See what reviewers are saying
Company details
No history of asking for reviews
Helt insane restauration
Helt insane restauration, der ikke kan tåle påtale om, at kvaliteten af den mad, jeg plejer at få, ikke er som den plejer at være. Jeg bestiller normalt samme ret (som jeg er ovenud tilfreds med), men deres weekendkok, er elendig til at lave den. Jeg vil gøre opmærksom på, at jeg kun ringer og klager over min mad, når kvaliteten ikke er som den plejer at være, og hér taler vi måske 1 ud af 10 gange.
Retten var fyldt med icebergsalat, det står ikke i beskrivelsen af retten på Wolts hjemmeside. Hertil gjorde jeg opmærksom på, at der kun var tomater i den ene salat, men ikke den anden. Weekendkokkens forklaring var, at hun lavede retten i samme gryde - dét er jo ikke mít problem!?! Jeg er en god kunde, der har brugt mange penge på mad hos dem - selvfølgelig skal de kunne tåle at få påtalelser, når kvaliteten ikke er som den plejer at være. Kokken nærmest råbte af mig, og gjorde mig opmærksom på, at hun blev angst, når hun skulle lave mad til mig whaat. Det er hendes arbejde at lave thairetter, hun burde være glad for den meget konstruktive kritik, jeg giver. Jeg gjorde hende opmærksom på, at hun skulle opsøge en psykiater.
Den ekstra ret som blev bragt ud, den kommer jeg selvsagt ikke til at spise.
Det fremgår jo helt tydeligt af alle anmeldelser herinde, at det er et gennemgående problem ved kritik af deres mad. De skal jo ikke drive virksomhed, når de ikke kan se skoven for bare træer. Deres synsfelt er heller ikke så stort som mit eget, bevares.
To-go boks var i stykker
De gav mig min mad i en to-go bols, som var gået i stykker. Hele min taske, siden af mine bukser, alle mine ting (højtaler, lader) er DRUKNET i olie fra maden. Ekstrem dårlig stil. Tak for at ødelægge alle mine ting og min taske.
Kvaliteten meget langt fra prisen
Jeg ved ikke hvad der er sket med Wokkabox, men kvaliteten lever nu på ingen måde op til prisen og der er absolut ingen service at hente. Vi har til aften brugt over 400kr. på mad fra dem og den ene ret manglede helt en af hovedingredienserne (de var løbet tør og informerede os ikke) og en anden ret smagte overhovedet ikke som den skulle og var oveni alt alt for stærk. Wokkabox mener så det er helt okay at sælge os en ret med en tydelig mangel og tage fuld pris for den. Den eneste kompensation de vil give er at vi kan få extra af det der manglede næste gang vi bestiller, men der bliver helt sikkert ikke nogen næste gang🥴👎
MADFORGIFTNING
MADFORGIFTNING
Vi har igår bestilt mad fra dem, og nu ligger vi med madforgiftning. Opkast og diarre!!! Dette er ikke første gang det sker…
Hold jer væk
Bestilte Pad Krapow
Bestilte Pad Krapow, som skulle være en stærk ret. Chili, hvidløg, basilikum, soja, det var ikke til, at smage. Smagte ikke rigtigt af noget, kedeligt.
Ikke appetitlig
Smagsløs mad fra wokkabox. Nudlerne lignede billigt pasta og kylling lignede bare at dey var kogt. Kom i nogle virkelige grimme madpakker og så slet ikke appetitlige ud! Alt i alt lignede det pasta og noget kylling i noget vand med lidt olie. 1 og sidste gang jeg bestiller fra wokkabox.
Ingen smag
De har tidligere lavet god mad, men i går fik vi stegte nudler, der ikke var stegt men klumpede sammen i en stor klump og kyllingen var kogt og tør... Ingen smag i retten overhovedet - lige til skraldespanden!
Jeg har bestilt fra Wokkabox siden de…
Jeg har bestilt fra Wokkabox siden de åbnede for flere år tilbage og jeg har altid været meget tilfreds. Det er lækkert med noget take away der ikke er så fedtet og junkfood-agtigt.
Dyr i min mad og kun en enkel reje i…
Dyr i min mad og kun en enkel reje i den ene ret som jeg bestilte, der efter utrolig dårlig service fra stedet, kommer aldrig igen.
Nudleret og Fresh Spring Rolls som er…
Nudleret og Fresh Spring Rolls som er alt andet end friskt! Nudleretten inkluderer frosne grøntsager og klumper sammen i en sten, derudover er kyllingen tør og den eneste sauce der er på er lidt soja sauce. Det smager bedre at købe en færdigret i Netto og sætte den i mikroøvnen. Vi prøvede at ringe og fortælle det til stedet da vi modtog maden med Foodora men de kunne ikke gøre noget som helst for os. Vil aldrig anbefale det her sted til nogen. Dårlig mad og dårlig service.
Jeg elsker wokkabox og bestiller altid…
Jeg elsker wokkabox og bestiller altid derfra. Deres service er altid top og deres mad smager himmelsk.
Wokkabox har god lækker mad
Wokkabox har god lækker mad, jeg kan varmt anbefale deres nr 25 noget af det bedste jeg har smagt længe + deres forårsruller er super lækre
Dyr mad, inkompetent levering og dårlig service
Kureren kunne ikke finde ud af at operere en simpel dørtelefon.
Sovsen var spildt ud over det hele.
Ingen respons når man skriver til dem på messenger.
Dyr mad når man Maks får 4 - 5 stykker tofu, resten er ris, 20 gram grøntsager og som sagt, sovs ud over det hele.
130kr for en hovedret som max har…
130kr for en hovedret som max har indholdt 75g kylling, det er sguda at skide på sine kunder.
Virkelig kedelig
Virkelig kedelig, smagsløs, koldt og alt for dyrt mad. Øv!
Lækker mad og god service
Vi bestilte i går fra wokkabox, maden var lækker, men de havde glemt rejechipsene til menuen. Efter at vi ringede og informerede om manglen tilbød de dog at komme og levere dem, med en ekstra 'gave' i form af kyllinge nuggets.
Desuden skete leveringen også forholdsvist hurtigt. Det eneste men, er deres høje leveringsgebyr på 45 kr, som angiveligt bliver endnu højere hvis man bor længere end 5 km væk.
Men alt i alt en god middag og god service, tak for mad.
Jeg spildte 600kr på skuffende take…
Jeg spildte 600kr på skuffende take away mad fra wokkabox. Maden smagte forfærdeligt, og slet ikke som thai.
Tørt og koldt mad
Tørt og koldt mad. Underkogte grøntsager og retten var helt uden smag. Sidste gang jeg bestiller, føj.
Som oftest godt
Som oftest godt. Dog kommer de ALDRIG til tiden, når man har bestilt levering. 30-40 minutter forsinket hver gang, så bestil det til en halv time før, at du reelt skal spise...
Frygtelig mad
Frygtelig mad, helt uden smag. Har aldrig prøvet noget så kedeligt. De fortjener ikke den ene stjerne, som jeg er tvunget til at give for at kunne skrive denne bedømmelse