Wholende Reviews 45

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik ontving eerst per vergissing een oxymeter. Na contact met Sarah van de customer service kreeg ik een duidelijke uitleg dat er iets misgelopen was bij de leverancier. Ik werd meteen gerustgesteld da... See more

Rated 3 out of 5 stars

Een verzending van bestelling #WHODE9872 is nu onderweg. Dat geven jullie aan op 5 februari. Inmiddels 12 dagen verder nog steeds niets ontvangen en mijn mail blijft onbeantwoord. Het blijkt dus e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Er was een vergissing bij mijn bestelling, maar na een bericht naar de customer service werd dit meteen duidelijk uitgelegd. Ik kreeg snel bevestiging dat het juiste product zou worden nagestuurd, wat... See more

Contact info

1-star

Replied to 80% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Verkeerd artikel geleverd en betaald maar geen service

In november apparaatje besteld om bloedsuikerspiegel te bepalen. Kreeg iets voor het zuurstofgehalte.
Ben nu al 5 maanden bezig om het juiste betaalde apparaat te krijgen maar men reageert totaal niet meer. Lekker geld binnen en laat de klant maar stikken.
Een vreselijk slecht bedrijf

November 7, 2025

Lichaamsolie besteld

Lichaamsolie besteld. Zou snel verbetering van de huid brengen. Na een aantal dagen gebruikt te hebben, geen enkele verbetering. Firma benaderd, niet tevreden geld retour, maar dat was niet het geval. Zij namen geen aangebroken flessen retour. Je moet het toch uitproberen dus is per definitie een fles aangebroken. Ook mijn vraag om 50% retour te geven werd niet gehonoreerd. Jammer maar helaas. Ik zou er niet meer bestellen.

March 8, 2026

Eerst twijfel, daarna vertrouwen

Omdat ik niet vaak online bestel, had ik in het begin wat twijfels toen de levering iets langer duurde. Na contact met de webshop werd alles duidelijk uitgelegd en netjes opgevolgd. Uiteindelijk is alles goed gekomen en ben ik tevreden.

January 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Eerst onduidelijk, daarna in orde

Na mijn bestelling had ik even geen duidelijkheid over de verzending. Na een mailtje kreeg ik wel snel antwoord en werd alles uitgelegd. Bestelling correct ontvangen. Geen grote problemen, maar de communicatie mocht iets sneller.

February 12, 2026
Rated 3 out of 5 stars

Trage levering of helemaal geen levering?

Een verzending van bestelling #WHODE9872 is nu onderweg.

Het blijkt dus een trage levering te zijn. Uiteindelijk het pakketje ontvangen.

February 17, 2026

Beste klant,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Op het moment dat u de review schreef, was uw bestelling nog onderweg. Inmiddels is het pakket goed aangekomen, wat we fijn vinden om te zien.

Onze excuses voor het ongemak dat de wachttijd mogelijk heeft veroorzaakt. We hopen dat u tevreden bent met uw bestelling. Mocht alles inmiddels naar wens zijn, dan kunt u uw review uiteraard aanpassen — dat wordt enorm gewaardeerd.

Heeft u nog vragen of kunnen we ergens bij helpen? Neem dan gerust contact met ons op, we staan graag voor u klaar.

Sarah Bennett – Klantenservice Wholende

Menselijke aanpak

Er was een kleine fout gebeurd bij mijn bestelling, wat natuurlijk kan. Na contact met de klantendienst werd dit snel en vriendelijk opgelost. Ik waardeer vooral dat er duidelijk gecommuniceerd werd. Eindresultaat was helemaal in orde.

January 2, 2026

Goede opvolging

In het begin was ik wat onzeker omdat ik geen verzendbevestiging had ontvangen. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik snel antwoord en bleek alles gewoon onderweg te zijn. Enkele dagen later kwam mijn bestelling netjes toe. Fijn dat er snel gereageerd werd.

January 15, 2026

Correct en betrouwbaar

Ik heb hier iets besteld omdat de website een betrouwbare indruk gaf, en dat klopte ook. Na mijn bestelling kreeg ik duidelijke mails en het pakket werd netjes geleverd. Voor mij was alles duidelijk, zonder verrassingen.

Rated 2 out of 5 stars

Ik heb een oximeter ontvangen ipv bloedsuiker meter

Ik heb een oximeter ontvangen welke ik niet besteld had, na contact zullen ze een bloedsuikermeter opsturen, tot zover alles goed, maar na een paar weken nog niets ontvangen. Na contact de verklaring dat het rond de kerst en jaarwisseling het enorm druk was. Maar nu eind januari nog steeds niets ontvangen.
Ik begin nu wel een angstig gevoel te krijgen of dit ooit nog goed gaat komen.

December 24, 2025

Dropshipping

Dropshipping . Weg blijven
Een scam

Beste Mirjam,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je dit zo hebt ervaren, dat spijt ons echt. We willen dit graag meteen voor je rechtzetten.

Neem even contact op met onze klantenservice via kontak@wholende.de. Zet er je ordernummer bij (en als het kan een korte uitleg of foto), dan kijken we direct met je mee en zorgen we voor een passende oplossing, zoals een vervanging, terugbetaling of een andere oplossing waar jij je goed bij voelt.

Alvast bedankt dat je ons de kans geeft om dit op te lossen.

Sarah Bennett - Klantenservice Wholende

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb 10dagen geleden een bestelling…

Ik heb 10dagen geleden een bestelling geplaatst en niets ontvangen buiten een bestelbevestiging en een track and trace …die niet “beweegt”.
Geen reactie via mail!

Beste Gwen,

Hartelijk dank dat u de tijd neemt om uw ervaring te delen. Bij Wholende streven we naar een zorgeloze en betrouwbare winkelervaring voor al onze klanten. Als er iets misloopt, zetten we alles op alles om het netjes recht te zetten.

Laat ons dit met onmiddellijke prioriteit voor u oplossen. Als u ons uw ordernummer mailt via kontak@wholende.de, bekijken we meteen de status van uw pakket en zorgen we dat u snel en correct geholpen wordt.

U mag erop vertrouwen dat elke bestelling bij ons óf netjes geleverd wordt, óf dat wij een passende oplossing bieden. Daar staan we als team 100% achter.

Dank voor uw bericht — we lossen dit graag voor u op.

Sarah Bennett – Klantenservice Wholende

Gebruiksvriendelijke website

Voor mij is het belangrijk dat een webshop duidelijk is, en dat was hier zeker het geval. Het bestelproces was eenvoudig en betalen ging vlot. Levering gebeurde correct en binnen de beloofde tijd.

December 6, 2025

Goed

Prettig contact en correcte afhandeling. Fijn om te merken dat klantvriendelijkheid hier belangrijk is.

December 8, 2025

Goede communicatie

Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden via e-mail. Ik wist wanneer mijn pakket verzonden was en wanneer het zou aankomen. Alles netjes geleverd en geen verrassingen. Dat vind ik persoonlijk belangrijk bij een webshop.

December 16, 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We stellen het vertrouwen enorm op prijs en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Sarah Bennett - Klantenservice Wholende

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look