WISP.PL - Sieci Bezprzewodowe Reviews

4. Electronics Wholesaler
  5. Internet Provider
  6. Internet Service Provider

Written by the company

W www.wisp.pl zajmujemy się sprzedażą urządzeń, anten oraz osprzętu do sieci bezprzewodowych. Działamy w sektorach B2B i B2C. Wśród naszych klientów są zarówno firmy budujące sieci radiowe jak i klienci detaliczni. Nasi stali odbiorcy mogą liczyć na rabaty, bezpłatny transport, odroczone płatności i oferty specjalne. Klientom oferujemy także pomoc w doborze sprzętu. A do wszystkich zakupionych produktów w naszym sklepie internetowym www.wisp.pl oferujemy pełne, darmowe wsparcie techniczne. W sklepie wisp.pl posiadamy urządzenia sieciowe takich producentów jak: MikroTik, Ubiquiti, TP-Link, D-Link, Tenda, Mercusys, Teltonika, Netis, TotoLink, Wisnetworks i innych. W naszej ofercie znajdują się: Access Pointy Akcesoria Akcesoria GSM/LTE Anteny Inteligentny dom Karty sieciowe Media konwertery Monitoring Okablowanie Platformy WLAN Radiolinie Routery Routery ADSL Światłowody Switche Szafy rack 10/19 cali Telewizja cyfrowa DVB-T VoIP Zasilanie Złącza Zamówienia hurtowe, firmy ISP, stali odbiorcy: tel. 32 721 86 72 tel. 504 99 22 11 fax. 32 721 87 96 Zamówienia detaliczne: tel. 32 721 86 73 e-mail: sklep@wisp.pl gg: 532942 Zamówienia złożone i potwierdzone do godz. 15-tej są realizowane w tym samym dniu. Centrala / Magazyn główny: ul. Dębowa 2A, 44-237 Bełk Oddział w Opolu: ul. Oleska 117, 45-231 Opole

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Problem z wysyłką

Towar i ceny są OK, ale z wysyłką był problem. Sklep podaje że jak się zapłaci do 15:00 to wysyłka nastąpi po 15:00 tego samego dnia. W moim wypadku wpłata blikiem nastąpiła we wtorek a wysyłka powinna nastąpić w środę. Towar wysłano dopiero w piątek po południu. Zam. 123484. Niestety pracownik Państwa nie kontaktował się ze mną 19.06.2024. Dopiero 20.06.2024 po moim e-mailu około godziny 20:00 państwa pracownik obiecał że przesyłka dotrze na sobotę, która nie z Państwa winy dotarła do paczkomatu dopiero w poniedziałek 24.06.2024 około godziny 20:00. Ponieważ kontakt ze sklepem jest bardzo dobry a mój przypadek uznałem za „wypadek przy pracy” zmieniłem opinie na 5 gwiazdek i polecam zakupy w tym sklepie.

June 18, 2024
Unprompted review
WISP.PL - Sieci Bezprzewodowe logo

Reply from WISP.PL - Sieci Bezprzewodowe

Witaj Grzegorzu. Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Być może zamówiony towar wyprzedał się poprzez inny kanał sprzedaży lub dostawa się opóźniła. Czasem to się zdarza. Mam nadzieję, że nasz pracownik poinformował Cię o tym fakcie i uprzedził co do terminu wysyłki. Niestety nie wiemy o które zamówienie chodzi. Napisz proszę nr zamówienia, byśmy mogli wyjaśnić sprawę.

Jeszcze raz bardzo przepraszamy za nieudogodnienia.

W ramach zadośćuczynienia, chcielibyśmy przyznać Ci rabat na kolejne zamówienie w naszym sklepie. Proszę skontaktuj się z nami przez tel. lub mailowo.

EDIT:
Zamówienie wpłynęło 18.06 po godzinach pracy. Nasz pracownik skontaktował się z Panem 19.09 i uprzedził o braku części zamówienia. Poinformował, że dostawa dotrze do nas 21.06 i tego samego dnia zamówienie zostało wysłane od nas. Zgodził się Pan na wysyłkę w tym terminie. Do odbioru było w paczkomacie 24.06. Odebrane zostało dopiero 25.06.
Zatem zamówienie zostało wysłane 3 dni później, w piątek, o czym od razu poinformowaliśmy i na co otrzymaliśmy zgodę od Pana. Przesyłka została dostarczona w poniedziałek, a odebrana we wtorek. Zamówienie zostało wysłane do Paczkomatu w piątek z opcją "Paczka w weekend". Nie mamy wpływu na termin dostarczania zamówienia przez przewoźnika. Zgłosimy reklamację do Inpostu, gdyż paczka powinna była zostać dostarczona w weekend, zgodnie z wybraną formą wysyłki.

Jest nam bardzo przykro, że pomimo uzgodnień i akceptacji opóźnienia wysyłki o 3 dni, otrzymaliśmy taką ocenę. Będziemy wdzięczni za jej zmianę.

Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look