Den værste rejse
Den værste rejseoplevelse.
Den værste rejseoplevelse.
Her bliver man ihvertfald ikke taget alvorligt. Fuldstændig respektløst at behandle sine kunder på den her måde.
Jeg valgt at sætte en kopi ind af vores brev til Worldvisitor, som de har valgt at svare meget negligerende på.
Vi talte med mange af vores medrejsende, der var af helt den samme opfattelse som os.
Brev:
Hej
Vi har jo været på denne her ferie til Italien, som vi langt fra var tilfredse med eller faktisk overhovedet ikke var tilfredse med..
Allerførst vil vi gerne sige at vi var på tur med Jer til Tyrkiet i november, hvilken vi var yderst tilfreds med, meget kompetent rejseguide og super hoteller samt maden var rigtig fin og fuldstændig veltilrettelagt tur. Fuldstændig som vi blev lovet inden afrejse, så derfor havde vi fuld tillid til at også næste rejse ville leve op til det vi var lovet fra Jer. Så vi glædede os meget til Rejsen til Italien.
Men denne tur var simpelthen det ringeste vi har været ude i.
I ændrer for det første rejsen til at starte i Milano istedet for Rom, hvilket der intet er i vejen med, hvis ikke det havde været fordi at vi bliver indlogeret på det ringeste hotel som ligger udenfor alt, og maden var det ringeste, og morgenmaden under alt kritik. Der var intet på hotellet vi kunne foretage os.
Vi havde ingen mulighed for at gøre noget som helst fra vi lander ved middagstid og resten af dagen, i 6 timer! Guiden var meget modvillig i alt vi spurgte om, der var intet der kunne lade sig gøre. Der var ikke en by vi kunne gå tur i, ingen butik eller andet. Det lå i et industrikvarter, hvilket er totalt uinteressant når man er på ferie. Vi spurgte guiden om han kunne hjælpe os med taxi eller bus så vi kunne komme ud til en lille by eller noget andet, men han ville ikke hjælpe os, sagde bare vi kunne tage en taxa ud i lufthavnen og finde ud af det derfra!
Og da vi skulle spise aftensmad kører vi en hel time i bus frem og tilbage, så ialt 2 timer i bus for at spise aftensmad, som tilmed var elendig, min mand skulle iøvrigt sluge maden fordi vi skulle tilbage på hotellet og vi nåede ikke at drikke vores vin færdig. Jeg kunne ikke lide maden, hvilket jeg kunne se rigtig mange af de andre heller ikke kunne, men der var ikke mulighed for at vælge noget andet.
Så første dag totalt spildt.
Alle hoteller vi boede på undtagen et, lå fuldstændig øde og langt udenfor by eller andet interessant vi kunne gå tur i.
Et sted boede vi på et hotel der var lukket ned, vi kunne ikke holde varmen på vores værelse, måtte sove med 4 lag tæpper og jeg havde lange bukser og trøje på om natten for at holde varmen, det er bare ikke i orden når man er på ferie.
Morgenmaden var lig nul, køkkenet var lukket ned, så vi fik tørt toastbrød, der var ikke mulighed for at vi kunne riste det. Æggene havde de kogt dagen før, så kolde hårdekogte æg til morgenmad! Jeg spurgte om jeg kunne bede om et spejlæg eller et friskkogt æg, der var ikke kokke tilstede, så der var det der var på bordet. Så på det hotel spiste vi ikke morgenmad.
Jeg endte med forkølelse/ondt i halsen på resten af turen og fik bihulebetændelse efterfølgende, så har været syg i næsten 14 dage efter hjemkomst.
Vi fik tilbud om en tur til Como en dag og en anden dag til en lille by ved Gardasøen, det kostede
5 euro/pers pga parkeringsafgift og en eller anden tax. Hvilket var ok, hvis det reelt havde forholdt sig sådan. Men da vi kommer til parkeringspladsen ved Gardasøen så vi et skilt, hvor der stod at det koster 30 euro at parkere en bus og de havde modtaget 200-250 euro ialt for denne tur, da vi næsten alle var med på turen.
Ved Como parkerede han ikke bussen, men kørte ud af byen og hentede os senere, her var næsten alle også med. Så ca 500 euro på de to ture.
Så vi følte os i den grad så snydt! Det er under alt kritik at behandle sine kunder med så lidt respekt!
De attraktioner vi var ude at se var et udmærket valg, men I skriver i Jeres rejsebeskrivelse at alle entreer og rundvisninger er inkluderet. Vi var ikke inde og se noget som helst andet end en kirke i Pisa, som iøvrigt ikke var særlig interessant og ligepræcis den guide vi havde her, var så forfærdelig, hun talte til os som om vi var en børnhave på tur. Ellers var de andre guider vi havde de andre steder ok.
Men vi var totalt skuffede over, at alle andre steder blev besøg indenfor på de valgte attraktioner fravalgt, i de andre byer.
Min mand havde feks glædet sig enormt meget til at se Sankt Peterskirken, men den var altid lukket om onsdagen,fik vi at vide af guiden, så pga Jeres omlagte tur, var det jo ikke en mulighed, ikke særlig veltænkt, når det er så stor en attraktion. Og når man er i Rom er det nok et af de vigtigste steder man ikke vil gå glip af.
Iøvrigt var vores guide så ringe. Han gad ikke rigtig være behjælpelig med noget af det vi spurgte om og han var meget ukoncentreret. Ofte startede han med at fortælle noget når vi kørte i bussen, stopper midt i noget, for at starte igen en halv time til en time senere. Og ofte var det om det samme emne, det var den mest usammenhængende og forvirrende måde at formidle på, så ofte mistede man simpelthen tråden og koncentrationen omkring det han ville fortælle.
En af de byer vi var ude at se, lå ca en time fra vores hote(som iøvrigt også lå udenfor alt og var vinterlukket,) her valgte min mand og jeg at blive i den by vi var ude at besøge og prøvede at få guiden til at hjælpe os med at finde ud af hvilken bus og hvornår den kørte tilbage til hotellet. Han sagde bare et bynavn til os, så måtte vi selv finde ud af resten. Da vi kom på busstationen fandt vi ud af via en ung fyr at det var et helt forkert bynavn vores guide havde givet os, og vi var så heldige at vi lige akkurat nåede den sidste bus kl 19, der kørte den vej, ellers var det med taxi til omkring 100Euro.
Så alt i alt en elendig ferie.
En ferie, der overhovedet ikke levede op til det I har lovet eller til de forventninger I har skabt hos os, og er derfor ikke de penge værd den kostede.
Mvh John og Jette Breumlund

Reply from Worldvisitor