wowo.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, wall stickers pakket meget pænt ind, kunne nærmest fornemme hvor godt der er blevet passet på dem. Der fulgte sågar en lille gave med. Alt i alt en god oplevelse og kan klart anbefale... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg skulle bruge wallstickers af nogle dyr, som de ikke havde på hjemmesiden. Jeg skrev derfor til wowo.dk, og straks kom der svar tilbage, og kl 8 næste morgen var der 3 forskellige udkast i min... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tjekkede nettet for wallstickers og forsøgte så at bestille hos wowo,der er ikke meget at sige end: god kvalitet hurtig levering rigtig god indpakning

1. Interior Designer

Information provided by various external sources

Danske wallstickers

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rigtig god oplevelse.

Hurtig levering, wall stickers pakket meget pænt ind, kunne nærmest fornemme hvor godt der er blevet passet på dem. Der fulgte sågar en lille gave med. Alt i alt en god oplevelse og kan klart anbefales herfra 😊.

October 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, god service og fint resultat

Bestilte i '14 en "postkasse familie" her i '16 skulle vi bruge en ekstra pga familieforøgelse og jeg skrev for hjælp og fik et hurtigt svar inkl et link til direkte bestilling. Under bestillingen stod der at der var forlænget leveringstid pga ferie og jeg fik derfor automatisk 10% rabat - dagen efter fik jeg en mail om at de var afsendt og modtog allerede min nye bestilling 2 dage efter ordren var afgivet 👍🏼fantastisk service!

July 19, 2016

Topkarakter!

Er yderst tilfreds med min bestilling hos wowo.dk. Super service, hurtig levering og et produkt i topkvalitet!

January 19, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig, personlig og god service

Jeg havde misforstået tekst og billede på hjemmesiden ved bestilling af min wallsticker, og modtog derfor et andet produkt end det jeg havde forventet. Da jeg gjorde opmærksom på misforståelsen, fik jeg straks svar på min mail - og et tilbud om at få tilsendt det produkt jeg ønskede gratis. Meget god kundepleje, og meget god service.

December 3, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Perfekt produkt og super service

Nem og overskuelig hjemmeside, hvor det sagtens kunne lade sig gøre at bestille på telefonen.
Jeg bestilte print til postkassen om søndagen.
Mandag formiddag fortryder jeg opstillingen, og skriver til firmaet om det kan laves om.
Jeg får med det samme svar, at min ordre lige er pakket MEN at jeg selvfølgelig får den nye opstilling med GRATIS - fordi det er vigtigt at jeg bliver tilfreds.
Tilfreds er præcis hvad jeg er. Her tirsdag har jeg hentet pakken på posthuset, så hurtigt havde jeg ikke regnet med at det gik da jeg bestilte søndag.
Mine bedste anbefalinger får Wowo.

October 20, 2015

Til enhver tid

Fra bestilling til levering, gik der tre dage. Produktet er lige det jeg ønskede mig, og det medfølgende brev var simpelthen så humoristisk og anderledes, at jeg vil huske det længe.
Jeg vil til enhver tid anbefale wowo.dk til andre.

September 29, 2015

And the winner is....

Tak for en rigtig go oplevelse med net handel. Sød lille historie om hvordan lige netop MIN wallsticker flyttede hjemmefra, go brugsvejledning og værktøj og ikke mindst de gode slikkepinde :-)

September 23, 2015

Fantastisk!

Jeg skulle bruge wallstickers af nogle dyr, som de ikke havde på hjemmesiden.
Jeg skrev derfor til wowo.dk, og straks kom der svar tilbage, og kl 8 næste morgen var der 3 forskellige udkast i min indbakke, jeg afsendte min bestilling og dagen efter var de sendt.
De bedste anbefalinger herfra.
Ualmindelig god personlig service og hyggelig kommunikation.

September 9, 2015

Fremragende kvalitet og service

Køb af wallstickers i august 2016 - Her kopi af vores mail til wowo:
Efter at vi modtog malilen om at vores wallstickers var på vej ventede vi spændt på næste besked fra Post Danmark. Så vi blev meget glade da vi dagen efter kl. 10:12 modtog en besked om at pakken nu var blevet afleveret til afhentning på Randers City Posthus.
Vi afhentede samme dag et meget omhyggeligt indpakket stort rør, som vi gemte omhyggeligt på et sikkert sted til vi fik tid til at fortsætte processen her i weekenden.
I dag lørdag har vi så udpakket og omhyggeligt læst den meget grundige vejledning igennem - mindst 3 gange, mens vi nød en kop kaffe.
Vi afsatte derefter god tid og har virkelig nydt de sidste par timer, hvor resultatet af vores fælles anstrengelser udfoldede sig foran vores begejstrede blikke. Dog godt vi var to og dermed havde 4 hænder til processen. Vi valgte også klogeligt at holde en pause undervejs, hvor vi nød vores aftensmad på en solfyldt terrasse.
Vi er selv meget tilfredse og stolte af resultatet, som vi gerne vil dele med jer.
Vi vil til sidst gerne takke for en fantastisk - og ikke mindst tålmodig - og professionel service. Især jeres ordremail var fyldt med humor, som ramte os lige på den rigtige måde. At I så også har leveret et kvalitetsprodukt gør kun vores tilfredshed større.
Vi vil til enhver tid anbefale jer til alle vi møder på vores fortsatte livsrejse.

August 14, 2015

Fantastisk oplevelse!

Helt igennem en super oplevelse at shoppe på Wowo. Flot og overskuelig hjemmeside. Informative mails med sjove skrivelser. Hurtig levering og et super produkt! Handler der helt sikkert igen!

August 1, 2015

Take a closer look