviews 9

4. Weight Loss Service
  5. Wellness Program
  6. Women's Personal Trainer

Written by the company

Hej! Jag heter Annie och är licensierad personlig tränare och kostrådgivare. Jag vill hjälpa människor att hitta en hållbar väg till en hälsosammare livsstil. Hos mig på Wellness of Steel får du hjälp med skräddarsydda tränings- och kostplaner, personlig träning, kostrådgivning och online coaching, allt anpassat efter dina individuella behov och mål. Jag har genomfört hundratals PT-pass med klienter i olika åldrar, med olika bakgrunder och mål. Den erfarenheten har lärt mig är att ingen resa är den andra lik, och att en helhetslösning ofta är nyckeln till långsiktiga resultat. Därför börjar vi alltid med en gratis konsultation, där vi pratar om din livsstil, dina mål och de utmaningar du står inför. Det ger mig en möjlighet att förstå hur jag bäst kan hjälpa dig och att skapa en plan som inte bara fungerar, utan som känns rätt för dig. Oavsett om du vill bli starkare, förbättra din kosthållning, gå ner i vikt eller bara hitta balans i vardagen, så finns jag här för att stötta dig hela vägen. Min vision är att du inte bara ska nå dina mål, utan också må bra under processen. Börja din resa mot ett starkare och hälsosammare liv redan idag!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Komma igång med träning efter graviditet

Ville komma igång med träning efter graviditeten. Fick de resultaten jag ville efter 10 pass med Annie dvs starkare kropp och bål. Annie har mycket kunskap och ger bra instruktioner.

October 23, 2025

Reply from Wellness of Steel

Tack snälla för dina fina ord! Så roligt att höra att du känner dig starkare efter våra pass tillsammans. Det har varit ett nöje att följa din resa efter graviditeten och se din utveckling!

Rated 5 out of 5 stars

Ville komma i form efter graviditet…

Ville komma i form efter graviditet samtidigt som jag ammar.
Annie besitter en stor kunskap och förståelse kring kost, träning och allmän hälsa.
Enormt trevligt bemötande och väldigt mån om ens mål och att det ska bli så roligt som möjligt att ta sig dit! Trots det är en bit för mig fysiskt att ta mig till Järfälla så erbjuder Annie möten via Zoom / tel samt kontaktar en via email regelbundet vilket uppskattas och man känner sig inte bortglömd eller ensam i processen.
Recepten är goda och man känner att man får förtroende till henne.
Rekommenderar varmt!

August 20, 2025

Reply from Wellness of Steel

Tusen tack för din fina recension och för att du delar din resa här! Det gläder mig att du känner dig sedd och stöttad, även på distans. Att få följa dig mot dina mål och kunna bidra med kunskap, inspiration och glädje i processen har verkligen varit roligt. Jag ser fram emot att fortsätta heja på dig framöver!

Proffsig och lyhörd

Proffsig och lyhörd. Jag tränar regelbundet men behövde lära mig rörighetsövningar för att motverka stelhet. Rekommenderar Annie varmt.

July 30, 2025

Reply from Wellness of Steel

Tack så mycket för de fina orden! Det var superkul att få hjälpa dig i din resa för att motverka stelhet. Ser fram emot att följa din utveckling framöver!

Proffsigt

Proffsigt, positivt!

February 17, 2025

Reply from Wellness of Steel

Tack så mycket för dina fina ord! Uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Blir så glad av att höra att du är nöjd!

Supernöjd

Trevlig, engagerad och har stor kunskap Anpassade övningarna efter mina mål, behov och förutsättningar. Hjälpte mig med tekniken för bättre resultat och minskad skaderisk. Bra på att följa upp och kolla hur det går. Jag är supernöjd.

January 21, 2025

Reply from Wellness of Steel

Tack för de fina orden! Du gör ett superbra jobb, och jag är så glad att få vara en del av din träningsresa.

Rated 5 out of 5 stars

Jag är supernöjd över mitt val av PT

Jag är supernöjd över mitt val av PT. Här får man verkligen en skräddarsydd och personlig service vilket är precis det man söker med god uppföljning över resultaten. Har haft superrolig träningspass med bra resultat samt verktyg och lärdomar som jag kan använda på egen hand framåt om så önskas. För mig är det viktigt med en PT som lär dig varför och hur vilket Annie verkligen gör istället för att bara dela ut övningar och ett kostschema. Jag har dessutom en skadad rygg och hade tappat hoppet om att ens kunna träna vilket Annie totalt vände på. Nu vågar jag även träna ensam igen på gymmet mellan våra pass vilket är så viktigt. Så nöjd!

January 23, 2025

Reply from Wellness of Steel

Stort tack för din fina recension! Det betyder otroligt mycket att höra att du är nöjd med mig som din PT! Att kunna hjälpa dig bygga upp styrka och självförtroende trots din ryggskada har varit en otrolig resa, och jag är så glad att vi kunnat vända din situation. Det är precis det jag brinner för – att inte bara ge verktyg för träning utan även en djupare förståelse för varför och hur allt hänger ihop.

Rated 5 out of 5 stars

Annie är en mycket kunnig coach i livsstilsfrågor som kostråd och träning.

Annie är en mycket kunnig både coach för olika hälso- och livsstilsfrågor. Jag gillade speciellt att jag fick bra kostråd som är hållbara i längden och inte en quick fix. Med tillhörande bra matsedlar och exempel. De var dessutom personligt anpassade till mig och min situation.
Jag köpte också ett träningsprogram. Och jag fick några olika versioner. Reser ofta på longstaying i södra Europa och går själv på lokala gym där och ibland på mitt hemmagym Komethallen. Då är det skönt med individanpassade övningar och ett tydligt program att följa. Annie är en mycket uppskattad personlig tränare och hennes gympass är välbesökta. Har testat många och mycket olika förr, men detta är de bästa programmen och tipsen jag har fått.

January 22, 2024

Reply from Wellness of Steel

Tusen tack för din utförliga och fina recension! Jag är så glad över att höra att du uppskattade coachingen och de individuellt anpassade kost- och träningsscheman. Det är precis så jag vill att det ska kännas – hållbart, personligt och enkelt att följa i vardagen, oavsett var man befinner sig. Vi hoppas att du fortsätter att trivas med träningsprogrammen och de anpassade övningarna både på gymmet och när du är ute och reser.

Otroligt bra och kunnig!

Jag tränade med Annie i ungefär ett halvår och kommer definitivt göra det igen när jag är tillbaka i Stockholm. Hon är otroligt kunnig och motiverande, och är jättebra på att anpassa träningen efter ens individuella behov och mål. Hon fick verkligen träningen att bli något roligt, och något att se fram emot.

June 16, 2024

Reply from Wellness of Steel

Tack så jättemycket för dina fina ord! Det betyder verkligen mycket att höra att du uppskattade träningen och att jag kunde göra den rolig. Det var fantastiskt att få jobba med dig, och jag ser fram emot att få träna tillsammans igen när du är tillbaka i Stockholm!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look