See what reviewers are saying
Mage til ubehøvlet person på telefon, jeg ringer for at spørge et par spørgsmål, for at blive klogere og man bliver klandret og snakket ned til, som om at man har begået en synd bare et tænke over nog... See more
Da vores elskede Golden Retriever blev syg i december 2023, kontaktede vi Abild Dyreklinik i Brabrand Hovedgade. Her blev vi taget rigtig godt imod, personalet var både professionelle og empatis... See more
Dyrt
Dyr behandling af undulat. Lever højt på at være ene på dette område.
Uhøflig betjening til 1.100 kr.
Var forbi med vores hund som havde fået øjenbetændelse. Efter øjet var tjekket og der var hældt vædske i øjet for at spore evt. ridser, tørrede man ikke engang hundens øje/ansigt efter, så min kone måtte spørge om en serviet i receptionen. Dyrlægen sagde ikke engang farvel, da vi var færdige. Det hele tog 7 minutter, vi fik salve med hjem til 64,- kr. samlet regning over 1.100 kr.
De er søde og dygtige
De er søde og dygtige, specielt til kaniner. De har sørget for at vores kaniner har overlevet sygdomme
God behandling
Var afsted med min papegøje som havde vejrtrækningsproblemer og vi fik rigtig god behandling og vejledning af den søde dyrlæge.
Sekretæren på telefonen virkede meget utålmodig og irriteret, hvilket er bekymrende når man jo skal overlevere sin bedste ven til dem, men dyrlægen var så god og hende vil vi helt sikkert benytte en anden gang.
Vores kanin endte i koma
Vores kanin endte i koma efter en behandling på Abild og var næsten ved at afgå! Han fik en indsprøjtning mod pelsmider og næste morgen var han i koma og måtte akut til dyrehospitalet. Vil ikke anbefale nogle at tage til Abild!
Modbydelig dyrlæge/klinikejer!
Direkte modbydelig kanin dyrlæge/klinikejer.
Havde bestilt en tid til at få tilset vores kanin. Da jeg ankom til stedet hørte jeg dyrlægen sige til en anden patient at patienten skulle skynde sig!
Blev chokeret og spurgte receptionisten om det var bedre at vi kom en anden dag, hvoraf hun fortalte at den patient dyrlægen havde skyndt på havde en akut tid og deraf dyrlægens kommentar. Jeg blev forsikret om at hun havde tid til mig da jeg havde en aftalt konsultation.
Da vi kom ind til dyrlægen var hun direkte modbydelig og ubehøvlet. Hun konstaterede at kaninen havde pelsmider og da jeg spurgte hvordan man behandlede det fik jeg bare et beskidt svar: “Det er MIG der snakker her!”
Spurgte hende hvordan man skulle gøre for at undgå re inficering og jeg fik bare at vide “Det har jeg sgu ikke tid til at svare på!”
Fik ingen rådgivning eller svar og ingen konsultation, blot en indsprøjtning til kaninen og en ubehøvlet behandling.
Derudover tog de penge for konsultation.
Vil aldrig anbefale denne dyrlæge til nogen som helst!
Da vores elskede Golden Retriever blev…
Her blev vi taget rigtig godt imod, personalet var både professionelle og empatiske, både i forløbet med undersøgelser men også da vi desværre var nød til at sige farvel til til vores hund.
Så herfra er der kun rosende ord til måden vi og vores hund blev behandlet på.
Bedste hilsener
Jacob
Uforskammet opførsel
Min kæreste kontaktede Abild dyreklinik da vores hun chinchilla var blevet meget dårlig manglede en masse pæls og bevægede sig næsten ikke, vi kunne få en tid kl 10 men min kæreste sagde at det ikke var sikkert at hun kunne nå det og fik derefter af vide at vi bare kunne møde op, det gjorde min kæreste kl 13, men lægerne var ude af huset og hun skulle vente i 1,5 time selvom hun var blevet informeret om at hun kunne komme til med det samme da hun højst sandsynligt skulle aflives, jeg ringede derfor derind og snakke med dyrlægen og sagde jeg havde en lille klage da jeg synes det var synd at vores chinchilla skulle lide, jeg blevet med det samme halvvejs overfaldet i telefonen med løgne og flere tider og at de skulle have lov til at holde passe og at de bestemt ikke skulle indformere os om at de var ude af huset, jeg sagde til hende at hun skulle slappe af da jeg snakkede stille og roligt til hende og inden jeg fik sagde det flippede hun ud igen hvor jeg blev en smule fornærmet over hendes uprofessionelle opførsel og sagde at hun skulle snakke pænt til mig ellers vil hun få en dårlig udtalelse på de offentlige medier, da min kæreste endelig kom ind til dyrlægen påstod dyrlægen at jeg havde truet med at anmelde hende til myndighederne 😅 de vender og drejer ting man siger, de er total uprofessionelle og har mega dårlig kommunikation mellem dem selv, kan absolut ikke anbefale dem
God dyrlæge til kaniner
Jeg har brugt Abild dyreklinik til mine 2 kaniner de sidste par år og er rigtig glad for dem. De virker meget kompetente og omhyggelige med undersøgelser og behandlinger
Jeg har sendt denne mail til klinikken
Jeg har sendt denne mail til klinikken, men aldrig modtaget et svar:
Jeg må sige jeg er noget chokeret over min sidste regning hos jer. 2300 kr!!!!
Har aldrig betalt så meget for undersøgelse og aflivning af en undulat, og nu har jeg brugt jer op til flere gange.
Indlæggelsen forstod jeg heller ikke rigtigt, men om det var fordi den dyrlæge jeg havde tid hos ikke var kompetent nok ved jeg ikke, men hun måtte spørge en kollega to gange under forløbet og hendes begrundelse for indlæggelse var at den skulle undersøges (som er det jeg forventer at betale konsultation for) og der skulle tages en klatprøve, som jeg tilbød at vente på fuglen fik lavet.
Sidder med en følelse af, at hvis hun var kompentent nok, var hun kommet frem til at fuglen var for syg til at komme sig og det bedste for den ville være aflivning.
At der så også gives en masse medicin til fuglen, og derefter ringes til mig og fortælles at den var for dårlig til at komme sig, forstår jeg heller ikke. Synes ikke det var nødvendigt at udsætte fuglen for det for derefter at aflive den.
Er heller aldrig blevet opkrævet så meget for aflivning: "euthanasi kr 171", "kremering kr 95,00" og "afhentning til krematoriet kr 239".
Var jeg blevet oplyst om dette, havde jeg valgt at tage den med hjem.
Abild - det sikre valg til dine dyr.
Jeg har fra 2017 - 2022 brugt Abild dyreklinik til mine to kaniner. Der har altid været sat god tid af og det er uanset om det er en planlagt konsultation eller en akut tid. Uanset om det har været Dorte eller en af de andre dygtige dyrlæger, så har jeg altid følt at mine højtelskede langørede var i trygge hænder. Ved sygdom sikrede dyrlægen sig altid at jeg forstod hvad efterplejen bestod i. Det samme gælder for veterinærsygeplejerskerne, som også stod klar med svar på mine spørgsmål.
Da jeg sidste år stod med en kanin der på få måneder havde flækket to kindtænder og en anden kanin som havde tabt sig utrolig meget på kort tid, var Dorte en god sparringspartner og kom med kyndig råd og vejledning herunder om det var tid til at træffe beslutningen om at give dem fred sammen. Jeg var aldrig i tvivl om at Dorte var oprigtig i hendes vurdering om at tiden var kommet, og ikke handlede på hvad jeg følte i situationen.
Jeg har ikke et ondt ord at sige om Abild.
Tak for jeres hjælp, gode råd og god vejledning.
En professionel og tryg oplevelse hver gang
Har været hos Abild Dyreklinik utallige gange med mine kære kaniner og det har altid været en god oplevelse. Om det er sundhedstjek, akut eller små problemer, så føler mig sig altid hørt, respekteret og god vejledning - både i klinikken og telefonisk. Jeg kan kun give Abild Dyreklinik mine varme anbefalinger.
Abild er de bedste
Abild er de bedste!
Jeg har i de sidste 6 år brugt Abild Dyreklinik, til mine nuværende kaniner og tidligere kanin. Jeg får altid den bedste service, og tip top råd samt vejledning. Kommer årligt til sundhedstjek + vaccination af mine kaniner, samt prøvet flere gange med en akut syge kanin. Har altid fået super behandling. Dorthe er en super dygtigt kirurg, der har neutraliseret min elskede Luna samt opereret hendes dumme øjenlåg hvor øjenvipperne sad forkert og dermed konstant skabte hornhindesår.
Prøvet flere gange at være i dyrlægevagten, hvor jeg er tvunget til at tage til en anden dyrlæge. Desværre får mine kaniner ofte stillet den forkerte diagnose. Så får man en tid hos Abild, når de åbner og bum så er den rigtige diagnose stillet og min kanin bliver rask. ❤️🐰
Akut Forstoppelse Kanin
I kaninforumer blir Abild rost for deres store viden om kaniner.
kl 8 30 ringer jeg omkring min kanin der har forstoppelse...Men de har lige en eller anden statusoptæling, så jeg kan først komme igennem kl 9 - jeg får så en tid kl 11 30 til min akut syge kanin. Dyrlægen foreslår de beholder ham på klinikken til næste morgen, da hun mener han vil have godt af ro og varme...dvs han skal sidde alene fra kl 17 til kl 8 dagen efter. det er 15 timer, hvor han ikke er under opsyn. Jeg spørger om jeg ikke skal køre hjem og hente min raske kanin, som han er boundet med, da det anbefales man tar sin raske kanin med til dyrlægen, når de er boundet for at støtte den syge kanin
, ved andre kaninkyndige dyrelæger. Det afviser dyrlægen straks ..Desvære accepterede jeg denne helt igennem vanvittige disponering. Næste morgen. blir jeg ringet op af dyrlægen der informere mig om at min kanin var død i løbet af natten...Det skal slutlig siges at jeg har indtryk af at abild gennerelt er dygtige til at dianostisere hvad kaniner fejler, og at de tidliger har udført velykket dyrlægehjælp for mig
Efter at have benyttet en anden dyrlæge…
Efter at have benyttet en anden dyrlæge praksis i mange år, valgte vi efter anbefaling fra gode venner at prøve Abild Dyreklinik, da vores hund skulle opereres. Kan kun give Abild Dyreklinik gode anbefalinger. Følte vores hund var i gode hænder hos sødt og kompetent personale. Vi fik brugbare informationer, og ugen efter til suturfjernelse var oplevelsen igen god. Personalet var efterfølgende søde at ringe for at følge op på om vores hund havde det godt. Så gode anbefalinger herfra.
Abild dyreklinik har mine varmeste…
Abild dyreklinik har mine varmeste anbefalinger. Jeg har brugt dem siden 1997. Mere passioneret, kærlige, dygtige, erfarne og ikke mindst så passende godt på mine dyr og har gjort svære valg lettere. Jeg kommer aldrig til at bruge andre dyrlæger. For her er ærlighed og hvad der er bedst for dyret, det der kommer i første række.
De varmeste anbefalinger
Absolut den bedste oplevelse man kan ønske sig hos en dyrlæge. Dygtig, sød og forstående dyrlæge der har fuldstændig styr på både dyr og ejer. Kan varmt anbefale Abild Dyreklinik, hvor man føler sig tryg og godt behandlet hele vejen rundt. Tusind tak for jer!
Jeg har brugt Abild i over 30 år
Jeg har brugt Abild i over 30 år. Jeg har haft mange slags dyr og de er alle blevet behandlet godt. Ja, de er dyre men det er alt jo. Jeg beholder Dorte som dyrlæge resten af mit liv tænker jeg.
Vi fik verdens bedste behandling
Vi fik verdens bedste behandling - og empati - og takker meget gerne Dorte samt personalet for en forbløffende god behandling. Vor undulat havde nogle svære sidste timer, og Dorte forklarede os situationen meget grundigt. Tak Dorte ! Sikke en flot kiste til fuglen vi fik med hjem, og hvor flot en afslutning på vor kæledyrs sidste minutter. Vore bedste anbefalinger. Hilsen Per Risum