See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Keukenfolie besteld maar gedurende het transport is de rol geknakt en daardoor ernstig beschadigd. Na de melding van de schade werd die zelfde dag nog een nieuwe rol folie opgestuurd in een koker. S... See more

Rated 3 out of 5 stars

Review aangepast van 1 naar 3 sterren, omdat ik (na een mail gestuurd te hebben) een excuus kreeg. Ivm grote drukte was er geen tijd meer geweest te reageren. 23 juli een aanvraag gedaan, 18 augu... See more

Rated 1 out of 5 stars

Babyblauwe wrapfolie besteld. Donkerblauwe folie ontvangen. Enorm kleurverschil met foto op website en bovendien een tint blauw die (googlesearch) normaliter écht niet babyblauw wordt genoemd.... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

SUPER SERVICE!!

SUPER SERVICE!!

February 6, 2026

Ik ben supertevreden over Wrapfolie.nl

Ik ben supertevreden over Wrapfolie.nl! De service is echt top en het team is ontzettend klantvriendelijk. Ze denken met je mee, reageren snel en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. De kwaliteit van de folie is uitstekend en het resultaat ziet er professioneel uit.
Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goede service, kwaliteit en betrouwbaarheid!

November 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige service en heel vlotjes…

Geweldige service en heel vlotjes gegaan. Ik heb mijn dak gewrapped van mijn auto en het materiaal is top. Snelle levering en klantenservice uitstekend. Meer kan ik er niet over zeggen eerlijk is eerlijk

September 5, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Topservice 5sterren waard !

Hii,

Ik had een bestelling geplaats en toen ik het pakketje openmaakte was het helaas niet helemaal de kleur die ik verwachten dus heb ik netjes een emailtje gestuurd hierover en kreeg al super snel heel netjes een email terug of ik een foto van de kleur wou sturen die ik had ontvangen zodat ze mee konde kijken naar een oplossing zo zijn we eruit gekomen dat de 2 kleuren heel erg op elkaar leken en zouden ze me een nieuwe rol toesturen met een nieuwe kleur die ik dan liever wou hebben en het was echt zo snel en zo goed geregeld ik krijg me nieuwe pakketje ook al heel snel binnen en ik ben echt zo onwijs blij met de nieuwe kleur het is echt prachtig en precies wat ik zocht en ze waren zo onwijs lief en echt super goede service ! Echt een wel verdiende 5 sterren review voor ze !! Ik bestel hier zeker vaker met deze topservice en klantvriendelijkheid !!! Echt een aanrader voor de mensen die hier willen bestellen !

Vmg,
Lisa

July 3, 2025

Uitstekende service

Pas een bestelling gedaan en alles keurig ontvangen. Ook was ik een onderdeel vergeten mee te bestellen en met één mailtje werd dat perfect geregeld!

April 24, 2025

Eigenzinnig maar helemaal OK

Dit bedrijf komt afspraken goed na, maar let wel dat de communicatie eigenzinnig is. Bestellingen worden op het webportal netjes bijgehouden, en niet per email bevestigd. Gewoon inloggen met email en postcode. werkelijke problemen krijgen per ommegaande een antwoord en ze lossen het zonder gedoe op. Mijn zending kwam beschadigd aan en had robuuster verpakt mogen worden (zou een ster mogen kosten), maar je vraagt je wel af wat er tijdens transport mee gebeurd is. Ze sturen het opnieuw op.

August 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Alle goede opmerkingen zijn nep

Alle goede opmerkingen zijn nep. de kleuren zijn erg slecht. Ik bestelde oranje folie en deze arriveerde in een heel andere tint oranje. Zo ook groen. Hoe ga ik deze producten gebruiken? en communicatie is niet mogelijk

May 2, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Maandag besteld en donderdag geleverd.

Maandag besteld en donderdag geleverd.
Na betaling geen bevestiging op de mail gehad, en toen de reviews gelezen.
Ik kreeg een benauwd gevoel maar bleek achteraf niet nodig.
Dinsdagochtend een aanmelding van DPD en een Track and Trace code.
Heb alles ontvangen wat besteld is en daardoor dik tevreden.

April 11, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Prima!

Snelle levering, duidelijke instructies, juiste kleur, ziet eruit als goede folie. Top!

February 13, 2024

Action is goedkoper

Klein stukje folie besteld maar de kleur komt totaal niet overeen met de foto.
Gelijk een heteluchtpistool erbij besteld en denk je dat je goed spul krijgt maar je krijgt gewoon een Action brander die daar voor de helft van het geld ligt.

August 4, 2023

wat een onmogelijke mafklappers

wat een onmogelijke mafklappers. reageren niet of nauwelijks op klachten. vragen beantwoorden ze snel maar een tot een fatsoenlijke oplossing komen na een klacht ho maar bespaar je je geld en moeite en bestel ergens anders.

May 10, 2023

Onbeschoft en asociaal.

Slechte kwaliteit folie. Ik stuurde nette emails over mijn klacht maar kreeg, na aandringen tot een reactie, onbeschofte berichten terug. 1 ster is nog te veel.

Ondanks dat ze wettelijk geen poot hebben om op te staan heb ik mijn geld nog altijd niet terug gekregen. Ik ben nog niet klaar met dit bedrijf.

April 28, 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look