1. News Service

Information provided by various external sources

Velkommen til Woman - Danmarks største kvindemagasin. Her finder du alt om mode, kærlighed, kendte, livsstil, veninder, makeup, test, horoskoper, sex og mænd, konkurrencer og meget mere. Vi har også Danmarks mest levende debat, hvor du kan få svar på ALT!

1.9

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Jeg købte to blade i lufthavnen på vej…

Jeg købte to blade i lufthavnen på vej til gaten. Sparede 114kr, stod der. Havde desværre ikke mine briller på, så jeg kunne se, at Woman var næsten et år gammelt og Bolig var et halvt år gammelt. Det skal siges, at jeg har fået et pænt svar på min klage og et nyt blad tilsendes, men vær opmærksom. De synes selv, det er et godt tilbud. 😠

March 2, 2018

DE LYVER OM AFMELDING!!

Jeg hoppede i med begge ben, og sagde jeg tak til 6 mdr. gratis blade - derefter ville DE afmelde mig automatisk. Jeg blev hverken afmeldt og bladene forsatte med at komme. Jeg ringede og klagede, men kunne ingenting gøre, andet end at betale regningen. Hun lovede mig, at hun afmeldte mig med det samme. Nå får jeg IGEN blade ( 6 mdr. siden jeg blev afmeldt). Det viser sig, at jeg ikke er blevet afmeldt og har nu selv måtte afmeldt. Jeg venter på, at jeg får et girokort ind af døren, men jeg vil ikke betale, da jeg føler mig snydt. Det er ikke til at komme ud af, SÅ ALDRIG SIG JA!!

December 1, 2015

Snydt

Jeg har nu to gange fået tilbudt et abonnement hos Woman, begge gange har jeg hverken modtaget velkomst pakke, blade eller email. Yderst dårlig service! Vil aldrig anbefalde at blive abonnement hos Woman til nogle i min omgangskreds.

April 3, 2015

Snydt

Jeg har hverken modtaget blade, introgave, mail med abonnementsnummer eller noget som helst. Pengene dem ville de dog gerne have så de er trukket!

October 27, 2014

Dårlig levering

Under halvdelen af bladene er kommet til tiden og et der ikke kom så det kunne jeg få lov til at vente et par uger på at få det. Det var også tæt på at jeg ikke fik et blad som erstatning da kundeservice ihærdigt prøvede at få mig til at vente en uge mere. Et af bladene kom desuden til min søsters adresse og hun var flyttet hjemmefra måneder før jeg fik abonnementet.

Fra nu af køber jeg de blade der virker interessante da women.dk alligevel poster en del fra bladene alligevel.

June 1, 2014

SJUSKET VIRKSOMHED

Ingen service når man ringer til kundeservice.
Ubehøvlet personale.
Telefonsælgere der lyver/fordrejer sandheden.
Manglende tilsending af girokort.
Når der endelig modtages girokort er det selvfølgelig med rykkergebyr.
Desuden mangler den gave der blev lovet da jeg modtog tilbuddet. (Som var over telefonen, så intet kan dokumenteres; smart af dem)
Så mit råd: NEJ KØB IKKE WOMAN GENNEM TELEFONSÆLGERE ELLER ONLINE

March 12, 2014

føler mig snydt!

Blev fanget af en af de der telefonsælgere. Hun lød så utrolig glad og sød og fik mig overbevist om at hun havde et fantastisk tilbud til mig; et woman abonnement med 5 blade, 2 mascaraer fra lancome og et armbånd fra pilgrim for den nette sum af 179 kr! Jeg synes det lød skidegodt og billigt og sagde ja tak, selvom jeg egentlig overhovedet ikke havde råd til det, men fik dog overbevidst min samvittighed om at jeg jo alligevel skulle bruge en ny mascara så jeg kunne ligeså godt bruge pengene her og få både blade og mascara! Tiden gik, mens jeg skrabede bunden på min gamle mascara og fyldte vand i, som min mor har lært mig for at få mere ud af den. Jeg nægtede at købe en ny, for nu måtten pakken altså snart komme. Og endelig, over en måned efter jeg havde betalt girokortet, kom dagen hvor min postkasse dækkede over mere end århus onsdag og et brev fra banken. Endelig fik jeg min pakke. Men blev slemt skuffet da jeg så dens indhold. 2 bittesmå mascaraer (2ml) og ingen armbånd. Damen i telefonen havde ikke nævnt noget om at det var vareprøver de ville sende mig og gik da virkelig ud fra at det var normal størrelse jeg ville få når hun ikke havde sagt andet. Øv man føler sig snydt og lidt dum!:-( armbåndet kom et par dage senere. .en tynd sort syntetisk snor men en sølvblomst på. Ser ret billig ud. Ringede til dem og fortalte om det, men "de kunne jo ikke vide hvad deres telefonsælgere sagde" ja, så ved man det..det gør man så ikke igen. Ikke mere woman til mig!

October 29, 2013

Snyd og bedrag

Jeg bliver ofte ringet op af medarbejdere hos Woman/Benjamin for at lokke mig til at abonnere på bladet, da jeg for +10 år siden abonnerede på det sidst.
For to måneder siden havde de så et velkomsttilbud på et Pilgrim armbånd og 2 mascara som velkomstpakke med en værdi på 700kr, får jeg oplyst. Jeg beslutter at prøve bladet igen, da det virker som et godt tilbud.
Jeg modtager to blade og får så min velkomstpakke i dag. Der ligger så to gnallede prøve-mascara, som ikke engang er pakket ind og intet armbånd. Spild af 179kr, for bladene er også noget værre juks! Det er falsk reklame og man føler sig virkelig snydt og taget ved næsen.
Fra nu af er svaret NEJ !!!!!!!!

October 23, 2013

Føler sig snydt.

I august blev jeg ringet op af en dame fra Woman. Jeg havde været inde og besvare et spørgeskema og de havde så valgt at bruge mit spørgeskema. Derfor ville jeg få et godt tilbud. 5 blade af Woman samt et Pilgrims armbånd og to hypnotic mascaras fra Lancöme for 179 kr. Jeg får et første blad og får et girokort på hele abonnementet. Gaven kommer efter betalingen er kommet igennem, med det næste blad. Nu har jeg så modtaget gaven og det næste blad. Øv, hvor blev jeg skuffet. Armbåndet er et lille tyndt et, som jeg allerede før har fået med i et tidligere blad. Det gik i stykker efter 3 dage. Mascarerne er to rejseudgaver. Hvis jeg var blevet fortalt, at det var et lille armbånd og to rejseudgaver af makeup, ville det være noget helt andet. Når man får at vide at det skulle være en mascara, forventer jeg det er alm. str. Øv, øv og atter øv.. Tror det er sidste gang jeg har købt Woman.

October 23, 2013
Rated 2 out of 5 stars

Modtog hverken velkomstpakke eller mine sidste to blade..

Havde fået et abonnement med en velkomstpakke og fire blade. Jeg modtog aldrig velkomstpakken inden for de 3-5 uger, det tager at modtage den, så måtte rykke for den af to omgange før den blev sendt afsted - nu er det flere måneder siden jeg skulle have modtaget velkomstpakken, men den er stadig ikke ankommet..

Derudover har jeg også skulle rykke for de sidste to blade, der heller ikke kom indenfor tidsgrænsen, og jeg skal nu derfor vente yderligere 2-3 uger på at få hver blad. Det er simpelthen for dårligt.

Bladets indhold trækker karakteren op på to, men ellers skulle de ikke have nogle stjerner. Synd, for det er ellers et fantastisk blad.

August 30, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Hjemmeside med meget godt indhold

Jeg ser ikke så negativt på Woman.dk som andre gør, men nu har jeg godt nok heller ikke abonneret på deres magasin endnu.
For jeg synes at hjemmesiden i sig selv, er rigtig spændende hver gang jeg kommer forbi og med meget godt indhold. Så den fortjener da et besøg, hvis man går op i mode.

February 25, 2013

Armbånd med bladet

Fik bladet med posten, i det sidste blad jeg fik var der et armbånd med, hvis man vel og mærke købte bladet i en butik, men eftersom jeg var abonnent på bladet, fik jeg det jo med posten, man kunne så sende én mail til Woman og få armbåndet med næste blad, men da det var mit sidste blad, kunne det ikke lade sig gøre for mig, det synes jeg er dårlig stil.. Så jeg har aldrig fået det armbånd:( Så ikke mere Woman til mig. Har haft skrevet til dem, men er intet at gøre.. Fordi det var mit sidste blad..

July 14, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Sådan lidt middelmådigt

Jeg synes deres hjemmeside er langsom og har et intetsigende layout. Jeg synes bladet er godt, men der mangler lidt kød på. Jeg synes de modeller de vælger er prototyper, også når de prøver at vælge nogen med specielle kroppe. Det er lidt kedeligt. Deres service er jeg heller ikke begejstret for, for de lytter ikke sådan rigtig til hvad man siger altid.

June 8, 2012

Take a closer look