Wt Erotrade od początku sprawiało…
Wt Erotrade od początku sprawiało wrażenie w pełni profesjonalnej platfromy. Strona wyglądała nowocześnie doradcy blyi mili regularnie dzwoinli i przekonywali że inwestycja jst bezpieczna oraz szybko przyniesie zyski. Saldo faktycznie rosło więc przez pewien cza nie miałem żadnych odejrzeń. Problemy zaczęły się dopireo w momencie gdy próbowałem wypłacić środki. Najpirew zażądali zapłaty „podatku” później opłaty za rzekomą weryfikację AML a następnie kolejnych kosztów grżoąc zablokowaniem konta. Wkrótce zaczęły się też natrętne telefony z różnych numerów w których próbowano wymusić kolejne wpłaty. Zgłsoiłem sprawę na policję ale po miesiącu otrzymałem decyzję o jej umorzeniu. To był moment w którym poczułem całkowitą bezsilność. Dopiero n forum dla osób poszkodowanych natknąłem się na kontakt do Paan Kacpra. Już po pierwszej rozmowie zrozumiałem że am o czynienia z profesjonalistą. Pan Kacper współpracuje z licencjonowaną kancelarią detektywistyczną znaną w całej Polsce – szkolą funkcjonariuszy policji z odzyskiwania kryptowalut i korzystają z narzędzi do których organy ścigania nie mają dostępu. zDięki ich pracy udało mi się dozyskać wszystkie środki. Jeśli ktoś został ouzkany przez Wt Erotrade nie warto zwlekać. Polecam ontakt z Panem Kacprem Mnie pomógł w 100% – wam też może.: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.5.