4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Kan helt klar anbefale at leje…

Kan helt klar anbefale at leje autocamper hos Wohnmobile Harrislee. Min kæreste og jeg har lejet en af deres campere i 1 måned hvilket var mega fedt, ingen problemer, hvis der opstod noget kunne vi ringe til dem med det samme, hvilket var mega betryggende.

September 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ufuldstændigt produkt og høj økonomisk eksponering

Vi hentede en autocamper d 11 Okt 2024 og havde - efter virkelig gode erfaringer året før med privatlejet autocamper i DK - store forventninger til turen til NL. Ved gennemgangen/introduktionen blev vi opmærksomme på, at vognen var uden noget som helst køkkenudstyr, kaffemaskine osv.. Man kan dog leje diverse bestik, gryder m.v. af den absolut ringeste "børnelegetøjsstandard" for nogle hundrede kroner. Vognen var ikke udstyret med moderne stikdåser til opladning af mobiler osv, så vi måtte købe konverterede/ledninger for nogle yderligere hundrede kroner. Nå, men så afsted....sneglefart i lang kø af andre biler mod Hamburg. Da vi holdt i køerne, blev vi af flere andre bilister gjort opmærksomme på, at lygterne på bilen blændede/var fejlindstillede (det var også vores opfattelse). Så vi valgte derefter at køre med parkeringslys. 40 km og 3 timer senere holdt vi på en rasteplads lidt syd for Flensborg, hvor vi besluttede at blive for natten. Det var en kold nat, og vi ville gerne have gang i gasfyret. Men det lykkedes os ikke at få det til at virke. Her ville det have været rart med en skriflig vejledning i bilen. Så det blev en kold nat i bilen. Tålmodigheden var desværre opbrugt om morgenen, og beslutningen blev at køre tilbage med bilen, som blev afleveret lørdag formiddag. Man kan altid diskutere, om det er en voksen beslutning at bruge 11,000 i lavsæsonen for en uge + det løse på at køre 2 x 40 km i en autocamper. Vi har selvfølgelig gjort opmærksom på det, vi oplever som fejl og mangler (fejlstillet lys; gasfyr vi ikke kunne få til at virke; manglende ladekapacitet i stikkene; at man selv skal sørge for alt, der ikke er nagelfast i bilen). Vi har fået depositum'et refunderet. Der bliver ikke en "anden gang" hos Wohnmobile, men vi kan opfordre til, at man også inden indgåelse af samarbejde, nærlæser forsikringsbetingelserne. Der er omfattende ansvarsfraskrivelser, så som bruger skal man være opmærksom på, at der ved leje her er risko for en stor regning ved skade.

October 11, 2024
Rated 3 out of 5 stars

Autocamper erfaringer

Lejede en autocamper til en måneds ferie i august. Fik stillet i udsigt at det var en ny autocamper, men pga. forsinkelser på biler, fik vi en ældre model ved overdragelse. Gennemgang af autocamper var hektisk pga. forsinkelser og da vi var ret uerfarne og nye i autocamperferie, så vi så gennem fingre med de fejl og mangler der var, da vi jo gerne ville afsted og stod med oppakning og 2 børn.
Afsted på ferien oplevede vi at det stod noget værre til end vi regnede med. Advarselslys omkring bremser begyndte at lyse, Rullegardinet ved spiseplads kunne ikke rulles ned/op, brusehoved på toilet var utæt, så pumpen kørte hele tiden, medmindre man slukkede på hoved-kontakt hver gang man havde brugt vand.
Der manglede advarselstrekant og veste, så det købte vi undervejs.
Topvinduet i alkoven forsvandt under vores første tur. På billedet ved overdragelse, kunne man se at det var på klem. Da vi som sagt var nye og det hele gik hektisk under overdragelse, vidste vi ikke at det var åbent, så det lærte vi på den hårde måde og måtte erstatte.
Derudover havde vi anmærket at rengøring ikke var god nok- hår flere steder.
Vi er normalt ikke særlig sarte, men når man betaler en høj pris for en ny autocamper, så kunne man godt forvente bedre- om ikke andet et afslag i prisen. Vi var hos mekaniker undervejs og fik kigget på bremselys indikator- man kunne godt køre med det.
Det trækker op, at firmaet er lydhøre, servicemindede og de er til at få fat i. Rengøring blev dækket og vi betalte ikke for veste og advarselstrekant.
Erfaringer rigere, vil vi anbefale nye, at tjekke udlejnings-autocampere meget grundigt igennem og helst dagen inden afrejse, så man ikke er presset med børn og tid, hvis der er fejl og mangler. Til sidst skal nævnes, at vi-udover de tekniske udfordringer havde en helt fantastisk tur. Det er trods alt det vigtigste.

August 4, 2023

OUTSTANDING oplevelse

OUTSTANDING oplevelse. Vi er netop vendt hjem fra en ferie i en autocamper lejet hos Wohnmobile. Under HELE forløbet har medarbejderne været SUPER gode og behjælpelige med dumme spørgsmål. Som andre har beskrevet et det nye biler og alt fungerede 100%.
Når vi skal leje igen - så bliver det hos dem.
Mange hilsner Anni & Niels

July 24, 2023

Vi havde leje autocamper i 14 dage

Vi havde leje autocamper i 14 dage. Første men ikke sidste gang med autocamper ferie. Vi kørte 3300 km, næste gang skal vi køre mindre. Lækker ny vogn, kun kørt 7000km. De har normal kun autocamper 2år. Vejledning mm. På dansk😀 og ellers super service.

July 28, 2023
Rated 1 out of 5 stars

3 måneder uden at kunne bruge vores…

3 måneder uden at kunne bruge vores autocamper!!! Og ingen udsigt til en løsning.

13. februar 2023 retter jeg henvendelse til Wohnmobile Harrislee by Camp Leasing GMBH, da vores eneste nøgle til bodelen på vores Carado autocamper, der er købt hos dem, er knækket. Jeg fremsender den kode som jeg tror står på nøglen samt et billede. Jeg går ud fra at de har et system, så de kan dobbelttjekke. Men de bestiller en nøgle. Jeg forsøger flere gange at få en forventet leveringsdato. Efter en måned modtager jeg nøgler som ikke passer. Jeg havde ikke tydet tallene på nøglen korrekt og der er åbentbart ikke noget system der kan oplyse hvilke nøgler der høre til hvilke vogne. Men fair nok.

19. marts beder jeg om at de bestiller de korrekte nøgler. Modtager ingen svar, og spørger igen, og den 23. marts bekræfter de, at de vil bestille dem.
3. april spørger jeg om en status på hvornår jeg kan forvente at modtage dem. Ingen svar.
13. april spørger jeg igen, ingen svar.
19. april spørger jeg igen. Og får et svar tilbage om at jeg ikke behøver at spørger hveranden dag, og de lægger skylden over på Carado / Hymer.
9. maj spørger jeg igen, uden svar.

Vi har ikke kunnet bruge vores camper i 3 måneder og er ved at være desperate. Og absolut ingen hjælp eller forståelse at hente hos Wohnmobile Harrislee by Camp Leasing GMBH. Vi frygter at vores sommerferie går i vasken.
Vi har faktisk været så desperate, at vi har haft en låsesmed til at forsøge at låse op til gas, toilet og bagagerum. Uden held.

Så jeg absolut ikke anbefale Wohnmobile Harrislee by Camp Leasing GMBH, for der er absolut ingen kundeservice efter handlen er gennemført.

May 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde lejet en autocamper

Vi havde lejet en autocamper, og blev pgra af sygdom i den nærmeste famile, desværre nødt til at afbestille 3 uger før afrejse.
Hajo gav os super hurtig svar og rigtig god og forstående behandling.
Fantastik service.
Vi kan kun anbefale at leje en camper hos Wohnmobile Harrislee.

May 4, 2023

Super god service

Super god service, kæmpe god instruktion, tillidsskabende, tryghed hele vejen igennem. Ingen bøvl med depositum. Vi kommer tilbage🇩🇰og iøvrigt snakker de dansk......

July 1, 2022
Rated 4 out of 5 stars

Udlejning af autocamper

Meget fin service fra personale. Fint forløb med kontrakt, vedledning og udlejning. Camper kunne med fordel være mere brugervenlig i forhold til indstigning og indvendig comfort i det hele taget.

June 2, 2022

Alt for dyre

Alt for dyre

Vi fik et tilbud på udskiftning af en tagluge i vor autocamper.
Jeg var ikke i tvivl om det bud jeg fik på 30ø0-400 euro var et Max tilbud. Opgavel ville max tage 2 timer.
De gik i gang kl 8:35 og var færdige kl 9:38 .... da var bilen kørt ud i gården.
Arbejdet var OK , men at tage for 2 1/2, syntes er direkte frækt
Havde de taget for 1 1/2 da de var to mand på i Ca 10 minutter, havde det været ok. Der var også tid til at holde 10-12 minutter ryge/kaffepause i tiden
Jeg oplyste firmaet jeg syntes det var alt for dyrt ..... det var de lige glade med. Så jeg betalte den fulde regning.
Det vil klæde firmaet at de gav mig en kreditnota på 100 euro

Jeg vil selvfølgelig fortælle alle mine autocampere venner om min dårlige oplevelse og tror på der ikke skal blive ret mange væk før det vil være meget billigere at fakturere folk for den tid de reel bruger, i stedet for at overfakturere

Så send mig en kreditnota på 100 euro og få en mere tilfreds kunde

Mvh Svend Aage Nielsen