See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det glade vanvid. Vi køber en fryser, med et special greb, da min hustru har en dårlig hånd. Da fryseren viser sig at være defekt, beder vi om at få den ombyttet til en tilsvarende, samme funktion... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gennem årtier købt en del hårde hvidevarer og næsten altid fundet en rigtig god pris hos Århus Hårde Hvidevarer. Viden om produkter og service er i top. Idag fik jeg gode råde og vejledn... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Aarhus Hårdehvidevarer er eksperter!

Aarhus Hårdehvidevarer har kvalitetsprodukter og medarbejderne har ekspertise i alle deres mærker. Jeg har købt vaskesøjle, køleskab, støvsuger, opvaskemaskine hos dem een gang. Nu skal tingene udskiftes efter 14-21 års levetid!
Seriøst…mit køleskab fra Vestfrost blev købt i 2004 og bøvler først nu. I juli måtte jeg have en ny opvaskemaskine, den gamle blev købt i 2007 så den holdt i 18 år (AEG)
Jeg går 100% til Aarhus Hårdehvidevarer og får hjælp.

August 23, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super god service og betjening

Super god service ligefra butiksbesøg, til køb, selve købet og installationen i hjemmet af en vaskemaskine. Alt fungerede og det er en stor fornøjelse at handle med Århus Hvidevarer. Oplever altid rigtig god service. Og megen ros til Lindy og montørerne.

May 21, 2024

Ærligt og lærerigt besøg

Jeg henvendte mig i går i Århus hårde hvidevarer med spørgsmål til en potentiel "defekt" ovn, hvor varmluftblæseren ikke længere virkede. Medarbejderen fra virksomheden mistænkte, at jeg blot kunne bruge en anden funktion på ovnen til madlavningen, da andre varmelegemer kunne klare madlavningen. Dette virkede. Tager hatten af for, at der ikke forsøges at sælge en ny ovn, men i stedet ærligt fortælle, hvad det simple problem kunne være. Denne oplevelse havde jeg bestemt ikke, da jeg henvendte mig til Electrolux, der forsøgte at sælge mig en ny ovn. Der kvitteres til aahh med en velfortjent anmeldelse.
Altid fornuftigt at høre flere forhandlere ad:)

February 8, 2024

Super god service

Super god service hele vejen ifm køb af køleskab. Fra selve købet, ændring af lågeophæng, levering og montering ved Rasmus og Nikolaj! Helt igennem tilfreds!

February 8, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Næsten 5 stjerner

Næsten 5 stjerner, og måske ikke helt fair ikke at give den sidste stjerne med...

Bestilte en fryser hos Aahh, da de stod til at være den eneste leverandør med fryseren på lager.

Mette fra Aarhus ringer og beklager at den først kan leveres om 3-4 måneder, idet den er i restordre fra fabrikken.
- så kunne jeg jo have valgt en anden leverandør og sparet 500dkk.

Men!
Mette har et forslag til en anden fryser tiæ samme pris.
Efter lidt google søgning finder jeg den anden fryser billigere hos en konkurrent- Mette er heldigvis frisk, og lover levering dag til dag og samme pris som konkurrenten.
Hun får salget og fryseren ankommer morgenen efter.

Et forløb præget af lidt uheld med første fryser, men derefter en helt fantastisk oplevelse med kunden i centrum.

Kæmpe kadau til Mette for den fantastiske service, du er guld værd for Aahh.

4 stjerner til Aahh og 10 ud af 5 stjerner til Mette

October 24, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har i dag bestilt en kogeplade inklusiv levering og montering. Rigtig god oplevelse. Ikke en sælger der prøve at sælge mig alt mulig andet end det jeg skal bruge.
God pris, god service - jeg kommer igen.

March 30, 2023

Lars Vogelsang & Det glade vanvid

Det glade vanvid.
Vi køber en fryser, med et special greb, da min hustru har en dårlig hånd. Da fryseren viser sig at være defekt, beder vi om at få den ombyttet til en tilsvarende, samme funktioner og samme greb, det nægter butikken, men tilbyder os en billiger model med standart greb, hvilket vi naturligvis ikke kan accepterer.
Hvorefter Lars Vogelsang, bliver så vred, at han siger at vi ikke må handle i hans butik længere.
Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende, Jeg kan kun anbefale folk at holde sig langt væk fra ÅRHUS HÅRDE HVIDEVARE A/S Nørrealle 10-14 8000 Århus C.

March 1, 2023

Kan varmt anbefales.

aahh.dk kan varmt anbefales.
Var så absolut den billigste forhandler af den vaskemaskine som jeg havde besluttet mig for , og leveringen var perfekt til den aftalte tid.
Handler der gerne igen, og har absolut intet at udsætte på firmaet
Erik.

January 29, 2021

Fremragende service

Kommunikation i øjenhøjde - og en hjemlig fornemmelse man får når man bliver mødt af ekspedienterne. Dertil en rigtig god service og de har næse for ens behov. Bedste hårde hvidevarerbiks i Århus og omegn

November 6, 2020

Hurtigt, nemt og bekvemt

Hurtigt, nemt og bekvemt - og så til konkurrencedygtige priser. Kan klart anbefale dem. Jeg købte en vaskemaskine hos århus Hårde Hvidevarer og de var søde og behjælpelige, og så kunne de matche priserne ved firmaer som Power og Skousen.

December 5, 2019

God pris og rådgivning

Idag fik jeg gode råde og vejledning om vores opvasker, som sparede mig både for håndværkerudgifter og ikke mindst behovet for udskiftning.

Kim Halskov

January 19, 2018

Perfekt igen

Jeg købte for 2 år siden en "brugt" opvaskemaskine, der var meget ren og i perfekt stand. I dag er vores "brugte" komfur leveret på 1. sal, monteret og den gamle taget med for en yderst konkurrencedygtig pris. De to montører var tilmed i højt humør og super effektive.
Jeg har kun haft positive oplevelser med service og produkter hos Aarhus Hårdehvidevarer.

June 14, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Aarhus hårde hvidevarer , en super oplevelse

Har købt hvidevarer til mine forældres nye bolig, hvor vi fik en god vejledning i de forskellige hvidevarer, inden vi besluttede os, uden at føle, vi var til gene, selvom der var andre kunder tilstede.
Hvidevarerene blev leveret som aftalt og til en pris, der lå under billigste netpris.

September 1, 2016

Dårlig kundeservice!

Jeg har været hos Aarhus hårde hvidevarer, den første dag får jeg en ok oplevelse, jeg er så nød til at tage hjem og måle om emhætten vil passe i mit lille køkken med skrå væge.
Jeg kommer tilbage på en lørdag og bliver hilst goddag og får derefter lov at stå og glo i 20 min uden henvendelse hvor jeg faktisk har svært ved at se om de betjener andre eller ej...
Jeg ender med at gå, da jeg ikke vil bruge min lørdag på at stå og glo.
Jeg kommer tilbage om torsdagen og køber min emhætte, jeg kan dog ikke lige få kulfilter med da det skal bestilles hjem. De vil ringe når det kommer men får ikke af vide hvad ventetiden er, efter to uger kommer jeg forbi og går ind og spør efter filtret, det er stadig ikke kommet. De vil rykke for det og ringe når de har det, de fortæller så også at de faktisk har problemer med at leverandøren er langsom.
Efter fire uger ringer de at nu er mit filter kommet, da jeg henter det spør jeg om der er lidt rabat, når jeg har ventet 4 uger og i den tid (selvom jeg ikke har tændt emhætten) er der selvfølgelig kommet mad os op i maskinen, "ja det kan jeg godt se er lidt træls" "der er sket en fejl" men altså ingen rabat. Og jeg fandt så efterfølgende ud af at jeg kunne spare 500,- få varen leveret gratis og få filter indenfor 7-14 dage hvis jeg havde købt sammen emhætte hos Skusen, øv jeg bar den hjem i bussen og ventede 4 uger på filter!!!!
Jeg handler ikke hos Århus hårde hvidevarer igen! Og jeg skal snart have både køle-fryseskab, komfur og mikrobølgeovn skiftet ud.

February 25, 2016

Fantastisk service

Vi valgte at tage et smut i Århus Hårde Hvidevarer, for at høre lidt om de forskellige muligheder for kombineret vaske/tørremaskine samt opvaskemaskine.
Vi blev mødt af en meget professionel og venlig betjening. Der var god faglig ballast bag alle spørgsmål vi havde. Ligeledes var de meget professionelle ved ikke at tale dårligt om produkter de ikke selv fører, men blot konstatere at de ikke kender produkterne og derfor ikke kunne udtale sig om dem.
Vi fik samtidig en pris, der matcher netpriserne og oveni dette endda gratis udbringning og installation. Installation tog ganske imponerende under en ½ time.
Der i øvrigt noget helt rigtigt at tage ind i en butik, hvor man føler at dem der står bag disken ved hvad de snakker om. Modsat andre butikker, hvor man også sælger alt muligt andet end hvidevarer.

www.aahh.dk

November 18, 2015