Send med en link til nettstedet til litt mindre erfarne brukere, jeg var innom 3 ubisoft butikker før jeg fant den rette. Så istedenfor "koden løses inn på..." så er det bare en link isteden.
See what reviewers are saying
Vel jeg Bestillte Crysis 2,men når jeg lastet det ned ifra Origin,så er det Crysis 2 Maximum Edition som jeg får som er hele 4kr billiger en det jeg bestillte det for,og det bryr jeg meg lite om,men o... See more
Company replied
Henvendte meg til kundeservice på en søndag, og fikk svar også. Imponert. Det som trakk ned er at det stod at spill kode ville komme løpet av 10 minutter, men det gikk ca 70-80 minutter før den kom... See more
Bestilte en kode for sønnen min. Betalte med Vipps og fikk den innen ca.20 min. Den fungerte som den skulle. Det ble en god erfaring og Billigespill.no kan derfor trygt anbefales :)
Company details
Written by the company
Nettbutikk for spill – Nye produkter og bestselgere.
Contact info
Keilevegen 174A, 5953, Fonnes, Norway
- kundesenter@westgames.no
- westgames.no
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Svarer ikke på henvendelser av varer…
Svarer ikke på henvendelser av varer jeg ikke mottatt
Har betalt og ventet 1 måned på forsendelsen
Ikke at rekommandere West Games i forsetningen til mine venner

Reply from WestGames
Tull med lisensnøkkelen medførte litt…
Tull med lisensnøkkelen medførte litt venting før jeg fikk installert spillet. Kan imidletid handle på ny siden dere var raske til å rette opp feilen.
Gikk fort og enkelt, men....
Gikk fort og enkelt, men litt dumt at de laget en brukerkonto automatisk. Kunne heller ikke slette den :(
Handelen gikk knirkefritt
Handelen gikk knirkefritt. Fikk varekoden på e-post etter 1 minutt.
Fikk koden på 5 sekunder
Billig spill
billige spill?
God pris og fikk spillkoden på email…
God pris og fikk spillkoden på email kort tid etter kjøpet.
Stor fornøyd 🙂
Bra!
Levering av kode tok litt tid, men når jeg etterspurte fikk jeg øyeblikkelig svar og den etterlyste koden. Bra service :-)
Vi er veldig fornøyd
Vi er veldig fornøyd. Det var lett å finne informasjon, og handle. Og fikk god hjelp siden jeg er ganske grønn på data.
Anbefales!
Bestilte en kode for sønnen min
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.