WorldTrade Reviews 68

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

We hebben een onderbak besteld voor het konijnenhok, Nadat we de eerste nooit ontvangen hebben, hebben we maanden later maar een nieuwe besteld en betaald, dus 2 x betaald 1 ontvangen. Bak is go... See more

Rated 1 out of 5 stars

NIET BETROUWBAAR World markt Artikel staat al langere tijd in back order, wil deze annuleren en geld terug. Krijg geen contact, niet via watt app, telefoon of mail. Geen reactie is ook... See more

Rated 4 out of 5 stars

De onderdelen voor mijn ferplast grand lodge konijnen hok waren er te koop dat is heel goed, want weinig winkels verkopen dat meer. Alleen toen we al onderweg waren (1,5 uur rijden heen en anderhalf u... See more

Company details

1. Wholesaler

Written by the company

curadle.eu is een webshop, wij hebben geen fysiek winkel. Wij bieden een groot assortiment waar u altijd was leuks kan vinden.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Slechte klantenservice

We hebben een onderbak besteld voor het konijnenhok,
Bak is goed
Klantenservice is waardeloos, hebben 1 keer gereageerd daarna nooit weer, wouden ook geen compromis horen of voor ons regelen.
Het is dat dit de enige site is waar losse onderdelen te krijgen zijn anders was t nooit weer voor ons.

April 4, 2026

Een hondenriem besteld onlangs

Een hondenriem besteld onlangs. Na een week nog helemaal geen reactie. Gebeld en contact gehad. Ze zouden het “vandaag” in orde maken. Tot op heden niets vernomen, telefoon wordt niet meer aangenomen, geen reactie meer op de mail en ook niet op de chat! Waardeloos bedrijf!!!

January 21, 2026

NIET BETROUWBAAR

NIET BETROUWBAAR

World markt
Artikel staat al langere tijd in back order, wil deze annuleren en geld terug.
Krijg geen contact, niet via
watt app, telefoon of mail.
Geen reactie is ook een reactie.
Voor mij duidelijk een bedrijf dat geen verantwoordelijkheid neemt.
Heb melding gemaakt bij fraudedesk en ga kijken wat nog meer mogelijk is
Nu melding gemaakt bij ACM Consuwijzer
Hopelijk gaan er meer mensen meldingen aangeven over dit bedrijf

December 1, 2025

Oplichters

1 ster is eigenlijk nog te veel. Heb hier wat besteld en ze hebben mijn bestelling als eerst veel te laat opgestuurd. Alsof dat nog niet genoeg was hebben ze ook nog het verkeerde opgestuurd. Na dit alles gemeld te hebben en retour gestuurd te hebben heb ik nooit niks meer van hun mogen vernemen. Zelfs geen geld retour. Mensen bestel hier niks tenzij je opgelicht wil worden. Ze reageren ook niet meer op emails. Aangifte word ook nog gedaan.

September 2, 2025

Goede ervaring

Nadat de bezorging van de bestelling naar mijn idee te lang duurde, heb ik een mail gestuurd.
Er werd snel op gereageerd.
De onderbak die wij besteld hadden, bleek nog niet geleverd door de leverancier.
Daarom hebben we een bak gekregen die zij zelf nog als onderdeel van een kooi hadden staan.
Het produkt een paar dagen later ontvangen.

December 19, 2025

1 ster omdat 0 sterren niet gaat

Update 23 december: het bestelde is , na veel berichten van mijn kant, eindelijk binnengekomen, het heeft ook nog ruim een week bij DHL ergens in een hoek gelegen.
1 ster omdat 0 sterren niet gaat. Hondenmand van Ferplast besteld mrt max 8 dagen levertijd en na 1 maand nog geen levering maar antwoorden op vragen krijg je ook niet. Aantal keer gevraagd en krijg meteen de toezegging dat het nagekeken wordt maar vervolgens hoor je weer niets! Ik zal hier niet weer snel iets bestellen

December 9, 2025

Tevreden

Een bestelling gedaan van vogelschommels Helaas was het pakket door DPD zoek gemaakt.Contact opgenomen met Worldmarkt.In de negatieve reviews lees ik,dat er niet wordt gereageerd.Ik ben tel.en via whatsapp steeds heel vriendelijk te woord gestaan.Het heeft echter wel wat lang geduurd,voor ik vervangende schommels kreeg toegestuurd.Maar het bedrijf is ook een maand gesloten geweest ivm verbouwing.Vandaag heb ik gelukkig vervangende vogelschommels ontvangen👌

November 29, 2025

1 ster omdat NUL sterren niet kan

1 ster omdat NUL sterren niet beschikbaar is.
Tuinvogelvoer besteld op 3-11. Wordt binnen 1-8 dagen verzonden. Niet dus. Dan had ik het allang in huis moeten hebben. Het is nu 21-11.
Telefonisch en via de mail contact opgenomen en dat krijg je te horen. "Het is bij ons weg en door DPD opgehaald, dus wij kunnen niets doen."
Nu heb ik al geen hoge pet op van DPD, maar dat is een ander verhaal.
Op de track & trace krijg je bij DPD te zien : "Is in voorbereiding bij de verstuurder" of te wel DPD heeft het nog niet ontvangen.
Op de website van Worldmart staat "Wordt klaar gemaakt voor verzending" of te wel WIJ hebben het nog niet verstuurd.
En toch blijven beweren "U kunt me geloven of niet, maar het is bij ons weg, wanneer u het weigert bij levering en het komt bij ons terug dan krijgt u uw geld terug" Beetje lastig wanneer DPD het niet krijgt en dus niet aan de deur komt.
Wordmarkt geeft DPD de schuld en wast hun handen in de onschuld!!
Het zal een gevecht worden om mijn geld terug te krijgen.
KOOP HIER DUS NOOIT IETS ! ! !

November 3, 2025
Rated 4 out of 5 stars

Uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen.

Ook ik moest na 9 werkdagen niets ontvangen te hebben, zelf contact leggen over mijn bestelling. Na het lezen van de reviews had ik er een hard hoofd in. Maar het contact wat ik vervolgens via de app kreeg was zeer behulpzaam. Mijn bestelde product was helaas niet meer beschikbaar in het magazijn. Maar ik kreeg vrijblijvend een duurder alternatief aangeboden voor dezelfde prijs. Er werd meermaals overlegd over en gezocht naar opties en dezelfde dag is het product verzonden.
Ik wil daarmee wel hoop geven aan kopers die geen contact krijgen. Het is volgens mij geen onwil, maar vooral een kleinschalig bedrijf waar ze erg hun best doen.

September 25, 2025

Wiel hondenkar

Onze ervaring was super met dit bedrijf. We hadden een wiel besteld voor onze hondenkar en deze paste niet.
Daarna zowel telefonisch en via de app goed contact gehad. Vriendelijk personeel, goed terug te vinden voor hen wat er al gedaan is aan ons probleem.
Ze zijn een aantal weken bezig geweest om te achterhalen welk wiel we nodig hadden met goed resultaat.
Ook het omruilen is soepel verlopen.
Voor ons daarom 5 sterren.

September 18, 2025
Rated 2 out of 5 stars

Wij hebben op 16/8 een bestelling…

Wij hebben op 16/8 een bestelling geplaatst en tot op heden niets ontvangen of verzendbevestiging. Geen reactie op de mail en telefonisch niet bereikbaar.
Niet hier bestellen!!
Update: Inmiddels december nogmaals dreigende e-mail gestuurd en inmiddels geld retour ontvangen.

August 16, 2025

Slecht bedrijf ooit

Slecht bedrijf ooit, ze nemen telefoon niet op! Alleen via whatsapp en het lijkt dat je praat met een niet volwassen persoon! We hebben een bal besteld waarbij tijdens het bestelling duidelijk zwart goud stond en levertijd binnen 2 werkdagen, bal komt pas een week later en was totaal heel andere bal! En we hebben gelijk contact met de verkoper gehad om te retourneren omdat het verkeerd bestelling is..de vreemd is dat de verkoper heeft binnen deze week verandert met let op keuze niet mogelijk, maar op de factuur en op de website staat duidelijk zwart goud bal! Hierbij zijn we op zoek naar getuigen die de zelfde probleem gehad hebben en die ook met ons samen weken om onze rechten te beschermen..
Dus de verkoper manipuleert met zijn woorden jammer genoeg

August 19, 2025

Dreambay hondenmand besteld

Dreambay hondenmand besteld, (goedkoopste aanbieder van het het net). Keurig geleverd na 7 dagen en tussentijds kon ik de status op de site zien.

August 15, 2025

Erg tevreden

Ik was wat nerveus na het lezen van sommige reviews. Dit bleek achteraf helemaal niet nodig. Het pakket werd 1 dag te laat geleverd maar dat was volledig te wijten aan DPD. Het product voldoet aan de verwachtingen, was goed verpakt en goedkoper dan bij andere verkopers. Tevreden met m’n aankoop.

July 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestelling niet geleverd, geen geld terug

Na 3 weken kregen we bericht dat onze bestelde onderbak voor konijnenhok niet geleverd kon worden en hebben we de bestelling geannuleerd. We zouden binnen 8 werkdagen ons geld terug krijgen maar inmiddels zijn we een maand verder en hebben we nog steeds niets terug gekregen. Ook wordt er niet meer gereageerd op email en whatsapp berichten. Dit lijkt gewoon oplichting.

July 12, 2025

Bestel hier niets!!!

3 weken geleden producten besteld, maar niets ontvangen. Reageren nergens op. Zeer slecht! Ga deze week zeker aangifte doen van oplichting!!

June 11, 2025

vogels/zangkooien

had 2 zangkooien besteld,maar 1 afgeleverd,goed mailcontact gehad omdat vervoerder de 2e kooi weer teruggestuurd had,kooi alsnog afgeleverd na contact tussen hun en vervoerder

April 25, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look