Jeg bestilte en lille håndkædesav med en ekstra kæde. Fik saven men uden den ekstra kæde. Jeg har været rigtig glad for saven, indtil plastik"skruen" gik i stykker. Jeg har skrevet en mail d.... See more
See what reviewers are saying
Modtaget min batteri drevet en hånd kædesav. Holdt max 15 min så sat sikkerheds knappen fast og så kan maskinen ikke bruges. Så nu skal jeg bruge tid på at betale og sende noget retur og afvente yde... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 20% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Lille håndkædesav.
Jeg har været rigtig glad for saven, indtil plastik"skruen" gik i stykker.
Jeg har skrevet en mail d. 6. maj til Werkhus/suportu med et foto af den ødelagte skrue.
Men jeg har ikke fået hverken svar eller den manglende kæde, som jeg har betalt for eller en ny plastik"skrue".
Mvh
Marianne Jacobsen
Købte en sav i januar 26 har ikke brugt…
Købte en sav i januar 26 har ikke brugt den ret meget nu kan den ikke køre mere
Köpte en kedjesågar i höstas
Köpte en kedjesågar i höstas. Har slutat fungera och jag hittar ingen beskrivning ,, hur skall jag få den att fungera igen?
Inger
Har opladet min batteri kædesav 2…
Har opladet min batteri kædesav 2 gange.
Her 3 gang kan batteriet ikke oplades, har stået i stikkontakt nu 3 timer.
Nyt batteri udbedes
Har ikke modtaget mine vare
Har den 7/12 2025 bestilt cordless chainsaw + ekstra tilbehør og Pakkesikkerhed mm. Med forventet leveringstid på 5-7 dage.
Jeg har skrevet til dem 2 gange og har kun modtaget et autosvar fra dem.
Mine vare har jeg intet set noget til 🤬🤬

Reply from WERKHUS
Jeg har bestilt en motorsav for over 14…
Jeg har bestilt en motorsav for over 14 dage siden.
Har ikke modtaget den. Har skrevet flere mails men ingen svar.
Er det er svindel firma?
Jeg har i dag modtaget min bestilte vare. Så jeg takker for hurti reaktion og ændrer min ene stjer til 3

Ordning och reda.
Hej? Jag skrev ett omdöme om er för 3 dagar sedan om ett köp hos er i början av februari. Ni påstår att jag gjorde ytterligare en beställning under april. Detta är totalt fel. Jag beställer väl inte ytterligare en sak hos er när jag har en pågående reklamation, som jag inte ens fått svar på. Se över era rutiner, så kanske det blir ordning på era affärer.
Har köpt å betalt för varan men ingen…
Har köpt å betalt för varan men ingen leverans eller svar varför jag inte får något.

Købte 19/9 en sav
Købte 19/9 en sav, som efter opladning og i brug holdt 5 minutter, så sprang kæden af, Efter påsætning sprang den igen af efter 5 minutter. Ubrugelig! Jeg skrev til dem og har stadig ingen svar fået. Ordrenr: 9210346

Penge retur
Jeg er blevet kontaktet af firmaet efter jeg skrev en anmeldelse på trustpilot og fik valget mellem at få en ny sav eller pengene tilbage, det er rigtig god kundeservice🙏
Jeg modtog idag
Jeg modtog idag, det fulde refunderede beløb, for køb af sav, som brændte sammen. Garantien virker fuldtud.
Reže bez problema ali uz savjet da obavezno pročitaju uputstvo.o
Akumulatorska pila radi savršeno ima sustav za podmazivanje uljem,baterija robusna brzo se puni a i dugo traje.Sviđa mi se što je bila u kuferu već sastavljena uz dodatke;punjač.baterija,četka,brusna igla,rukavice i uputstvo.Pila ima težinu od 1 kg a sama baterija 400 gr.
Jeg har lige bestilt håndholdt…
Jeg har lige bestilt håndholdt batterisav med ekstra kæde og batteri til. Jeg glæder mig til at modtage produktet idet jeg har brug for sådan et værktøj. Dog kan jeg læse mig frem i anmeldelserne om at der er nogen der slet ikke fik et ekstra batteri tilsendt med deres produkt, så er der andre der haft udfordringermed batteri der ikke virker eller kan oplades. Håber ikke at jeg kommer til at opleve noget lignende. Jeg har haft dårlige erfaringer med køb via web tidligere at jeg ikke magter at stå forcen lignende situation.
Mvh
Mehmet
Batteri ikke brugbar
Jeg har den 15.02.25 lige hentet min nye Werkhus cordless Chainsaw med ekstra kæde +batteri. Desværre virker det ene batteri ikke. Lyser grøn, når jeg sætter det i opladeren?? Det andet batteri fungere fint. Håber meget at I vil give mig et nyt batteri. Med venlig hilsen Hanne Krogenlund Ord. nr 9779897

Ingen motorsåg, ingen kontakt
Jag har beställt och betalat min sladdlösa motorsåg den 27/1. Jag kan se att pengarna är dragna på kortet. Jag har
Skickat e-post och inte fått svar. Ingen orderbekräftelse. Ingenting.om inget händer får jag gå vidare till allmäna reklamationsnämnden. Besviken.

Batteriet virker ikke
Jeg har lige pakket min enhåndssav ud. Der var kun et batteri med og ikke som bestilt to. Batteriet duer ikke. der er ingen lampe, der lyser, når jeg lægger det til opladning. der var INGEN strøm på batteriet, da det kom. Jeg kan derfor slet ikke bruge saven. Hvad gør jeg?

Reply from WERKHUS
Ordren kun delvis leveret.
Bestilte Werkhus Cordless Chainsaw + Ekstra Werkhus Battery, har nu kun modtaget Werkhus Chainsaw, men ikke det ekstra Werkhus Battery som bestilt.
Et par uger senere:
Har nu modtaget det glemte Batteri som aftalt. 👍

Reply from WERKHUS
Modtaget min batteri drevet en hånd…
Modtaget min batteri drevet en hånd kædesav.
Holdt max 15 min så sat sikkerheds knappen fast og så kan maskinen ikke bruges. Så nu skal jeg bruge tid på at betale og sende noget retur og afvente yderligere. Ideen bag maskinen er ellers god hvis det bare virkede.

Solidt produkt
Jeg stødte på opslag om en 18v en hånds kædesav og kikkede nærmere på siden og fandt ud af at det er en slovensk side. Og jeg kikkede på anmeldelserne på Trustpilot. Jeg bestilte saven med ekstra batteri og ekstra kæde d. 24 december og kunne hente den i Nakskov 9 januar.
Jeg har nu hentet den den lever fuldt ud op til mine forventninger, Jeg fandt ud af at der ikke er automatisk smøre system, men at man skal trykke en gang i mellem på dækslet for at smøre. Det er også fint nok. systemet til opstramning af kæden virker meget solidt og godt.
Kufferten som saven kommer i er virker også god og solid, Og der er plads til to batterier. Batteriet skal af for at saven kan ligge i kufferten. Så er der nogle fine små han hansker med og en diamantfil. Jeg kunne måske godt savne en beskytter til kæden, men den er jo sikker nok når den kommer på plads i kufferten.
Alt i alt rigtig god til prisen.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.