Gevaarlijk lekker
Een vriendin had laatst wijfenaar meegenomen en hebben echt een top avond gehad hahaha. Heel gevaarlijk wel want je hebt niet door hoe sterk t is. Maar echt heel lekker, ik heb t zelf besteld en de verzending is heel snel!!
WIJFENAAR is het merk achter Citroenknaller: een verfrissende super hard seltzer met 8% alcohol. Gemaakt voor mensen die houden van smaak, gezelligheid en nét wat meer karakter in hun drankje. Fris, doordrinkbaar en gevaarlijk lekker.
Keurenplein 41 Box D0292, 1069CD, Amsterdam, Netherlands
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
De Wijfenaar Citroenknaller is echt een aanrader! Lekker fris van smaak, niet te zwaar en perfect om te drinken tijdens een avondje uit. Zeker een leuke toevoeging als je op stap gaat. Echt het proberen waard!
De cintroenknaller is heerlijk fris en zacht van smaak. Perfect voor op een zomerse avond, boottochtje, picknick of voor op een goed feest.
Koud gedronken en aangenaam verrast. Geen overheersende alcoholsmaak, waardoor hij echt makkelijk wegdrinkt ondanks de 8%. Fris, precies zoals beloofd. Zeker een aanrader!
Eindelijk een seltzer met wat pit, zonder toe te geven in smaak. Normaal een enorm vol gevoel van de reguliere seltzers, zonder in de feeststemming te komen. Dat is bij deze niet het geval, en hij smaakt nog heerlijk ook. Top gedaan.