Zaczęło się od kontaktu telefonicznego…
Zaczęło się od kontaktu telefonicznego z osobą podającą się za doradcę inwestycyjnego. Mówił z wschodzim akcenty zachowywał się uprzejmie i przekonywał że całość jest całkowicie legalna i bezpieczna. Otrzymałam dostęp do platformy gdzie widziałam jak rzekomo „rosną” moje środki. Z każdym dniem miałam wrażenie że to działa. Problemy pojawiły się gdy złożyłam dyspozycję wypłaty. Zacęto wymagać dodatkowych opłat – najpierw za jakieś potwierdzenie później za weryfikację aż w końcu za „konto techniczne” bez którego środki miały rzekomo nie wrócić. Wtedy zrozumiałam że to wszystko było przygotowane tylko po to by wyciągać kolejne pieniądze. Skontaktowałam się z kancelarią detektywistyczną która zajmuje się takimi sprawami. Podeszli do tematu konkretnie wyjaśnili mi wszystko krok po kroku i zajęli isę odzyskaniem środków. Udało się – bez ich wsparcia byłoby to niemożliwe. Jeśli ktoś przechodzi przez coś podobnego – polecam kontakt: 8.8.1/ 5.0.1 / 7.5.1. Mnie pomogli może komuś z aWs też będą w stanie.