Company details

1. Veterinarian
  2. Animal Feed Store
  3. Pet Store
  4. Pet Supply Store

Information provided by various external sources

Specifc Hundefoder - SPECIFIC hundefoder og kattefoder sælges og leveres fragtfrit i hele Danmark.

4.5

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.5

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft vores franske bulldog King…

Vi har haft vores franske bulldog King hos denne dyrlæge i alle de 8 år han var hos os, her forleden måtte vi desværre aflive ham grundet sygdom.
Men vil lige rose personalet for altid at være enormt venlige og en speciel stor tak og ros skal gå til Johan og Sune som har været meget ind over vores elskede King! Vil klart anbefale dem til alle andre med dyr.

January 16, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Egoistisk, grådig og ligeglad med dyret

Aldrig har jeg fået så dårlig behandling!
Fik steriliseret vores kat og fik klart at vide at katten ingen skærm skulle have på (selvom vi spurgte om ikke hun skulle)
Men nææææh nej.

Det resulterede så i vi måtte tage akut til dyrehospital i city syd Aalborg, da såret næsten var sprunget helt op.
Det første de spurgte om i Aalborg var “Hvor er hendes krave henne?” og hvorfor hun ikke havde den på. Det skal de i min. 10 dage.

Helt elendig uprofessionel vejledning.

Det kostede os så lige 5000kr, som de i Aabybro bestemt ikke mente at skulle betale.
Aldrig mere sætter jeg mine fødder der igen!!

July 27, 2020

Professionel behandling

Har brugt hospitalet til vores dyr gennem de sidste 20 år, senest igår hvor vi sagde farvel til vores 15 år gamle lab. Dyrlægen der kom i vores hjem viste empati og var utroligt professionel. Kan kun anbefales.

July 25, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Grådighed!!!!!!!!

Hvis man har et kæledyr som bliver syg, og man ønsker den bedste behandling for, så vil jeg på det kraftigste fraråde Jer at bruge Aabybro dyrehospital. Jeg mistede min franske bulldog på grund af en fejlbehandling fra dem. Kort fortalt starter forløbet med, at jeg tager min hund med ind til Aabybro dyrehospital, da han har problemer med afføring, men ellers en frisk og glad hund. Vi bliver spurgt om, hvor meget vi er villige til at ofre på ham, inden der overhovedet bliver stillet en diagnose. Efter 2 dages undersøgelse er man stadigvæk i tvivl om, hvad der er galt med ham men vælger at behandle ham for forstørret prostata og sætter ham på stærk medicin Ypozane og parafin olie, som han skal have i 7 dage. Desværre forværres hans tilstand væsentligt under behandlingen. Jeg vælger derefter at tage ham med ind på Ålborg dyrehospital City Syd for at få foretaget en ny undersøgelse, og i løbet af 2 timer konstaterer de, at det er tale om en bugspytkirtel betændelse. Han bliver straks sat på antibiotika og special diæt, da han ikke må få nogen form for fedt eller olie, men desværre for sent eftersom behandlingen med Yposane og parafin olie havde forværret hans tilstand så kraftigt, at hans bugspytkirtel var blevet sat helt ud af funktion. På det tidspunkt havde han mistet lysten til at spise, og han var totalt afkræftet for til sidst at gå i en chok tilstand. Så den 28. februar måtte jeg sige farvel til min franske franske bulldog, som blev offer for en kombination af grådighed og inkompetence udvist af Aabybro dyrehospital. Ved tvivl må man forvente, at man i det mindste vil træffe den rette beslutning om at sende kæledyret videre til anden undersøgelse på et dyrehospital, hvor man har det rette udstyr

September 16, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Handler jævnligt hos Aabybro Dyrehospital, og der har aldrig været noget at brokke sig over. Den gratis levering når man bestiller fx kattemad (uanset mængde), er heller ikke dårligt. Leveringstiden er normalt 2-4 dage hvilket er helt tilfredsstillende for mig.

En enkelt gang troede jeg ikke at jeg havde fået mine varer hvorefter jeg skrev til dem, og de sagde straks at de så ville sende varerne igen. Det viste sig dog at mine varer blot var blevet midlertidigt væk på min arbejdsplads, men det viser mig bare at hvis der skulle gå noget galt, er jeg i trygge hænder.

March 6, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fri fragt og hurtig levering

I min søgen efter dyrefoder, der kunne leveres, fandt jeg tilfældigt aabybrodyrehospital.dk. Prisen på foderet var stort set som mange andre steder, men kunne sendes fragtfrit.

Jeg bestilte foderet, fik en ordrebekræftelse med forventet leveringstid på to dage. På 2. dagen kom foderet som forventet.

På siden kan man også få mængderabat, men som noget helt specielt, kan man tilmelde sig et foderabonnement. Med intervaller efter eget ønske, får man tilsendt foder fragtfrit. Det er service.

Kan anbefales.

August 13, 2011