Company replied
Vi är otroligt nöjda med Emmas hjälp inför vår företagsresa till Spanien för våra 40 anställda. Från start till mål har hon varit professionell, tydlig och väldigt hjälpsam. Allt fungerade sm... See more
Company replied
Fantastiska länder!! Allt flöt SUPER, transfer, boenden å utflykter. Vår kontakt Timmy var oerhört lyhörd, ändrade å anpassade snabbt efter våra önskemål innan resan. Väldigt snabbt svar... See more
Written by the company
Vi skräddarsyr resor runtom i hela världen med fokus på upplevelser och äventyr, vilket betyder att vi tillsammans bokar din resa efter just dina önskemål. Vi handplockar hotell, utflykter och transfer för att alltid hitta det som passar bäst. Vi förmedlar också flygbiljetter samt bokar grupp- & konferensresor till företag, skolor och föreningar över hela landet.
Winberg Travel är IATA-ackrediterad och ställer naturligtvis resegarantier. Vi är medlemmar i branschorganisationen Svenska Researrangörsföreningen. När du väljer Winberg Travel som researrangör för din paketresa omfattas du alltid av paketreselagen.
Vi ger alla våra kunder personlig service och ett stort engagemang. Vi kan möta alla dina önskemål oavsett resmål, budget eller grad av äventyrslystnad. Vi kan erbjuda konkurrenskraftiga priser i kombination med inspirerande och kunnig rådgivning, en exklusiv service och unika produkter. Vi ger våra kunder all hjälp och service du behöver före, under och efter resan.
Vi strävar alltid efter att vara bäst – på service, kvalitet och på att uppfylla våra kunders förväntningar och gärna lite till. Vi arbetar dynamiskt och innovativt och ser det som ett stort värde att kunna erbjuda nya produkter och arrangemang.
Vi är äventyrslystna – vi flyttar över innehållet i vår välpackade väska till din.
Vi är nyfikna, engagerade och reser själva så mycket vi kan. Vi kan därför dela med oss av våra erfarenheter och vår kunskap om lokala förhållanden i en global värld. Vår nyfikenhet och passion för att resa är drivkraften i vårt arbete. När vi reser ut i världen strävar vi efter att tänja på gränser och resemönster – i en värld som är både vår produkt, arbetsplats och intresse. Det som vi själva upplever under våra resor brinner vi för att dela med oss av. Vi menar att de resor man själv är med och skräddarsyr blir de mest minnesvärda. Genom att dela med oss av våra egna, personliga erfarenheter hjälper vi våra kunder att skapa sina egna upplevelser och inspirerar dem till att sätta nya mål och uppfylla sina egna drömmar.
Där asfalten slutar och vägarna blir till stigar väntar de största upplevelserna.
Norra Vallgatan 60, 211 22, Malmö, Sweden
Tredje resan i Winbergs regi, nöjda även denna gång. Komboresa Argentina/Brasilien.Resa
Med mkt god support av Timmy, professionell och service minded.
Resa utan komplikationer, transfer, guidning, inrikesflyg, hotell .
Bra backup från samarbetspartner på plats med snabb service vid ev.problem.
Ok, utsikten från boendet på Ilha Grande kunde varit bättre! Men, men man kan inte få allt.
Kan varmt rekommendera Winbergs som resebolag, känns tryggt, prisvärt o ger mkt god service.

Reply from Winberg Travel
Fantastisk intressant resa till Vietnam. Vi bokade paket från Singapore med avslut Köpenhamn. Mycket bra upplägg avseende planering (Fanny) boende, transporter (nattåg inte bekvämt men intressant :), guider (ibland bara vi ibland liten grupp) etc. De fixade dessutom hemresan på ett efter omständigheterna bra sätt (var bokade via Dubai men pga kriget inte möjligt, blev via Kina)

Reply from Winberg Travel
En suveränt planerad resa till södra Thailand. Jenna på Winberg Travel hade bokat oförglömliga hotell och transporter. Vi behövde bara njuta av semestern och utforska de fantastiska öarna!

Reply from Winberg Travel
När kompisgänget bestämt sig för att det skulle bli en resa så sökte jag kontakt med 5 olika resebyråer.
Winbergs hade ett prisvärt förslag, som låg ca 10 % under konkurrenternas. Och framför allt så var det den enda resebyrån som ringde upp och stämde av över telefon kring våra visioner om resan. Så det stod snabbt klart att vi ska boka med just Winberg.
Emma på Winberg var väldigt bra att ha och göra med. Kring förslag på olika boenden, aktiviteter, och restauranger.
Vi kände hela tiden att hon var beredd att assistera oss om något skulle dyka upp. Både inför resan och under resan.
Så vi tackar så mycket, och vet vart vi kommer att vända oss när framtida resor skall planeras. Tack Emma på Winberg!

Reply from Winberg Travel
Vi har haft god hjälp av Winbergs och speciellt Karin Svensson under flera år och är såå nöjda! Karin har full koll på planering från start till mål och är ett väldigt bra bollplank vid själva reseplaneringen. Hon håller i hop allt på ett föredömligt sätt och räds inte sista minuten-justeringar. Vi har precis kommit hem från en underbar resa och planerar redan nästa. Då kommer vi absolut att använda oss av Winbergs och Karin igen.

Reply from Winberg Travel
Från start till mål har hon varit professionell, tydlig och väldigt hjälpsam.
Allt fungerade smidigt och överträffade våra förväntningar – hela gruppen var mycket nöjda.
Som kontaktperson uppskattade jag särskilt hennes tillgänglighet och trygghet genom hela processen.
Rekommenderas varmt!
/Sanna Smyth, RSAB

Reply from Winberg Travel
Entusiastiska och kunniga reseguider från Go Beyond längs hela resan från norr till söder. Alltid tillmötesgående och gav det lilla extra.

Fantastiska länder!!
Allt flöt SUPER, transfer, boenden å utflykter.
Vår kontakt Timmy var oerhört lyhörd, ändrade å anpassade snabbt efter våra önskemål innan resan. Väldigt snabbt svar från honom/(Winberg Travel) när vi mailade/undrade något!
Mycket tacksamt och uppskattat!
Väl hemma efter resan ringer de alltid å kollar läget!
Bara plus att ge!
Anlitat dem 2 ggr redan och det kommer vi fortsätta med, jag å brorsan!!
Tack för ännu en oförglömlig resa🙏
/ Christina och Lars-Johan

Reply from Winberg Travel
Väldigt bra samarbete när det gällde planering av resan.
Vi gjorde ett eget upplägg tillsammans.
Safari med bad i Kenya.
Bra val av lodge-er.
Samt ett gudomligt hotell på Diana Beach.
Bra agent med bra personal på plats i Kenya.
De tog genast itu med omplanering vid flygstrejk.

Reply from Winberg Travel
Bästa resan ever, vill verkligen tacka dig Karin Svensson som planerade ihop denna resa för oss. Det var proffsigt från start till mål. Karin är alltid tillgänlig och hade bra svar på alla frågor plus kunde tipsa oss om att tänk så här istället :)
Inget strul under 14-dagar, alla bokningar var toppen. Alla aktiviteter, hotell, transporter, flyg, guider var fantastiska. Så skönt att inte behöva tänka själv, utan bara uppleva!
Så kan starkt rekommendera Winberg Travel och synnerhet ta hjälp av Karin.
Tack för allt👍

Reply from Winberg Travel
Winberg Travel är en fantastisk resebyrå. Så hjälpsamma och oerhört vänlig personal. Stort tack till Fanny, Ida och Karin som hjälpt till och bokat hotell, flygbiljetter, hyrbil mm.
Vi har varit 5 v på NZ och 8 d på Cooköarna. Allt har fungerat perfekt. Jag kan varmt rekommendera Winberg Travel😊

Reply from Winberg Travel
Har rest med Winbergs travel tidigare. Denna gång fick jag hjälp med resa till Hangzhou och Peking. Sonen och jag fick en oförglömlig resa tillsammans! Tack!

Reply from Winberg Travel
Bra bemötande från första kontakten. Lyhörd reserådgivare, Maria Hallme, som bokade exakt det vi behövde. Smidigt. Kommer anlita Winberg Travel igen. Rekommenderat familj och vänner att göra likaså.

Reply from Winberg Travel
Vi fick fantastisk hjälp av Maria H att planera en 4- veckorsresa till Nya Zeeland utifrån våra önskemål. Maria var mycket lyhörd och kom med bra förslag. Så smidigt att få hjälp att boka flyg, hyrbilar, hotell och aktiviteter. Alla resedokument och bokningar fungerade perfekt. Vid ett tillfälle blev det dock lite problem men det löstes snabbt och lätt av underleverantören på plats. Vi fick även hjälp att boka en resa till Seychellerna våren 2025 och det fungerade också jättebra. Vi kan varmt rekommendera Winbergs Travel.

Reply from Winberg Travel
I januari bokade vi en 3 veckors rundtur med bil i USA . Ca 2 veckor tur i södern och en vecka i Texas . Vi är vana att boka det mesta själva on line, men denna gång hittade vi Winbergs resebyrå på nätet. Bra upplägg på vilka städer som var värda att besöka och ett bra pris för hela resan. Skönt att få hjälp med bokning av flygbiljetter, hyrbil och alla hotell. Det sparade oss många timmars förberedelse arbete inför resan. Vi hade en väldigt bra kontakt person på resebyrån som vi kunde diskutera och planera hela resan med. Tack Timmy! Kan varmt rekommendera denna resebyrå !

Reply from Winberg Travel
Vi hade en fantastisk kombiresa med Costa Rica och Mexico som Fanny satte ihop till oss. Allt har funkat perfekt med allt från att bolla idéer, till att boka prisvärda alternativ, uppföljning under resan samt professionella lokala partners som alla funkat klockrent. Skulle ge sex stjärnor om det var möjligt.

Reply from Winberg Travel
Fantastisk service och skräddarsytt program! Bokade flyg, hotell och aktiviteter för två veckors resa kombo Costa Rica och Mexico. Förslag skräddarsytt program gjordes m flexibilitet och snabb kommunikation. Kontinuerliga avstämningar. Alla resedokument och dess bokningar fungerade perfekt i praktiken m underleverantörer på plats. Rekommenderas varmt om man vill ha ett upplägg just för sig själv m egna önskemål, men inte behöva tänka på detaljer.

Reply from Winberg Travel
Kände att vi behövde hjälp att planera vår långsemester till Australien o Nya Zeeland som omfattade 5 veckor. Hittade Winberg travel o en otroligt kunnig travel agent Karin kontaktade oss efter att ha mailat dem. Hon var inlyssnande på vad vi önskade av resan och planerade våra 5 veckor på ett otroligt sätt. Var alltid tillgänglig via zoom för diskussion. Kände oss väldigt trygga med planeringen och resan blev enligt plan. Under resan fick man även hjälp via chatfunktion vid funderingar.
Är så otroligt nöjda med hela denna resa och allt vi fick uppleva och mycket tack vare Karin som vi fick kontakt med.
Ingen tvekan att kontakta Winberg travel igen vid/ om det blir en ny drömresa.

Reply from Winberg Travel
Lysande service tips gav upphov till en fantastisk resa

Reply from Winberg Travel
Vi kan utan tvekan rekommendera Winberg Travel. De organiserade nyligen vår familjeresa till Seychellerna, där vi reste som fyra olika hushåll, från två olika länder och vid olika datum — och ändå kunde resan inte ha planerats bättre.
Karin Svensson’s rekommendationer och förslag var perfekta: allt från barnvänliga alternativ till vuxenfokuserade aktiviteter, spännande utflykter och fantastiska hotell. Deras lokala partner på Seychellerna, Mason’s Travel, tog hand om allt vi behövde på plats.
Karin satte samman ett genomtänkt och välbalanserat program, och kommunikationen fungerade utmärkt genom hela processen. Allt var ordnat i minsta detalj, och vi behövde aldrig oroa oss för något.
De överträffade alla våra förväntningar, och vi kommer definitivt att boka vårt nästa stora äventyr genom dem.
Tusen tack!

Reply from Winberg Travel
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.