Autoværkstedet Aaløkkesholm A/S Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Exceptionel god service

Exceptionel god service
Professionelle - servicemindede - har benyttet Aaløkkesholm i mere end 30 år og er en supertilfreds kunde.
Denne gang var min bil oven i købet rengjort indvendigt - så bliver man bare glad i låget.

November 12, 2025
Autoværkstedet  Aaløkkesholm A/S logo

Reply from Autoværkstedet Aaløkkesholm A/S

Hej Annette. Tusind tak for din fine anmeldelse, som vi alle sætter stor pris på :-)

Service

Service, bremser, tandrem diverse 25.000 kr ved afhentning løs del i bilen ikke monteret, 5 lamper motor der lyste. ( det gjorde de ikke før)
Ny tid, de skulle bruge den hele dagen opkald din bil står her?? Først del hjem dagen efter de mente ikke de kunne have lyst fra jeg hentede og ny regning havde ikke noget med det de havde lavet at gøre.
Jeg bruger dem bestemt ikke igen!!

June 21, 2024

Virkelig god service

Virkelig god service og flot resultat. Jeg vil anbefale værkstedet til andre😊

December 19, 2023
Autoværkstedet  Aaløkkesholm A/S logo

Reply from Autoværkstedet Aaløkkesholm A/S

Mange tak Charlotte for din fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Rated 1 out of 5 stars

Lad være med at benytte dette værksted

Det dårligste værksted jeg længe har oplevet.
De skulle kigge på mit gear, fordi den ikke ville gå i andet gear og på kølesystemet.
Blev ringet op efter de havde kigget på den. Den skulle have helt ny kobling, nyt kølesystem, nye bremser og udstødning. Fint nok.
Da jeg henter min bil efter de har "fikset" den, vil den stadig ikke gå i andet gear. Så jeg aflevere den tilbage til dem igen. Og det fikser de så på deres regning. Fint.
Jeg får den igen og den virker igen.
Et halvt år senere kører jeg den til service et andet sted. Og får af vide at kobling og gearkasse slet ikke er som den burde værer. Der mangler skruer alle vegne og de skruer der sidder, sidder kun halvt i. Der var farer for at det falde ud.
Så de har simpelthen efter landt min bil i en farlig tilstand får mig og for eventuelt andre.
Jeg vil ikke anbefale nogen, ikke engang min værste fjende, at benytte sig af dette værksted.

September 5, 2022

EKSTREM god service

EKSTREM god service, hele vejen igennem. Fra service til mekanierkerne. Der er ikke en finger at sætte på noget. 10/10 vil anbefale.

December 15, 2021

Skade efter uheld

Kæmpe stor anbefaling herfra!
Jeg påkørte desværre et rådyr - dertil valgte jeg selvfølgelig autoværkstedet Åløkkesholm med henblik på forsikrings skade.

Magen til kompetente mekaniker, maler mm. Skal man lede længe efter.

1,5 dag fra jeg afleverede mim bil. Allerede dagen efter sagde de bilen var ved at være klar, hvad der var blevet lavet osv.

Jeg må sige, i skal virkelig rose jer selv. Når man aftaler noget med jer, så er i vanvittig dygtige til at opretholde den. Og mere til!

I kan godt klappe jer selv på skuldrene. For dygtige, ansvarsbevidste og imødekommene er hvad i er.
Kæmpe ros her fra. 🙏🏽

Mvh
Elise G. Winther Norup.

August 11, 2021

Kommer ind med bilen

Kommer ind med bilen, fordi jeg får en fejl i instrument displayet.

De løser det samme dag og det hele spiller bare.
Ikke første gang, jeg er der og bestemt heller ikke sidste gang! :)

Tak for god service.

June 4, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Pris oplyst ved aftale ikke overholdt og kun halv sandhed

Ringede og fik en pris på service på min bil
I telefonen fik jeg at vide, at prisen ville være ca. 15-2000kr for et service, hvis der ikke var noget galt med bilen. Men det ville ringe og fortælle, hvis der var noget.
Jeg bliver så ringet op og får at vide at alt er som det skal være og det et standard service.
Efter at have hentet bilen modtager jeg så en regning på mail på 3400kr hvilket undre mig en del.
Jeg kontakter derefter værkstedet for at få en forklaring. Der får jeg så fortalt, at den pris jeg havde fået var på olie skift og olie filter og ikke det fulde service.
Dette er bare ikke okay, når man ringer og beder om en pris på et service.

Det skal siges til deres fordel, at de gav et afslag i prisen på 500kr
Men det er jo stadig på INGEN måde den oplyste pris.

Jeg kommer aldrig til at få lavet service der igen..

February 7, 2019
Rated 4 out of 5 stars

Fin service efter misforståelse

Er fint tilfreds efter en misforståelse.

Havde en uheldig oplevelse med noget arbejde som ikke var blevet lavet ordentlig, og de mekanikere jeg henvendte mig til ville ikke indrømme de havde lavet en fejl.
Jeg skrev derfor en anmeldelse af Aaløkkesholm, og en uge efter jeg havde offentliggjort den blev jeg kontaktet af indehaveren. Han kunne sagtens se at min sag ikke var blevet håndteret ordentligt, og tog straks fat på de medarbejdere som jeg havde talt med. Der blev endvidere taget hånd om tingene, og der blev straks rettet op på det. Bilen er blevet ordnet igen. Endvidere fik jeg udleveret en lånebil og min egen bil blev vasket og støvsuget.
Fint tilfreds over at der blev rådet bod på det, da det gik ind over indehaveren.
Kan dog ikke give fem stjerner, efter min første uheldige oplevelse.

May 4, 2015

Take a closer look