Reply from wise home
Wise Home er vejen til den intelligente ejendom. Administration af udlejningsejendomme involverer mange manuelle arbejdsgange, der er både besværlige og tidskrævende. I Wise Home har vi et erklæret mål om at gøre det besværlige nemt. Vejen til målet går gennem monitorering, digitalisering og automatisering af arbejdsgange, så du kan bruge din tid på værdiskabende aktiviteter. Derfor tilbyder vi blandt andet fuldautomatiske forbrugsregnskaber med løbende målinger. Med blot et tryk på en knap udarbejdes og udsendes fordelingsregnskabet til lejerne, så udlejer eller administrator slipper for besværlige arbejdsgange. Det er hurtigere, nemmere og billigere. Wise Home anvender måleenheder, sensorer og digitaliserede processer til at give et samlet overblik over relevante faktorer i og omkring det enkelte lejemål i ejendommen. Med informationer om alt fra fugt, temperatur og indeklima til oversvømmelse kan systemet hjælpe med at forebygge en lang række skader og udfordringer forbundet med boligudlejning. Virksomheden Wise Home A/S blev etableret i 2016. Bag virksomheden står et team af eksperter på de relevante fagområder – lige fra monitoreringsteknologi og automatiseret digitalisering til ejendomsdrift og de mange udfordringer, der knytter sig til dette. Et agilt team med en værdifuld brancheerfaring og et klart blik for fremtidssikring af udlejningsejendomme.
Rugaardsvej 5, 8680 , Skanderborg, Denmark
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from wise home
Der er leveret og opsat defekte målere til vores andelsforening. Alligevel kræver Wisehome betaling for opsætning af nye målere. Det fremstår som bondefangeri og er ganske enkelt uacceptabelt.
Edit: som du skriver er det jeres leverandøraftale, der er problemet - derfor burde det ikke være jeres kunder der hæfter.
At I oven i købet kræver afregning for både nye enheder og montering giver absolut ingen mening.

Reply from wise home
Nu er jeg flyttet indenfor samme byggeri/ afdeling i boligforeningen.
Der cirkus fortsætter. Jeg kan ikke komme ind på mit forbrug. Ugyldig nøgle står det.
Hvorfor tror i det bliver ved med at ske? Man skal kontakte alle mulige mennesker iadninistrationen som heller ikke ved hvorfor det ikke går automatisk.
Få nu styr på det, så man kan aflæse sine forbrugsdata fra den dag der står på lejekontrakten!
Jeg har fået en ny varmeregning for 2024 og jeg synes den er mærkelig, forkert og ikke gennemsigtig. 6 april Jeg har sendte min udtalelse til mit boligselskab, Dansk Administrationscenter (Dakas). Den 8. april modtog jeg et svar fra en Dacas-medarbejder,Ejendomsadministrator Trainee №№№ hvori hun skriver det
"""..Tak for din mail. Jeg har sendt den videre til varmemålerservicefirmaet, som jeg håber kan hjælpe med at besvare dine spørgsmål og forklare dig, hvordan opgørelsen hænger sammen.Du kan først påregne et svar fra os, når svar foreligger fra varmemålerservicefirmaet.."""
......................
Dette er en kopi af mit brev til DAKAS og mine spørgsmål...--"Hej!!!
Jeg har et par spørgsmål til varmeregningen. Det er et mærkeligt regnestykke
se på rubrik-Din andel af totaludgifterne.VARME
linje ----- 85% energi,Ejendommens enheder --108 391,59----Ejendommens enheber --1824_00 __- pris pr.enhed -59 425214 ( 108391_59 : 1824.00)----Din 9 udgifter. 89 m. 22 Din9 udgifter. 425214 x 89 m2)-------
det betyder, at mine udgifter til varme udførelse af mine målere på radiator med kun 8 procent og de resterende 92 procent udsættelse af ejndommens udgifter. Det betyder, at jeg betaler for den varme, som mine naboer bruger.
Hvorfor ændrede du rækkefølgen af løbssystemet i 2024 uden varsel eller forklaring????????!!!!!
lav venligst den korrekte beregning, .........og vis mig aflæsningerne af de gamle varmemålere fra 1. januar 2024 til september-oktober (dagen for udskiftning med nye varmemålere) 2024

Reply from wise home
Jeg har kontaktet dem for et godt stykke tid siden via formularen på deres hjemmeside, uden at få svar. Nu har jeg så rykket for svar på min henvendelse, samt sendt dem en mail. Vi fik fjernaflæste målere sat op på vores radiatorer i min andelsboligforening for nylig. En radiator som står i mit pulterrum, og som altid er slukket, er indtil videre den der har forbrugt mest varme. Den har alle årene været den som brugte absolut mindst, i følge Brunatas målinger, da den jo er helt slukket konstant. Det giver ingen mening. Brunata har altid målt den til minimalt og næsten intet forbrug.
På deres side er der noget som hedder Beboer login, men der er ingen forklaring på hvordan man opretter sig eller logger ind. Så vidt jeg ved har jeg krav på at se og følge mit forbrug.
Der er tre slags tal på mine målere. Jeg går ud fra det ene er et målernummer og et andet er forbrug, men det tredje ved jeg ikke hvad er, og der er ingen oplysninger på deres side om hvad de tre tal betyder.
Alt i alt starter det ikke super godt. Jeg håber det bliver bedre :(
Opdatering: Første gang de skulle lave vores varmeregnskab laver de fejl. Så nu venter vi på at de får rettet det og sender et nyt regnskab. Jeg håber min andelsboligforening går tilbage til Brunata, som har været stabil gennem alle årene uden fejl.

Reply from wise home
Teknologisk er Wise Home overlegne fordi kundens data er tænkt fra start. Det er bare lettere når de har styr på dataen og har tænkt over hvad kunden skal bruge. Der er overskud til at tale om gode løsninger for begge parter og sunde værdier som styrer beslutninger.

Reply from wise home
Wisehome fungerer! Virkelig god support, meget løsningsorienterede og hjælpsomme.
Vi er rigtig glade for Wisehome på vores lejemål, og udover det, så har vi sparet en del, ift. hvor vi lå med forbrugsmålere før.
Man kan ikke få noget hjælp af dem. Jeg har selv forsøgt at få fat på WiseHome via e-mail og igennem min boligforening, så jeg kunne danne mig et overblik over vores månedlige elforbrug. Den slags information er nemlig ikke er tilgængeligt der hvor jeg bor, og derfor skal jeg selv holde øje med mit forbrug på elmåleren, eller vente til at jeg får min forbrugsopgørelse. Både jeg og kontordamen inde fra boligforeningen har forsøgt at få fat i WiseHome op til flere gange, men det er som om deres support er ikke eksisterende
Jeg har haft en meget dårlig oplevelse i forbindelse med mit årsregnskab på varme hos Wise Home.
Problemet var, at jeg ikke havde mulighed for at være hjemme, da teknikeren fra Wise Home skulle komme første gang for at aflæse mit varmtvandsforbrug.
Jeg ringede da til Wise Homes forbrugsregnskabsafdeling, og fik at vide, at teknikeren ville komme forbi igen.
Han har så siden ikke været her, og nu har jeg fået et regnskab over mit forbrug.
På regnskabet fremgår det ikke, at der skulle være lavet et skøn..
Jeg kontaktede forbrugsregnskabsafdelingen igen, for at få at vide, at teknikeren skulle komme to gange.
Da regnskabskonsulenten fik at vide, at jeg havde fået regnskabet, benægtede han pludselig at skulle have sagt, at teknikeren ville komme to gange ??
Jeg diskuterede med ham i et stykke tid, og han benægtede stadig, og mente at vi måtte have snakket forbi hindanden..
Han siger så pludselig, at han egentlig ikke har noget med dette at gøre.. Jeg spørger så, om han så ikke kunne stille mig videre til een, der vidste noget mere en ham..
..og det kunne han ikke.
Han ville ikke give mig sit navn, og ville heller ikke tage ansvar for, hvad jeg havde fået at vide af hans kollega, der også fortalte mig, at teknikeren ville komme igen.
Den 8. april sendte jeg dem en klage på deres hjemmesides mail. Denne har de ikke svaret på endnu...
Jeg synes det er lidt foruroligende, at Wise Home har en forbrugsregnskabskonsulent(er), der misinformerer og ikke ønsker at følge op på de spørgsmål, man gerne vil have svar på.
..samt ikke ønsker at tage ansvar, for at afhjælpe kunden.