WERKHUS Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en lille håndkædesav med en ekstra kæde. Fik saven men uden den ekstra kæde. Jeg har været rigtig glad for saven, indtil plastik"skruen" gik i stykker. Jeg har skrevet en mail d.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Modtaget min batteri drevet en hånd kædesav. Holdt max 15 min så sat sikkerheds knappen fast og så kan maskinen ikke bruges. Så nu skal jeg bruge tid på at betale og sende noget retur og afvente yde... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Akumulatorska pila radi savršeno ima sustav za podmazivanje uljem,baterija robusna brzo se puni a i dugo traje.Sviđa mi se što je bila u kuferu već sastavljena uz dodatke;punjač.baterija,četka,brusna... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 20% of negative reviews

Typically replies within 1 week

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

Lille håndkædesav.

Jeg har været rigtig glad for saven, indtil plastik"skruen" gik i stykker.
Jeg har skrevet en mail d. 6. maj til Werkhus/suportu med et foto af den ødelagte skrue.
Men jeg har ikke fået hverken svar eller den manglende kæde, som jeg har betalt for eller en ny plastik"skrue".
Mvh
Marianne Jacobsen

May 5, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Har ikke modtaget mine vare

Har den 7/12 2025 bestilt cordless chainsaw + ekstra tilbehør og Pakkesikkerhed mm. Med forventet leveringstid på 5-7 dage.
Jeg har skrevet til dem 2 gange og har kun modtaget et autosvar fra dem.
Mine vare har jeg intet set noget til 🤬🤬

December 7, 2025

Kære Charlotte Frederiksen,

Tak for din henvendelse. Vi beklager mange gange for ventetiden og den manglende kommunikation.

Din ordre blev desværre sat i venteposition, da en af varerne i din bestilling (Werkhus kæden) var blevet udsolgt. Vi har derfor annulleret din ordre og har udstedt en fuld refundering til dig.

Vi beklager ulejligheden dette har medført.

Med venlig hilsen,
Werkhus Kundeservice

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har bestilt en motorsav for over 14…

Jeg har bestilt en motorsav for over 14 dage siden.
Har ikke modtaget den. Har skrevet flere mails men ingen svar.
Er det er svindel firma?

Jeg har i dag modtaget min bestilte vare. Så jeg takker for hurti reaktion og ændrer min ene stjer til 3

November 28, 2025

Reply from WERKHUS

Hej Julie, tak for din feedback – og beklager virkelig den lange ventetid og at du ikke har fået svar på dine mails.

Vi har nu tjekket din ordre, og pakken er på vej til levering i dag (ud til levering): https://tracking.bring.dk/tracking/73165001650414391
Hvis der mod forventning opstår en forsinkelse eller du ikke modtager den i dag, så vil vi meget gerne følge op med det samme.

Tak for din tålmodighed – og når du har modtaget pakken, håber vi, at du vil opdatere din anmeldelse.

Werkhus kundeservice

Ordning och reda.

Hej? Jag skrev ett omdöme om er för 3 dagar sedan om ett köp hos er i början av februari. Ni påstår att jag gjorde ytterligare en beställning under april. Detta är totalt fel. Jag beställer väl inte ytterligare en sak hos er när jag har en pågående reklamation, som jag inte ens fått svar på. Se över era rutiner, så kanske det blir ordning på era affärer.

August 29, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Har köpt å betalt för varan men ingen…

Har köpt å betalt för varan men ingen leverans eller svar varför jag inte får något.

July 5, 2025

Hej Leif,

Tack för att du hör av dig och beklagar förvirringen. Din beställning avbröts automatiskt eftersom betalningen inte gick igenom.

Vänligen kontrollera ditt konto – om du ser någon debitering, skicka oss gärna en skärmbild eller annat bevis så att vi kan undersöka saken direkt.

Om du fortfarande vill ha produkten kan du lägga en ny beställning, eller kontakta oss på info@werkhus.com så hjälper vi dig att slutföra köpet.

Tack för ditt tålamod!
Vänliga hälsningar,
Werkhus-teamet

Købte 19/9 en sav

Købte 19/9 en sav, som efter opladning og i brug holdt 5 minutter, så sprang kæden af, Efter påsætning sprang den igen af efter 5 minutter. Ubrugelig! Jeg skrev til dem og har stadig ingen svar fået. Ordrenr: 9210346

September 19, 2024

Hej,
Vi har netop undersøgt sagen og kan se, at vi desværre ikke har modtaget din e-mail.
Vil du være venlig at kontakte os med dit ordrenummer og din grund til reklamation via fb.com/werkhus eller på werkhus.com/dk/support ? Vi hjælper dig meget gerne med at få løst problemet.
Mange tak!

Rated 4 out of 5 stars

Penge retur

Jeg er blevet kontaktet af firmaet efter jeg skrev en anmeldelse på trustpilot og fik valget mellem at få en ny sav eller pengene tilbage, det er rigtig god kundeservice🙏

March 25, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige bestilt håndholdt…

Jeg har lige bestilt håndholdt batterisav med ekstra kæde og batteri til. Jeg glæder mig til at modtage produktet idet jeg har brug for sådan et værktøj. Dog kan jeg læse mig frem i anmeldelserne om at der er nogen der slet ikke fik et ekstra batteri tilsendt med deres produkt, så er der andre der haft udfordringermed batteri der ikke virker eller kan oplades. Håber ikke at jeg kommer til at opleve noget lignende. Jeg har haft dårlige erfaringer med køb via web tidligere at jeg ikke magter at stå forcen lignende situation.

Mvh
Mehmet

February 26, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Batteri ikke brugbar

Jeg har den 15.02.25 lige hentet min nye Werkhus cordless Chainsaw med ekstra kæde +batteri. Desværre virker det ene batteri ikke. Lyser grøn, når jeg sætter det i opladeren?? Det andet batteri fungere fint. Håber meget at I vil give mig et nyt batteri. Med venlig hilsen Hanne Krogenlund Ord. nr 9779897

February 16, 2025

Hej,

Opladeren lyser grønt, når batteriet er fuldt opladet.
Send os venligst en video, der viser problemet du har med batteriet - via facebook: fb.com/werkhus (hurtigste svar) eller via werkhus.com/dk/support
Vi vil med glæde hjælpe dig!
Tak

Ingen motorsåg, ingen kontakt

Jag har beställt och betalat min sladdlösa motorsåg den 27/1. Jag kan se att pengarna är dragna på kortet. Jag har
Skickat e-post och inte fått svar. Ingen orderbekräftelse. Ingenting.om inget händer får jag gå vidare till allmäna reklamationsnämnden. Besviken.

January 27, 2025

Hej,

Beställningen skickades den 03.02. och levererades den 10.02.
som du kan se på spårningsnumret: https://tracking.bring.com/tracking/73165001648924994
Orderbekräftelse och leveransavisering skickades till din e-post marohr.72@*****.*** Det är möjligt att de hamnade i skräppostmappen eller att e-postadressen du angav inte var korrekt.
Om du behöver hjälp eller har ytterligare frågor kan du nå oss via werkhus.com/se/support eller fb.com/werkhus när som helst!

Bästa hälsningar

Batteriet virker ikke

Jeg har lige pakket min enhåndssav ud. Der var kun et batteri med og ikke som bestilt to. Batteriet duer ikke. der er ingen lampe, der lyser, når jeg lægger det til opladning. der var INGEN strøm på batteriet, da det kom. Jeg kan derfor slet ikke bruge saven. Hvad gør jeg?

January 28, 2025

Hej,
Ser du på din faktura - du bestilte pakken med ét batteri, og det er det, du har modtaget. Der er ingen indikator på batteriet. Der er indikator på opladeren.
Når du starter motorsaven, er du sikker på, at du har trykket på sikkerhedsknappen sammen med tænd/sluk-udløseren?
Kontakt os venligst via werkhus.com/dk/support eller fb.com/werkhus, vi hjælper dig med at fejlfinde og løse dette problem. Tak.

Rated 4 out of 5 stars

Ordren kun delvis leveret.

Bestilte Werkhus Cordless Chainsaw + Ekstra Werkhus Battery, har nu kun modtaget Werkhus Chainsaw, men ikke det ekstra Werkhus Battery som bestilt.

Et par uger senere:
Har nu modtaget det glemte Batteri som aftalt. 👍

January 16, 2025

Hej Jonnie,

Mange tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på problemet. Det lyder som om, at der er sket en fejl under pakningen af din ordre. Vi har fundet din bestilling i vores system, og vi sender straks det ekstra Werkhus-batteri til dig, så du får hele din ordre.

Vi beklager ulejligheden og vil sætte pris på, at du kontakter os direkte, hvis du oplever yderligere problemer. Tak for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,
Werkhus Kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Modtaget min batteri drevet en hånd…

Modtaget min batteri drevet en hånd kædesav.
Holdt max 15 min så sat sikkerheds knappen fast og så kan maskinen ikke bruges. Så nu skal jeg bruge tid på at betale og sende noget retur og afvente yderligere. Ideen bag maskinen er ellers god hvis det bare virkede.

January 11, 2025

Hej,
Vi er kede af, at dette er sket. Der er absolut ingen grund til, at du skal udsætte dig selv for udgiften ved at returnere produktet. Send os blot en besked med dit ordrenummer på Facebook facebook.com/werkhus eller via suportu.com så løser vi problemet hurtigst muligt!

Solidt produkt

Jeg stødte på opslag om en 18v en hånds kædesav og kikkede nærmere på siden og fandt ud af at det er en slovensk side. Og jeg kikkede på anmeldelserne på Trustpilot. Jeg bestilte saven med ekstra batteri og ekstra kæde d. 24 december og kunne hente den i Nakskov 9 januar.
Jeg har nu hentet den den lever fuldt ud op til mine forventninger, Jeg fandt ud af at der ikke er automatisk smøre system, men at man skal trykke en gang i mellem på dækslet for at smøre. Det er også fint nok. systemet til opstramning af kæden virker meget solidt og godt.

Kufferten som saven kommer i er virker også god og solid, Og der er plads til to batterier. Batteriet skal af for at saven kan ligge i kufferten. Så er der nogle fine små han hansker med og en diamantfil. Jeg kunne måske godt savne en beskytter til kæden, men den er jo sikker nok når den kommer på plads i kufferten.

Alt i alt rigtig god til prisen.

January 10, 2025

Take a closer look